- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
En başta bende öyle düşündüm ama sonra hediyeyi begenmemiş gibi davranması ki begenmedi bence,çünkü ben begenmesem bile nezaketen çok güzel diyebilirim,yemin ederim hiç bişey demedi ya teşekkür etmek yok zahmet ettin demek yok,düşündükçe şaşırıyorum,en nefret ettigin biri bile böyle bişey yapsa nezaketen teşekkür edersin
Bu tarz şeyleri begeniyor ondan aldım,daha önceden belli etmeden begenip begenmedigini ögrendim,ama keşke hediyeyi begenmeseydi sadece ona razıydım.Benim de başıma bir kere aynısı geldi. Hediye kısmı ama sadece. Hediye aldığım oda arkadaşım beğenmedi yarım ağız bişeyler dedi geçti ama hediye odada öyle kutusunda yerde 1 hafta bekledi alıp bi yere kaldırmadı açıp kullanmadı... ki benim de gerçekten fazla para verip aldığım bişeydi sakince kızı karşıma aldım “bak canım ben sanırım seni tanıdığımı düşündüm tarzına uygun bişey aldığımı düşündüm ama yapamamışım hediyeyi beğendim deme sakın beğenmediğini biliyorum ben bunu geri vereyim..” şeklinde konuştum sağolsun o da samimi bir kızmış “ben hep şu bardağından alıcağını düşündüm ona hazırlamıştım kendimi” falan dedi o pahalı hediyeyi geri verip bardak aldım çok da mutlu olduk ikimiz de. Bence sende bi mesaj atıp söyle içindekileri
Hediyeyi beğenmeyen insana kızmam ama sizin emeğinizi de beğenmemiş. Çok nankörce. Annenizle orda hazırladığınız şeyler süpriziniz bence bin liralık hediyeden daha anlamlı..
İçindekileri söylemen lazım bence. Belki onun da sana söyleyecekleri vardır ben olsam hiç çekinmem yüzüne söylerim süprizi neden beğenmedin diye sorarım yanıiBu tarz şeyleri begeniyor ondan aldım,daha önceden belli etmeden begenip begenmedigini ögrendim,ama keşke hediyeyi begenmeseydi sadece ona razıydım.
Peki aranız iyiyse bunu söylesen ona? Hani iyi niyetli bir kutlama yaptık ama tepkin çok olumsuzdu yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum ama hevesim kaçtı gibi gibi.. hani belki açıklama yapar yapmasa bile içine atmamalısın bilsin seni kırdığınıNormalde gayet iyiyiz,ailesi kutluyor diye biliyorum,yani bir sıkıntı var gibi bahsi geçmedi,evet malesef bari yalandan sevinseydi
Uygun dille söylemeyi düşünüyorum yüz yüzePeki aranız iyiyse bunu söylesen ona? Hani iyi niyetli bir kutlama yaptık ama tepkin çok olumsuzdu yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum ama hevesim kaçtı gibi gibi.. hani belki açıklama yapar yapmasa bile içine atmamalısın bilsin seni kırdığını
Bende sevecegini düşünmüştüm o izlenimi elde ettim arkadaşlıgım boyunca,severdi balonları süslemeleri ama haklı olabilirsiniz,dediginiz bütün ihtimaller olabilir.Balonlu filan Parti'ye ne gerek var 5 yasina mi girdi arkadasiniz..gerçekten çok abartı.bende doğumgünü kutlanmasindan hichoslanmam kendi doğumgünumu bile ailem hatırlatır.sizin çok nazik ve arkadaşınıza çok değer verdiğiniz belli fakat bu kiz tüm hayatı boyunca o yaşina kadar ilk defa boyle bir ilgi görünce şok olmuş olabilir.belki ailesine kızgınlığı film şeridi gibi geçip üzülmüş,hatta sizin anne kiz bağinizi siddetle kıskanmis olabilir.kultur farkımız çok muhtemelen.belki ağlamak istedi fakat size göstermemek için sert mizaci ortaya cikmis olabilir.bana kalirsa bu kiz hiç nazik bir ortamda buyumemis.hic sizin gibi kıymet görmemiş.alismis o hayata.kiymet görünce nasıl davranacağını bilmiyor.
Çok teşekkür ederim güzel düşünceniz için.Ama yalnız yaşıyor öyle dogum gününü geçirecegi biri yok burda,zaten iki üç saat birlikteydik sadece,yakınlıktan rahatsız olacak biride degil ki öyle olsa baştan uzak dururdu mesafe koyardıÖncelikle çok iyi niyeli buldum sizi de annenizi de.Benim de aklıma şu geldi.Doğum günü ve böyle bir günü sizde geçirmeyi gereksiz bulmuş olabilir sonuçta doğum günü kişiye özeldir ve anneniz ve sizinle birlikte gecirme fikrinden rahatsiz olmuş olabilir mi.Ben böyle birseyden rahatsız olurum çünkü kendimden yola cıkarak yazıyorum.Siz ince düşünüp supriz yapmışsınız ama o pek istememis ve gereksiz bulmuş bu derecede bir yakınlıgı gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?