- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
En başta bende öyle düşündüm ama sonra hediyeyi begenmemiş gibi davranması ki begenmedi bence,çünkü ben begenmesem bile nezaketen çok güzel diyebilirim,yemin ederim hiç bişey demedi ya teşekkür etmek yok zahmet ettin demek yok,düşündükçe şaşırıyorum,en nefret ettigin biri bile böyle bişey yapsa nezaketen teşekkür edersin
Benim de başıma bir kere aynısı geldi. Hediye kısmı ama sadece. Hediye aldığım oda arkadaşım beğenmedi yarım ağız bişeyler dedi geçti ama hediye odada öyle kutusunda yerde 1 hafta bekledi alıp bi yere kaldırmadı açıp kullanmadı... ki benim de gerçekten fazla para verip aldığım bişeydi sakince kızı karşıma aldım “bak canım ben sanırım seni tanıdığımı düşündüm tarzına uygun bişey aldığımı düşündüm ama yapamamışım hediyeyi beğendim deme sakın beğenmediğini biliyorum ben bunu geri vereyim..” şeklinde konuştum sağolsun o da samimi bir kızmış “ben hep şu bardağından alıcağını düşündüm ona hazırlamıştım kendimi” falan dedi o pahalı hediyeyi geri verip bardak aldım çok da mutlu olduk ikimiz de. Bence sende bi mesaj atıp söyle içindekileri
Hediyeyi beğenmeyen insana kızmam ama sizin emeğinizi de beğenmemiş. Çok nankörce. Annenizle orda hazırladığınız şeyler süpriziniz bence bin liralık hediyeden daha anlamlı..