- 18 Nisan 2015
- 2.248
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
-
Doğum günü depresifliğini mi abarttı acaba?
Ailesinden kaynaklanan bir eziklik hissetmiş olabilir. Ama demek ki olgun aklı başında biri değilmiş.
Keşke giderken "zıkkımın kökünü ye. yüz verdik ayıya geldi s.ç.tı çatıya" deseydin..
O ne demekkikeşke çıkarken anamın babamın derdini ye diyeydin, için soğurdu en azından. en sinir olduğum insan tipi sıcak ekmeğe yüzü gülmeyen tipler.. boşver tanımış oldun..
Ne güzel bir anı,ne güzel bir iz bırakış,bayıldım bu inceliğeDoğum gününü kutlayacağı biri yok diyorsunuz ama "kutlayacağını biliyordum, bugün beklemiyordum" demiş. Bana bilmediğiniz, size anlatmadığı biriyle planı varmış o bozulmuş, o yüzden surat yapmış gibi geldi. Ama tabi ki her şeye rağmen çok ayıp yapmış. Böyle düşünülmek çok hoş olmalı. Benim annem belli yemekleri asla yapmazdı. Benim de çok sevdiğim şeyler vardı içlerinde anneannem yapardı. Üniversitenin ilk senesi ananem felç geçirdi neyse işte o yemekler yemekhanede çıkınca "ay çok severim, bir senedir hiç yemedim" gibi bahsetmişim demek ki. Yurttaydım o zaman henüz. Ailesiyle yaşayan bir arkadaşım vardı. Bir gün beni çağırdı. O bahsettiğim tüm yemekleri yapmışlar annesiyle. Yemin ederim size hayatımda aldığım en güzel hediye hala budur. Epey bir ağlaşmıştık üçümüz o gün deli gibiAynı sizin gibi saklama kaplarına koyup verdiler bir de yanıma. Diğerlerini götürdüm de biri sele zeytin kutusundaydı, evlendim o kutu hala evimde, saklıyorum. Anneniz de siz de çok tatlısınız bence.
Ne güzel bir anı,ne güzel bir iz bırakış,bayıldım bu inceliğe
Ama kıymet bilmek te bir inceliktir,size de bayıldım
Belki de bir mekan kapatmasını bekliyordu,ev az geldi:))Ya bence bahanelik bir durum yok sürpriz yaptı diye kızı suçlu çıkarmış bazıları hatta şaka gibi. Ne sorunu varsa var, sonuç olarak arkadaşı onu düşünmüş annesiyle uğraşmış ortada bir emek var. Kime altı üstü bir sürpriz yaparken oturup "Allah Allah acaba ailesiyle sorunları olabilir mi?" diye düşünüyorsunuz? Surat yapılmaz öyle bu terbiyesizlik. Hadi başka planın vardı, ailenle sorunluydun şöyleydin böyleydin; orada çaktırmaz sonradan söylersin "Kusura bakma ben böyle böyle hissettim, şöyle planım vardı" diye. Bu cidden terbiyesizlik, hatta şımarıklık.
Konu sahibi, yerinizde olsam bir daha asla görüşmem. Benim erkek arkadaşım da sürpriz sevmez mesela ama bana bunu en baştan söylemiştir "Bak Astoria ben sürpriz doğumgünü partilerini sevmem, herkesi toplayıp sürpriz yapma bana" diye; ben de hiç yapmadım. Bunu söylemeden kız nereden bilebilir, nezaket göstermesi lazım yani. Ki zaten 10 kişi toplamamış oraya anne kız bir şeyler yapmışlar. Ben ciddi ciddi sinirlendim burada yalnız ehehe.
Belki de bir mekan kapatmasını bekliyordu,ev az geldi:))
Tabii,yenilen içilen şeyler,paylaşılan duygular,verilen emek gibi gerçekler yerine,yalnızca RESME odaklanılıyor çoktandır,yabancı geldi haliyleOlabilir "instagirl"se :) Zaten "Nereye koyucam onları buradan eve gitmiyorum" diye hafiften başka partilere akıyorum mesajı vermiş gibi.
O ne demekki
58 kişi anlamış,bir ben anlamadı.
Hıı,yöresel ifadezıkkımın kökünü ye demenin daha yöresel ifade edilişi diyeyim
bende anlamaım yanlız değilsinO ne demekki
58 kişi anlamış,bir ben anlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?