- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Biz iki yakın kız arkadaşız hani kardeş gibi hissedersiniz ya öyle, okul dönemlerinden başlayan bir arkadaşlık, asla bağlantıyı koparmadık aramızdaki. 1er yıl arayla evlendik başka şehirlere gelin gittik. O görücü usulü evlenmek istiyordu hep, öyle de yaptı ama seviyor kocasını nişanlılık sürecinde aşık olmuştu. Çocuklar oldu vs. Şu an 4 yıllık evli 2.çocuğuna hamileydi ilk haftalarıydı henüz. Doktorlar bebeğin yaşamadığını söyleyip almışlar. Dün beni aradı farklı ve uzak şehirlerdeyiz diye yanında olamıyorum. Telefonda dertleşiyoruz çoğunlukla bir de memleketlere gittiğimiz de denk gelinirse görüşüyoruz. İşte dedi ki aslında bebeğimin kalbi atıyordu ama biz büyük bir kavga ettik işten ayrıldı diye psikolojisi çok bozuk beni kapının önüne koyacaktı az kalsın kolumdan tuttu kapıya ittirdi gibi şeyler söyledi eşi için, o yüzden çok stres yaşadığını bebeğinin de muhtemelen bu sebepten yaşamadığını söyledi. Baştan beri kanımın ısınmadığı anlayışsız bir eşi var. Boşanamaz da seviyor diye o yüzden ona böyle şeyler söyleyemem, ki ayrıca ailesiyle de birçok sorun yaşamış bi kız özlük üveylik var gitmez ailesine o şekilde temelli. Yani diğer hamileliğinde de hiç anlayışlı davranmıyordu kadınlık istiyormuş diyormuş ki sen beni reddedersen bende başkasına giderim. Açıkçası hamile eşine bu tarz laflarda bulunan adamlara saygı duymuyorum hiçbir şekilde de onaylamıyorum bu düşünceyi. Yani bilmiyorum küçük yerlerde yetiştik ama şu an büyük şehirde yaşıyorlar görgüsüzlük desem o da değil. Hiçbir şekilde yardımcı olamıyorum. Hatta dedim ki neden o büyük kavgadan sonra beni aramadın elimden birşey gelmezdi belki ama sakinleştirebilirdim diye düşündüm. O da yok arayamadım böyle kavgaları kimseye anlatmamı istemiyor dedi. Dışarıya karşı çok mutluyuz izlenimi veriyorum eşim şöyle iyi böyle iyi diyorum ama gerçeği bu değil dedi. Yorumsuz kaldım nasıl teselli ederim naparım onu da bilmiyorum, istediğin zaman beni arayıp anlatabilirsin seni dinlerim demekle kaldım bir tek. Yani bu arada ikimizde üniversite mezunuyuz. Sınavlara girdik ama atanamadık bölümden kadro açılmadı vs. Özelde de çalıştık ama o da kalıcı olmadı.