Arkadaşımda akşam yemegi

Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın, çok mutlu olursunuz inşallah. Hepimiz belli sınavlardan geçiyoruz. Kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz oluyoruz. Yarınınsize ne getireceği belli olmaz, bi bakarsınız dünyada sizden mutlusu yok ümidinizi kaybetmeyin.

Biz kalabalığız da ne oluyor
Herşey çıkar para olmuş
Kendine yetebilir sin güçlüsün çünkü tek başınasın
Bende anneyim ama bazı annelerin kafaları merak ediyorum nasıl rahat uyuyorlar ben şuan uyuyamıyorum yavrum anane sinde ben çalıştığım için bayram öncesi alacağım
Allah büyüktür dua et Allaha sığın düşme kaldıracak kimse olmaz
Üzülme kardeşim herşey geçer ama izleri kalıyor yapılanı unutamıyorsun

Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.

Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.

Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.

Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.

Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.

Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.

Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.
Bence ilişkilerdeki seçimlerimizin benzerliği bizimle alakalı. Yani neden sorunlu ınsanlarla beranersiniz sürekli. Bunu bi düşünğn.çözüm bulun. 30 yaşmne guzel yaş. Hiçbir şey için geç değil. Bazı insanlar şanslı ama siz de şanslısınkz. Sağlıklısınız. Tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşmuyorsunhz. Şükredin. Ve ders çıkarın. Umudunuzu ve gücünüzü yitirmeyin. Dünya değişmez insanlar da değişmez ama siz değişirseniz her şey değişir. İnşallah üzüntülü 30 yılınızı telafi edecek çok çok mutlu günleriniz olur önünüzde.

İnşallah seni seven bir eşin ve bol çocuklu bağlı bir ailen olur demek geldi içimden:KK68:
cok teşekkürler amin inşallah

Bence ilişkilerdeki seçimlerimizin benzerliği bizimle alakalı. Yani neden sorunlu ınsanlarla beranersiniz sürekli. Bunu bi düşünğn.çözüm bulun. 30 yaşmne guzel yaş. Hiçbir şey için geç değil. Bazı insanlar şanslı ama siz de şanslısınkz. Sağlıklısınız. Tedavisi olmayan hastalıklarla boğuşmuyorsunhz. Şükredin. Ve ders çıkarın. Umudunuzu ve gücünüzü yitirmeyin. Dünya değişmez insanlar da değişmez ama siz değişirseniz her şey değişir. İnşallah üzüntülü 30 yılınızı telafi edecek çok çok mutlu günleriniz olur önünüzde.
Tabiki sukrediyorum bügunumuze şükür:)

Canim benim
Ya❤️❤️ seninde koskoca kk klubu ailen var. Insallah cok cok cok mutlu olursun
Amin insallah çok tesekkurler

Ek olarak kalabalık mutlu aileler bazen hiçte göründüğü gibi olmayabilir, emin olun onların sizin hayatınızı kararması çok daha acı verici

haklısınız
kalabalık olup mutsuz olan her biri bir yerde olan o kadar aile var ki
bi de bu sefer onların dertlerini de dert ediniyorsunuz
ve işin o tarafını düşününce dertsiz başım tuzsuz aşım en azından sakin bir hayatım var diyorsunuz
ama tabi kalabalık mutlu ailelere özenmeniz normal
30 yaş nedir ki yarın öbür gün karşınıza biri çıkar
sizi çok sever, ailesi aileniz olur, çoluk çocuk derken kalabalıklaşırsınız
siz yine de şuanki yalnızlığın tadını çıkarın.

Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.

Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.

Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.

Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.

Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.

Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.

Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.
Bundan sonraki hayatınız daha doyurucu ve keyifli geçer inşallah sizin için...

Hep hor görülmus kişiler büyüyünce de bu duruma devam ediyorlar. Hor gören kişilere yol veremiyolar. Kimsesiz kalmaktan korkup onlarla tüm psikolojilerini heba ediyorlar. Dilerim ki bundan sonra nasıl insanları hakedip haketmedigin konusunda keskin adımlarla ilerlersin. Her karanlığın bı sonu vardır. Kendine kıymet verdigin sürece o yuvayı yaşamaya çok yakinsin

Hep hor görülmus kişiler büyüyünce de bu duruma devam ediyorlar. Hor gören kişilere yol veremiyolar. Kimsesiz kalmaktan korkup onlarla tüm psikolojilerini heba ediyorlar. Dilerim ki bundan sonra nasıl insanları hakedip haketmedigin konusunda keskin adımlarla ilerlersin. Her karanlığın bı sonu vardır. Kendine kıymet verdigin sürece o yuvayı yaşamaya çok yakinsin

Evet doğru bi şekilde çekiyoruz kendimize artık kendimi çok seviyorum değer veriyorum.en azından çabalıyorum. Amin inş iyi dileklerin için tesekkurler

haklısınız
kalabalık olup mutsuz olan her biri bir yerde olan o kadar aile var ki
bi de bu sefer onların dertlerini de dert ediniyorsunuz
ve işin o tarafını düşününce dertsiz başım tuzsuz aşım en azından sakin bir hayatım var diyorsunuz
ama tabi kalabalık mutlu ailelere özenmeniz normal
30 yaş nedir ki yarın öbür gün karşınıza biri çıkar
sizi çok sever, ailesi aileniz olur, çoluk çocuk derken kalabalıklaşırsınız
siz yine de şuanki yalnızlığın tadını çıkarın.

:) teşekkür ederim

Genis kalabalik bir ailenin icinde dislandim yillar yili, cok buruk bir cocukluk gecirdim. Hor gördüler beni, kuzenlerim kendi amcam olsun babannem olsun hep bir beni arka planda görme davranisi vardir, bu sekilde büyüdüm.
Sahibi oldugumuz mekanda beni hizmetci saniyordu müsterilerimiz. Onlardan biri oldugumu ögrenince sasiranlar oluyordu. Külkedisiydim ben. Bir o kadar da güzeldim, ama kendimi cok degersiz hissederek özgüveni cok düsük büyüdüm.
Bana Yaratan dogustan güzel bir cift mavi göz,kalin sekilli dudaklar, bembeyaz dupduru bir cilt, saglikli güzel bir vucut vermisti. Ama genis aile denen illetin icinde sürekli sisman diye anildim. Gözlerimin büyük olmasi bile kusurdu. Hep suclu, hep hataliydim dogdugum icin sanki. Ve de sevgisiz, yalniz.
Evlendim, büyük sinif atladim onlar icin. Fakir olayim da sürüneyim istiyorlardi cünkü sebepsiz. Kaderim buydu ya benim.Pazardan cakma bir sort almistim markasi yazan yengem sen bunu nerden buldun diye hesap sorardi. Ha paramiz mi yoktu, vardi ama bana yoktu. Degerli seyler giymeye hakkim yoktu gözlerinde.
Neyse su an cok iyi bir durumdayim, külkedisi masalini yasadim. Hicbiri benimle konusmaz, sirt cevirirler. Durumum cok iyi, esim bana cok asik, dünya tatlisi bir kizim bir de oglum oldu. Ben hala cok güzelim. Ama ne var biliyor musun..
Burada da esimin ailesi cok kalabalik, ayni dislanma ile karsilastim. O konuda sansim yok demek. Iyi yürekli olmak hicbirsey ifade etmiyor. Kaynanamdan cok cektim, ayirmak bile istedi bizi. Bulundugum toplulukta da istenmiyorum, insanlar benden rahatsiz oluyorlar galiba diyorum artik. Bana karsi hep önyargili herkes. Bu benim hep yasadigim birsey..
Ne mi yapiyorum, yalnizim arkadasim.
Yalniz yasayan cocuklarina bakan onlar icin didinen bir anneyim.
Tek yakin arkadasim esim. Canim yaniyor bu iliskilerden, herseyi akisina biraktim.
Gelirse biri yanima hosgeldin derim, giderse de hic gocunmam.
Yalnizligimi seviyorum, kale gibidir evim. Icine kötü insanlari sokmuyorum.
Savasci bir kadin oldum zamanla. Cok ama cok yiprandim.
Bana toplulugun hicbir faydasi olmadi, cok özenirim birbirini koruyan destekleyen ailelere, ama artik öyle film gibi izlerim.
Icimden birsey kopmuyor bile artik o kadar gecmis benden.
Hayir yani tam dislanacak bir tipim mi var ben de anlamiyorum, egosuz, yardimsever bir insanim. Saf la bu itip kakalim bunu mu diyorlar.. Inan hic bilmiyorum.Bu da böyle bir hikaye..

Back
X