Arkadasımda suan yasadıklarımı yasıyor !!!!

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
Arkadaslar 5 ay once severek nısanlımdan ayrılmıştım cok sancılı bır surectı cok sevdıgım ınandıgım bır arkadaşım ozaman sözde bana destek olmaya gelmıstı ben orda perısan bır sekılde ağlarken telı çaldı yenı arayan sevgılısıydı baktım hemen dedıkı ayyyy askım arıyor sonra ben ağlarken yanımda telı açtı askımmmm dedı .. nısanlımla ılıskımızı hıc desteklemezdı hep soğuktu ve ben ağlarken o cok mutluydu resmen mutluydu yanı .. sonrakı zamanlarda hep mutluluğunu anlattı durdu gözüme soka soka bende pek onunla konuşmadım mesafe koydum aramıza sonra 2 ay once nısanlandı cok kırılmıştım ona ben perısan helde ağlarken onun bu sekılde davranması benı kahretmıstı .. ama hıc aynı seylerı yasasın demedım bugun duydumkı 1 hafta once nısan atmış ve perısan bır halde facede resımler kalkmış cok fena seyler paylasıyo en sevdıgım arkadaşımdı bır arasammı onu? bu arada ınanın onunda bu acıyı yasamasını ıstemedım asla ve 2 kez nısan attı o

Ben olsam arayamazdim. Yani aramak isterdim ama bir anda sildigim için yapamazdim ama aramak en doğrusu

içinizden gelmiyorsa aramayın bence biraz kinlenmişsiniz belliki ona çokta faydanız olmıycak

ne gerek var aranızda mesafe varmış bence kötü gün dostluğuna da gerek yok,boşverin üzülmüşsünüz yeter bile.

Arkadaşını bu duruma getiren senin nişanlından ayrılma sürecinde hissettiklerin veya içinden kötü bir şey geçirmiş olman değil, bu konuyu dert etme yani. Eğer içinden aramak geliyorsa ara, gelmiyorsa arama. Aynı durumda olsam ben aramam o ayrı...

Kinamakla ne alakasi var? Arkadasi ayriligi kinamamis ki basina gelsin. Soz dogru ama dogru yerde soylenmedi suan. Ayriliga uzulmedi diye onun da iliskisi bitti olarak algilanir bu.

ben ayrıldığımda o mutlu oldu ve bana nisbet yapar gbı gectı yanımda o sekılde konuştu o sırada bunu yapması hıc doğru degıldı ve bunu daha sonrasındada yaptı

Kinamakla ne alakasi var? Arkadasi ayriligi kinamamis ki basina gelsin. Soz dogru ama dogru yerde soylenmedi suan. Ayriliga uzulmedi diye onun da iliskisi bitti olarak algilanir bu.

ben ayrıldığımda o mutlu oldu ve bana nisbet yapar gbı gectı yanımda o sekılde konuştu o sırada bunu yapması hıc doğru degıldı ve bunu daha sonrasındada yaptı

Arayın gene de ,kötü günde iyi günde..Siz iyiliğinizi yapın da hatır kalmasın..

Kız sevgilisinden ayrılmış oysa ayy aşkım arıyo gibi çocuk çocuk konuşmuş.basbaya nispet bu.arkadaşı üzülürken sevgilim arıyo x arıyo demek var ayyy aşkım arıyo demek var.
Arayın ya da mesaj atın bence.

Nişanlınızla ilişkinizi neden desteklemiyordu?

Onun iki kez nişan atması kötü bir şey mi anlayan beri gelsin. Ben arkadaşım kötü evlilik yaşamadı diye sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…