- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
ne gerek var aranızda mesafe varmış bence kötü gün dostluğuna da gerek yok,boşverin üzülmüşsünüz yeter bile.Arkadaslar 5 ay once severek nısanlımdan ayrılmıştım cok sancılı bır surectı cok sevdıgım ınandıgım bır arkadaşım ozaman sözde bana destek olmaya gelmıstı ben orda perısan bır sekılde ağlarken telı çaldı yenı arayan sevgılısıydı baktım hemen dedıkı ayyyy askım arıyor sonra ben ağlarken yanımda telı açtı askımmmm dedı .. nısanlımla ılıskımızı hıc desteklemezdı hep soğuktu ve ben ağlarken o cok mutluydu resmen mutluydu yanı .. sonrakı zamanlarda hep mutluluğunu anlattı durdu gözüme soka soka bende pek onunla konuşmadım mesafe koydum aramıza sonra 2 ay once nısanlandı cok kırılmıştım ona ben perısan helde ağlarken onun bu sekılde davranması benı kahretmıstı .. ama hıc aynı seylerı yasasın demedım bugun duydumkı 1 hafta once nısan atmış ve perısan bır halde facede resımler kalkmış cok fena seyler paylasıyo en sevdıgım arkadaşımdı bır arasammı onu? bu arada ınanın onunda bu acıyı yasamasını ıstemedım asla ve 2 kez nısan attı o
KİMSE KINADIĞINI YASAMADAN ÖLMEZMİŞ(S.A.V.)
ARAYIN İNSANLIK SİZDE KALSİN.
SEVGİLER;)
Siz ayrildiniz diye onunda kahrolucak hali yoktu. Tabii uzulurdu ama oturup aglayamazdi sizin gibi. Belki siz cok mutluyken o cok uzgundu bunu hic dusundunuz mu?
Kinamakla ne alakasi var? Arkadasi ayriligi kinamamis ki basina gelsin. Soz dogru ama dogru yerde soylenmedi suan. Ayriliga uzulmedi diye onun da iliskisi bitti olarak algilanir bu.
Kinamakla ne alakasi var? Arkadasi ayriligi kinamamis ki basina gelsin. Soz dogru ama dogru yerde soylenmedi suan. Ayriliga uzulmedi diye onun da iliskisi bitti olarak algilanir bu.
eanlamadınızkı o bana o durumdayken nısbet yaptı? bunu hısettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?