Arkadasımda suan yasadıklarımı yasıyor !!!!

madem senin mutsuzluğundan zevk aldığına inanıyorsun böyle birini arama o zaman.

Canim bir peygamberimizin hadisi vardir
``Kimseyi içişnden bile olsa kınama, çünki kimi kınarsan o şey senin de başına gelmeden Allah canını almaz. Herkesi olduğu gibi kabul et.``
Galiba arkadasiniz sizi cok kinamis ve ayni durum basina gelmis pek hoc bir durum degil tabiki.. ama yaptiklarinida hos bulmadim.. Allah bilir

kınamak yok burda yahu kız nispet yapmış zamanında , orda nişan atmış o gitmiş yanında aşkımlı konuşmuş. ben olsam orda nişan atmışım kızın biri yanımda aşkımlı konuşuyo, sinirimden s... git karşımdan diye kovardım o kızı, ne düşüncesiz insanlar var ya...

İkili ilişkilerde araya soğukluk girdiyse tekrar eskiye dönmek çok zor sen onu aradığında içinden gelerek konuşmayacaksın ee böyle oluncada hiç gereği yok. Eğer ayrıldığında sana nispet yaptysa senin aramanda da art niyet çıkartır zaten.

Destek olması için oturup sizinle ağlaması mı gerekirdi?

Ya da sevgilisini normal bir biçimde anlattığı halde sizin o anki psikolojiniz bunu "göze sokmak" olarak algılamış olamaz mısınız?

En can alıcısı da şu an onun içinde bulunduğu durumdan çok da üzgün olmamanız, ben yaşadım o da yaşasın düşüncesinde olmanız normal mi?

Eger bu üç konuda vicdanen rahatsanız aramayın bence.

Ayakya
a

Ayakta alkisliyorum. Ustune laf yok.

Arkadasinizi seviyorsaniz ve uzulmedine dayanamıyorsaniz ve onun desteği gibi sahte olmayacaksa desteğiniz arayınız. Oda biylece belki hatasını anlar..

Sen de yanında ağlarken ayy aşkımm diye telefon açacaksan neden olmasın? :) Bugün çok kötüyüm!

sen Allah rizasi icin ara, uzuldugunu soyle, gerisini bosver..

Kinamakla ne alakasi var? Arkadasi ayriligi kinamamis ki basina gelsin. Soz dogru ama dogru yerde soylenmedi suan. Ayriliga uzulmedi diye onun da iliskisi bitti olarak algilanir bu.
...benim şahsi düşüncem.
Ve burada kınamada seziyorum.
Sonuç itibarı ile konu sahibinin anlatımına göre nispet olayı var.
SEVGİLER.

Sizin söylediklerinizi art niyetli yaptığını düşünmüyorum o durumdayken siz üzerinize alınmışsınız bence. Kimi daha düşünceli davranabilir kimi davranamaz ama bence o durumdaki duygusallığınızdan bu düşüncede olduğunuzu düşünüyorum ben. Ayrıca o size öyle yaptı die sizde aynı davranışta olmak zorunda değilsiniz. Hani bir söz var iyiliğe iyilik her kişinin işi kötülüğe iyilik er kişinin işi

arama görüşmediğin için sadece meraklı durumuna düşersin..
ilahi adaletin varlığını kimse inkar edemez ama bilemeyiz tabi.

samimiyetine bağlı tabi nasıl bir arkadaşındı?
en iyi arkadaşın mı , öylesine biri mi?

ama ben aramazdım.
mesaj falan atardım herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…