Bnde ondan korkuyorum onu kaybetmek istememArkadas olduğun biriyle pek mümkün değil anlamak istediği gibi gizleyebilir arkadasım değilmisin kıskanıyorum der kapatır konuyu ondan adım bekle bence ...hiç beklemedigin bi tepki alırsan arkadasın olarak bile kalmayabilir
Diye diye diyeBu dıe modasını var,dıye ye ne oldu
Senden etkilendigi belli yoksa ozeline girmeye calismazAynı köyluyuz aile yapımız kültürümüz herseyimiz cook uygun ben bunları düşüne düşüne neden olmasın diyip ondan hoşlanmaya basladm kendimi bildim bileli tanırım pırlanta gbi cocuktur içki sigara yok efendi saygılı cok hoslanıyorum ama haberi yok dun aksam bulustuk bana saçım nasıl olmus filan diye sordu telefonuma msj geldi uzanıp bakıyo kim attı die bi ara telefonumu aldı aaa kilit yok fln dedi bende benim gizlim saklım yok dedim bu tür hareketler beni dahada ümitlendiriyo söylersem onu kaybetmektende korkuyorum ya sadece arkds olarak göruyosa
Yok sana denk geldi,son zamanlarda forumda hep dıe yazılıyor ,gelelim konuya,az buçuk çaktır,ne guzel işte,yüreğin atıyor,Çalışıyor,tadını çıkarDiye diye diye
Yengec burcu bide cok cekingen önceki iliskilerimide biliyo maleseffSenden etkilendigi belli yoksa ozeline girmeye calismaz
1 yıl sonra yeniden atması okadar guzel ki ama karsılıksızYok sana denk geldi,son zamanlarda forumda hep dıe yazılıyor ,gelelim konuya,az buçuk çaktır,ne guzel işte,yüreğin atıyor,Çalışıyor,tadını çıkar
Daha ack anlatayım önceki gün ise gitmemistim is arkadasm nie gelmedin filan dedi ben cevp yazarken iş arkadsın mı dedi sok oldum karsıdan nasl okudu anlamadm bi ara cantamın fermuarıyla oynadığını gördüm bana ait biseylere dokunmaya calışır gbi bi hali vardıBen gerçekten arkadaş olarak gördüğüm bir şey hissetmediğim erkeğin telefonuna bakıp aa kim mesaj atmış demem şahsen.
Bence o da sizinle ilgileniyor.
Ahh o kadar kolay olsa daha önce bi cok kez reddedildim cesaretm kırıkSeviyorsan git konuş bence :)
Daha ack anlatayım önceki gün ise gitmemistim is arkadasm nie gelmedin filan dedi ben cevp yazarken iş arkadsın mı dedi sok oldum karsıdan nasl okudu anlamadm bi ara cantamın fermuarıyla oynadığını gördüm bana ait biseylere dokunmaya calışır gbi bi hali vardı
Canım valla benim kocam yengeç erkeği.eğer onun gelmesini b ekleseydim evde kaldiydim..şimdi evliyiz 4sene oldu şükür.reddedilebilirsin evet ama kazanadabilirsin..kaybedersende zaten onu seviyorken onla arkadaş kalmak çok zor olacaktır.sevgilisi falan olacak..Ahh o kadar kolay olsa daha önce bi cok kez reddedildim cesaretm kırık
İlk admı sen mi attın benim gibi cok dündün mü bnde akrep burcuyum bna cok cekici geliyoCanım valla benim kocam yengeç erkeği.eğer onun gelmesini b ekleseydim evde kaldiydim..şimdi evliyiz 4sene oldu şükür.reddedilebilirsin evet ama kazanadabilirsin..kaybedersende zaten onu seviyorken onla arkadaş kalmak çok zor olacaktır.sevgilisi falan olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?