Arkadaşımdan coook hoşlanıyorum

Tnsgdc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
69
11
8
30
Aynı köyluyuz aile yapımız kültürümüz herseyimiz cook uygun ben bunları düşüne düşüne neden olmasın diyip ondan hoşlanmaya basladm kendimi bildim bileli tanırım pırlanta gbi cocuktur içki sigara yok efendi saygılı cok hoslanıyorum ama haberi yok dun aksam bulustuk bana saçım nasıl olmus filan diye sordu telefonuma msj geldi uzanıp bakıyo kim attı die bi ara telefonumu aldı aaa kilit yok fln dedi bende benim gizlim saklım yok dedim bu tür hareketler beni dahada ümitlendiriyo söylersem onu kaybetmektende korkuyorum ya sadece arkds olarak göruyosa

Arkadas olduğun biriyle pek mümkün değil anlamak istediği gibi gizleyebilir arkadasım değilmisin kıskanıyorum der kapatır konuyu ondan adım bekle bence ...hiç beklemedigin bi tepki alırsan arkadasın olarak bile kalmayabilir

Bnde ondan korkuyorum onu kaybetmek istemem

Senden etkilendigi belli yoksa ozeline girmeye calismaz

Ben gerçekten arkadaş olarak gördüğüm bir şey hissetmediğim erkeğin telefonuna bakıp aa kim mesaj atmış demem şahsen.

Bence o da sizinle ilgileniyor.

Ben gerçekten arkadaş olarak gördüğüm bir şey hissetmediğim erkeğin telefonuna bakıp aa kim mesaj atmış demem şahsen.

Bence o da sizinle ilgileniyor.
Daha ack anlatayım önceki gün ise gitmemistim is arkadasm nie gelmedin filan dedi ben cevp yazarken iş arkadsın mı dedi sok oldum karsıdan nasl okudu anlamadm bi ara cantamın fermuarıyla oynadığını gördüm bana ait biseylere dokunmaya calışır gbi bi hali vardı

Fikrim yine aynı bence sizinle ilgileniyor arkadaşınız.

Biraz çıtlatın bakalım.
Bir söz vardır daha önce böyle bi konuya yazmıştım
Sevdiğini belli et. Gizlemek başkalarına fırsat vermektir.

Ya ben de cok merakliyimdir kim mesaj atti falan demek sevmeye isaret olamaz ama anlarsiniz illaki baska seylerdem

Ahh o kadar kolay olsa daha önce bi cok kez reddedildim cesaretm kırık
Canım valla benim kocam yengeç erkeği.eğer onun gelmesini b ekleseydim evde kaldiydim..şimdi evliyiz 4sene oldu şükür.reddedilebilirsin evet ama kazanadabilirsin..kaybedersende zaten onu seviyorken onla arkadaş kalmak çok zor olacaktır.sevgilisi falan olacak..

İlk admı sen mi attın benim gibi cok dündün mü bnde akrep burcuyum bna cok cekici geliyo

bence sen konuşma havalara girmesin. malum erkek milleti. ama ona hoşlanacağı bir hediye verebilirsin. kendini özel hisseder ve ışığa yürür belki:) bir de gözgöze gelince bir şey anlaşılır az çok. karşılıksız olduğundan emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…