Arkadaşımdan coook hoşlanıyorum

Yaşlar kaç?
Onun da sana ilgisi var sanırım.
Ama sen çok sıradan davranıyorsun, klasik teslimiyetçi.
Ne demek "benim gizli saklım yok" Sen birey değil misin? İlla sevgilinin mi olması lazım gizli saklı için.
Arkadaşlarınla paylaştıkların senin için özel değil mi?

Çok iyi biri uygunuz demişsin ama arkadaşlıktan sevgililiğe geçince arada çok büyük farklar oluyo onu söyliyim canım. İnşallah musmutlu olursunuz hayal kırıklığı olmasın sonun benim gibi.s

Kuzenimin mahallesinde birsuru onunla yasit kiz erkek vardi. Toplanirlarmis surekli sokakta otururlarmis cekirdek citlerlermis. Abi dedigi bi cocuk varmis ondan hoslaniyomus da. Bu abi dedigi cocuk da surekli telefonunu kurcalarmis biseyler sorarmis. Bi gun acilmis kiza. Sonuc; bes yil flort, uc yillik evlilik, bir bucuk yasinda dunya tatlisi bi erkek cocuu. Enistemin en sevdigi sarki sevdigim kiz bana abi deyince'ymis

Onun sorma sekli oydu ztn hoslandığım icin sevgilimin olmadgnı bilsin die bilincli syledim acıkcası ben 21 yasndayız. Ben bi sure daha açılmayı düsünmuyorum

Onda yoğun bi ilgi göremiyorum ama ben bir iki hareketi var iste kendimce yalns anlıyo olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…