Yok ondada emin degilim bnm önceki ilişkilerimi biliyo o yüzden geri duruyo galiba dun aksam bulustuk iste bir iki olumlu davranışını yakaladım ama emin degilim bi bulusma daha ayarlıcam yalnız dun arkadadımda vardı yanımdabence sen konuşma havalara girmesin. malum erkek milleti. ama ona hoşlanacağı bir hediye verebilirsin. kendini özel hisseder ve ışığa yürür belki:) bir de gözgöze gelince bir şey anlaşılır az çok. karşılıksız olduğundan emin misin?
Muabbetimiz bi ara cok sktı ama belli etmiyodu gerci ben sevgilimden ayrlmıs ahlanp vahlanıyodum onahoşlandığını belli et. mesaj at mesela iyi geceler filan de. muhabbeti sıklaştır. varsa bişey karşılık verir
Yok ondada emin degilim bnm önceki ilişkilerimi biliyo o yüzden geri duruyo galiba dun aksam bulustuk iste bir iki olumlu davranışını yakaladım ama emin degilim bi bulusma daha ayarlıcam yalnız dun arkadadımda vardı yanımda
Adım atarken hiç düşünmedim.mesaj attım.numarasini kardesimden buldum cnku esimin kardesi ile arkadaslar.belki inanmazsin ama bana aynen **gulce ;eğer sen isen cook mutlu oldum,eğer başka biriysen hadi başka kapiya** yazdı.meğer onunda bana karşı hisleri varmış.kardeşinden dolaylı olarak beni zaten biliyormuş..bana arada bir söyler iyiki o mesajı attın diye.tam terside olabilirdi.ama içimde kalmicakti enazindan..umarım senin de bizim gibi mutlu son olur..İlk admı sen mi attın benim gibi cok dündün mü bnde akrep burcuyum bna cok cekici geliyo
Cok sevdigimi hayal krıklıgı yasadığımı atlatamadığımı fln biliyo ama artk unutmaya basladm ve ona ilgi duyuyorum yanls düsünürse die korkuyorumne var ki önceki ilişkilerinde geri duracak kadar?
Karsı karsıya oturuyoduk cantam masanın üstündeydi sürekli cantama dokundu bana dokunamadığı icin olabilir miBir araya geldiğinizde bir şekilde sana temas ediyor mu, mesela koluna dokunmak falan gibi?
Cok sevdigimi hayal krıklıgı yasadığımı atlatamadığımı fln biliyo ama artk unutmaya basladm ve ona ilgi duyuyorum yanls düsünürse die korkuyorum
Sen nasıl bi mesaj attın ki biz konusuyoruz zaten direk hoslanıyorum senden demem lazmAdım atarken hiç düşünmedim.mesaj attım.numarasini kardesimden buldum cnku esimin kardesi ile arkadaslar.belki inanmazsin ama bana aynen **gulce ;eğer sen isen cook mutlu oldum,eğer başka biriysen hadi başka kapiya** yazdı.meğer onunda bana karşı hisleri varmış.kardeşinden dolaylı olarak beni zaten biliyormuş..bana arada bir söyler iyiki o mesajı attın diye.tam terside olabilirdi.ama içimde kalmicakti enazindan..umarım senin de bizim gibi mutlu son olur..
Bunu deniycem bulusabilrsek yakn zamanda.o zaman sen de o duygulardan uzaklaştığını. sağlıklı mutlu bir ilişki istediğini falan söyle lafı bir şekilde oraya getirip. bunu söylerken de gözünün içine bak. tepkisi ele verir herhalde.
Bunu deniycem bulusabilrsek yakn zamanda.
burçlar ne anacım.Aynı köyluyuz aile yapımız kültürümüz herseyimiz cook uygun ben bunları düşüne düşüne neden olmasın diyip ondan hoşlanmaya basladm kendimi bildim bileli tanırım pırlanta gbi cocuktur içki sigara yok efendi saygılı cok hoslanıyorum ama haberi yok dun aksam bulustuk bana saçım nasıl olmus filan diye sordu telefonuma msj geldi uzanıp bakıyo kim attı die bi ara telefonumu aldı aaa kilit yok fln dedi bende benim gizlim saklım yok dedim bu tür hareketler beni dahada ümitlendiriyo söylersem onu kaybetmektende korkuyorum ya sadece arkds olarak göruyosa
Valla tabikide biz daha önce hiç K onusmadigimiz için daha cesur davranabildim.sende kısa bi süre yokla.bir kac zarf at bakalım.eğer onunda ilgisi olduğundan emin olursan ,içinden geçenleri olduğu gbi soylersin ister yüzüne ister mesajla.Sen nasıl bi mesaj attın ki biz konusuyoruz zaten direk hoslanıyorum senden demem lazm
Son görüşmenizden bahsetmiyorum, görüştüğünüzde sana temas edip etmediğini soruyorum. Çantana dokunması bir şey ifade etmez.Karsı karsıya oturuyoduk cantam masanın üstündeydi sürekli cantama dokundu bana dokunamadığı icin olabilir mi
kac yllk arkadasz ama ilk defa bi cafeye gidip biseyler ictkSon görüşmenizden bahsetmiyorum, görüştüğünüzde sana temas edip etmediğini soruyorum. Çantana dokunması bir şey ifade etmez.
O halde açılmadan önce bir müddet beklemeni tavsiye ederim, yengeç işleri ağırdan alır çünkü.Bisey
kac yllk arkadasz ama ilk defa bi cafeye gidip biseyler ictk
Valla tabikide biz daha önce hiç K onusmadigimiz için daha cesur davranabildim.sende kısa bi süre yokla.bir kac zarf at bakalım.eğer onunda ilgisi olduğundan emin olursan ,içinden geçenleri olduğu gbi soylersin ister yüzüne ister mesajla.[/QUOTE
Merak ettigim bisey daha var ilk mesajı siz atmışsnız ama teklifi omu etti ilk o mu acıldı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?