Mrb arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum arkadaşımın davranışı...Arkadaşımın yıllar önce görüştüğü biri vardı adam bunu terketti başkasıyla evlendi tabi arkadaşımla bu sürede yine görüştüler işin kötü tarafı birlikte oldular...sonra adam evlendiği kadından ayrıldı ve benim arkadaştanda ayrıldı. Neyse benim arkadaşımın şu an ilşkisi var 4 senelik ve oğlan çok seviyor arkadaşımı. Bunlar görüşmeye halen devam ediyorlar ve ikisininde hayatında birileri olduğunu bile bile. Ben arkadaşıma anlatamıyorum bende aldatıldım ve 10 yıllık arkadasımdan nefret ediyorum gözümde çok basitleşiyor...Arkadaşlığımımı bitireyim ? onu mu vazgeçireyim bilemiyorum...
eşinden ayrılan kişiyle hala görüşüyo sanırım arkadaşınız dogrumu anladım:26:
yok hayır oğlan başkasıyla evlendi bununla birlikteyken o sürede yine görüştü hatta birlikte oldular ...
Bunca yaşanandan sonra onu vazgeçiremezsin , arkadaşının fıtratı bu
Bırak ne hali varsa görsün
Kes ilişkini
her koyun kendi bacagından asılır
görüşme...
geçen ortalığı ayağa kaldıran biri vardı onun arkadaşımısın yoksa?
şaka bi yanada bence görüşme...
Mrb arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum arkadaşımın davranışı...Arkadaşımın yıllar önce görüştüğü biri vardı adam bunu terketti başkasıyla evlendi tabi arkadaşımla bu sürede yine görüştüler işin kötü tarafı birlikte oldular...sonra adam evlendiği kadından ayrıldı ve benim arkadaştanda ayrıldı. Neyse benim arkadaşımın şu an ilşkisi var 4 senelik ve oğlan çok seviyor arkadaşımı. Bunlar görüşmeye halen devam ediyorlar ve ikisininde hayatında birileri olduğunu bile bile. Ben arkadaşıma anlatamıyorum bende aldatıldım ve 10 yıllık arkadasımdan nefret ediyorum gözümde çok basitleşiyor...Arkadaşlığımımı bitireyim ? onu mu vazgeçireyim bilemiyorum...
Valla Dallas gibi. O onunla evli ama öbürüyle görüşüyor. Öteki biriyle birlikteyken diğeriyle evleniyor. Karıştırdım hangisi hangisiydi. Sen boşver bunları. Bırak o arkadaşını da ne hali varsa görsün.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen öyle gerçekten ve evliyken karısından ayıranda benim arkadaşım çok karışık çok....
aynen öyle gerçekten ve evliyken karısından ayıranda benim arkadaşım çok karışık çok....
aynı şeyleri yaşadım ve bitirdim arkadaşlığımı...
Öyle arkadaş olmaz olsun
Arkadaşlığınızı bu kadar sürdürmeniz bile hata inanın
Ben ne evime sokarım , nede hayatımdaki kişiyle tanıştırırım
O derece tiynetsiz bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?