Arkadaşımı bu yanlıştan döndüremiyorum...

ANGEL1710

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
630
91
318
İçel Mersin
Mrb arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum arkadaşımın davranışı...Arkadaşımın yıllar önce görüştüğü biri vardı adam bunu terketti başkasıyla evlendi tabi arkadaşımla bu sürede yine görüştüler işin kötü tarafı birlikte oldular...sonra adam evlendiği kadından ayrıldı ve benim arkadaştanda ayrıldı. Neyse benim arkadaşımın şu an ilşkisi var 4 senelik ve oğlan çok seviyor arkadaşımı. Bunlar görüşmeye halen devam ediyorlar ve ikisininde hayatında birileri olduğunu bile bile. Ben arkadaşıma anlatamıyorum bende aldatıldım ve 10 yıllık arkadasımdan nefret ediyorum gözümde çok basitleşiyor...Arkadaşlığımımı bitireyim ? onu mu vazgeçireyim bilemiyorum...

Son düzenleme:

eşinden ayrılan kişiyle hala görüşüyo sanırım arkadaşınız dogrumu anladım:26:

Bunca yaşanandan sonra onu vazgeçiremezsin , arkadaşının fıtratı bu
Bırak ne hali varsa görsün
Kes ilişkini

bitir....................

Bunca yaşanandan sonra onu vazgeçiremezsin , arkadaşının fıtratı bu
Bırak ne hali varsa görsün
Kes ilişkini

vazgeçmiyor geçen sefer eğer onunla görüşürsen arkadaşlığımız biter dedim bana gitmedim dedi ama gitmiş yine ve en çokta hayatlarındaki kişilere üzülüyorum aldatılmak çok kötü...ve midem bulanıyor artık.

geçen ortalığı ayağa kaldıran biri vardı onun arkadaşımısın yoksa?

şaka bi yanada bence görüşme...

Valla Dallas gibi. O onunla evli ama öbürüyle görüşüyor. Öteki biriyle birlikteyken diğeriyle evleniyor. Karıştırdım hangisi hangisiydi. Sen boşver bunları. Bırak o arkadaşını da ne hali varsa görsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hatta geçen sefer bugün o kişiyle senden çok konuştuk senin kesin face hesabına bakar onu engelle seni görmesin dedi...Şok oldum inanın bende bana güvenmiyomusun dedim onun hakkında çok hassasmış...anlıycağınız ben artık yorum yapamıyorum..

aynen öyle gerçekten ve evliyken karısından ayıranda benim arkadaşım çok karışık çok....

aynı şeyleri yaşadım ve bitirdim arkadaşlığımı...
Öyle arkadaş olmaz olsun

aynen öyle gerçekten ve evliyken karısından ayıranda benim arkadaşım çok karışık çok....

Arkadaşlığınızı bu kadar sürdürmeniz bile hata inanın
Ben ne evime sokarım , nede hayatımdaki kişiyle tanıştırırım
O derece tiynetsiz bir insan

Son düzenleme:

Bırak sen hiç uğraşma bunlarla. Bak elalemin derdi yüzünden sen sıkıntıya giriyorsun. Hiç gerek yok. Bence tekrar söylüyorum görüşme arkadaşınla. Arkadaş yani bu, kardeş değil ki. Böyle insanların pisliği her yere sıçrar. Evli bi adamı karısından ayırmaya çekinmeyen insan, yarın öbür gün senin kocana da takılırsa napıcan? Boşver. Allah yolunu açık etsin. Senden uzak cehenneme direk olsunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım dediğin kişi, karaktersiz, onursuz bir varlık. Kendine yakışan bir adamı bulmuş, düşe kalka yaşıyorlar işte. Vicdanı, insaniyeti olmadığına göre, senin ne hissettiğini, nasıl düşündüğünü de umursamayacaktır asla.

Kısacası boşa kürek çekme, ve ahlak anlayaşı olmayan insanları sen kendine yanına yakıştırıp arkadaşım diye taşıma derim. İnsanlar dostlarıyla anılıyor, sizi de aynı sananlar olur. Zaten görmezden geldiği şeyi bir süre sonra kanıksıyor insan; normalleşiyor. Üzüme üzüme baka baka kararır dedikleri olay.

.

Arkadaşlığınızı bu kadar sürdürmeniz bile hata inanın
Ben ne evime sokarım , nede hayatımdaki kişiyle tanıştırırım
O derece tiynetsiz bir insan

ya aslında ben onu anlamaya çalıştım hep yanında olmaya çalıştım ama vazgeçiremedim çok dil döktüm ona tövbe et dedim vazgeçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…