Onu sevdiğinden değil nikah kıydırıcak saf aşık erkeği bulduğu için hayatında tutuyordur. Arkadaşının kim bilir daha bilmediğin neleri vardır sen ne dersen de kötü yine sen olursun alışmış kudurmuştan beterdir sen konuştun mu bitti daha uğraşma selamı sabahı kes yok ise an gelir yaptıklarını senin üstüne yıkar kendi sıyrılır tertemiz bu tipler hep aynıdır.
hata yaptığının farkında ola ola buna devam ediyosa iki gün sonra senin yanındaki erkeğe kötü gözle bakmıcağı ne malum böyle insanlardan korkmak lazım
aynen öyle yoksa neden hayatında tutsun ki ..
Arkadaşınızın yaptığı şeyin yanlışlığı, ahlaka uygunsuzluğu apaçık ortada. Bunu görmek istemiyor, görmezden geliyor sadece o kadar. Yani bu insana dur yapma desen de artık birşey ifade etmez. Bayrağı almış gidiyo... Siz en iyisi ilişkinizi kesin gitsin. Böylece bu yanlışa göz yummamış olursunuz. İnşallah bir ara silkelenip kendine gelir de siz de durumu yeniden değerlendirirsiniz.
Muhtemelen saf garibanın tecrübesizin tekidir acıdım çocuğada kekleyip nikah kıydırdıktan sonra arkadaşın evli de olsa takılmaya devam edecektir. Sen boşver görüşme bu karaktersiz kendine bile saygısı olmayan arkadaşınla.
Görüşmeyin değişmez o kadar söylemişsiniz değişmemiş karekteri bu bir insanı istemedikçe değiştiremeyiz değişmez de bırakın ne hali varsa görsün
bence sen araya girmeden bitir bu arkadaşlığı çünkü sonunda onlar iyi olur sen kötü olursun hatta u olayın baş kahramanı bile olursun......
evet kimseyle çıkmamış oğlan bundan önce ve arkadasım bisikletten düştüm kan geldi demiş çocuga benden evlenince kan bekleme demiş çözmüş olayı safımda inanmış...anlattıkça kendimi suçlu hissediyorum..
Klasik düşme yalanı çok saf belli ama gözü bir açılırsa sende zarar görürsin demedi deme canım. Bende olsam vicdan ederdim ama bu tür insanları çevremde tutmuyorum.canım bana uzak olsun her türlü pislik beklenir ki neler de gördüm eskiden sen gibiydim. Olan yine sana oluyor canım
ben aslında kimseyi yarılayamıyorum kimse bilmez kimin ne yasayacağını ama tahammül edemez oldum...
Anlıyorum seni böyle olayın içinde olmak elbet kötü artık çık içinden işte salla ne hali var ise görsün ki o tiplere bir şey olmaz. Onla yakınlığını gören aynı kefeyede koyar seni ben bile derim kafa dengi bunlar demek ki diye anladın mı ? Duygusal davranma sana zarar verebilecek insanlardan uzak dur.
geçen ortalığı ayağa kaldıran biri vardı onun arkadaşımısın yoksa?
şaka bi yanada bence görüşme...
insanım psikolojisi bozuluyor gerçekten...çok iyiiliği var inkar edemem ama bu tarafın bide diğer tarafı var orda bu kadar kötülüğe ortak olmk istemiyorum...
aslnda haklısın ben arkadas kalarak kendme zarar werecem.wicdan azabı benı btrcek.
Yarın bir gün senin sevgilini de alır elinden böylesi..
Güven vermiyor boşver yoluna gitsin sen de kendi yoluna..
Arkadaşına uyarını yapmışsın ve çok ta uğraşmışsın.
Bu noktadan sonrasına karışmamalısın.
Neden sen vicdan azabı çekiyorsun ki.
BAşkalarının suçu ve günahını üzerine alarak kendini yıpratma.Olayı biliyor olman
seni suç ortağı yapmaz.Uyarını yapmışsın fazlasıyla ve bence irtibatını da kes ki
kendini suçluluk psikolojisinden kurtar veya kesmesen de ki en mantıklısı bir merhaba düzeyine indir
derim ben.
Arkadaşsa arkadaş canım.Ailen değil,anan değil kardeşin değil.Bu kadar değer vermeyin değmeyecek insanlara.
Sen kendi hayatına bak, o da kendi bildiği doğrularla devam etsin.Sen onun hayatının kumandasını eline alacak değilsin.
Aynı tarzda birşeyi çok yakın zamanda yaşadım ve kızla görüşmüyorum şuan.
Bence sen de görüşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?