Arkadaşımı bu yanlıştan döndüremiyorum...

aynen öyle yoksa neden hayatında tutsun ki ..

hata yaptığının farkında ola ola buna devam ediyosa iki gün sonra senin yanındaki erkeğe kötü gözle bakmıcağı ne malum böyle insanlardan korkmak lazım

ya zaten kimseye güvenmiyor kuzenlerine bile çok kıskanç haklısınız aslında ben ilşkimi keseyim yoksa işin ucu bana dokunacak...

aynen öyle yoksa neden hayatında tutsun ki ..

Muhtemelen saf garibanın tecrübesizin tekidir acıdım çocuğada kekleyip nikah kıydırdıktan sonra arkadaşın evli de olsa takılmaya devam edecektir. Sen boşver görüşme bu karaktersiz kendine bile saygısı olmayan arkadaşınla.

Görüşmeyin değişmez o kadar söylemişsiniz değişmemiş karekteri bu bir insanı istemedikçe değiştiremeyiz değişmez de bırakın ne hali varsa görsün

inşallah Allah islah etsin diyecek başka bişey yok...

evet kimseyle çıkmamış oğlan bundan önce ve arkadasım bisikletten düştüm kan geldi demiş çocuga benden evlenince kan bekleme demiş çözmüş olayı safımda inanmış...anlattıkça kendimi suçlu hissediyorum..

Klasik düşme yalanı çok saf belli ama gözü bir açılırsa sende zarar görürsin demedi deme canım. Bende olsam vicdan ederdim ama bu tür insanları çevremde tutmuyorum.canım bana uzak olsun her türlü pislik beklenir ki neler de gördüm eskiden sen gibiydim. Olan yine sana oluyor canım

Son düzenleme:

ben aslında kimseyi yarılayamıyorum kimse bilmez kimin ne yasayacağını ama tahammül edemez oldum...

ben aslında kimseyi yarılayamıyorum kimse bilmez kimin ne yasayacağını ama tahammül edemez oldum...

Anlıyorum seni böyle olayın içinde olmak elbet kötü artık çık içinden işte salla ne hali var ise görsün ki o tiplere bir şey olmaz. Onla yakınlığını gören aynı kefeyede koyar seni ben bile derim kafa dengi bunlar demek ki diye anladın mı ? Duygusal davranma sana zarar verebilecek insanlardan uzak dur.

aslnda haklısın ben arkadas kalarak kendme zarar werecem.wicdan azabı benı btrcek.

Yarın bir gün senin sevgilini de alır elinden böylesi..
Güven vermiyor boşver yoluna gitsin sen de kendi yoluna..

insanım psikolojisi bozuluyor gerçekten...çok iyiiliği var inkar edemem ama bu tarafın bide diğer tarafı var orda bu kadar kötülüğe ortak olmk istemiyorum...

aslnda haklısın ben arkadas kalarak kendme zarar werecem.wicdan azabı benı btrcek.

Arkadaşına uyarını yapmışsın ve çok ta uğraşmışsın.
Bu noktadan sonrasına karışmamalısın.
Neden sen vicdan azabı çekiyorsun ki.
BAşkalarının suçu ve günahını üzerine alarak kendini yıpratma.Olayı biliyor olman
seni suç ortağı yapmaz.Uyarını yapmışsın fazlasıyla ve bence irtibatını da kes ki
kendini suçluluk psikolojisinden kurtar veya kesmesen de ki en mantıklısı bir merhaba düzeyine indir
derim ben.
Arkadaşsa arkadaş canım.Ailen değil,anan değil kardeşin değil.Bu kadar değer vermeyin değmeyecek insanlara.
Sen kendi hayatına bak, o da kendi bildiği doğrularla devam etsin.Sen onun hayatının kumandasını eline alacak değilsin.

şimdiki sevgilisi çok iyi bi insan üniversitede bitirme tezime filan yardım etti o çocuğun bu kadar iyiliği varken benim arkadaşımın böle yapması beni vicdanen rahatsız ediyor..

Aynı tarzda birşeyi çok yakın zamanda yaşadım ve kızla görüşmüyorum şuan.
Bence sen de görüşme.

Arkadaşlık anlayışına göre değişen bir durumdur bu. Arkadaşın bir hata yapıyor diye neden arkadaşlığını kesesin ki? Doğrusunu söylersin uyarırsın gerisi onun kararıdır. Dostunsa üzüldüğünde gene yanında olursun ya da biraz uzak kalırsın. Hepimiz dört dörtlük müyüz sanki? Bide birileri yazmış görüşme senin erkek arkadaşın olsa onu da alır eliden diye. Ben öyle düşünmüyorum bana çok mantıklı gelmiyor bu düşünce. Arkadaşın için üzül ama bu nedenle bitirilmez arkadaşlık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…