Arkadaşımı bu yanlıştan döndüremiyorum...

Ben bu denli ikiyüzlü ,sahtekar ve kötü kalpli insanlara saygı duyamayacağım için arkadaşlığımı keserdim..bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle yaşayanlardan değilim..iyi karma ve kötü karmaya çok inanırım..

ya arkadaşlık dostluk ama beni sevgilisinden kıskanıyor hem öncekinden hem şimdikinden facende engelle seni görmesin diyo bana bende ekli olsa neyse herkes belkide o yüzden elinden alır filan diyorlar.

ya arkadaşlık dostluk ama beni sevgilisinden kıskanıyor hem öncekinden hem şimdikinden facende engelle seni görmesin diyo bana bende ekli olsa neyse herkes belkide o yüzden elinden alır filan diyorlar.
O zaman durum değişiyor tabiki seni kıskanması bu şekilde davranması çok mantıklı değil. Eğer içine sinmiyorsa tabiki arkadaşlığını kesersin.. Ama sen yanlış yapıyorsun görüşmem ben seninle demek yerine yavaş yavaş kopman daha sağlıklı olur gibi.

evet bide eski sevgilisi ben neden görüşeyim yani lafı su bugün senden çok konuştuk kesin senin facene bakar ben bu konuda çok hassasım onu engelle dedi bana...direk kesmek olmaz 10 senelik arkadaşım sonuçta ama mesafe koymak en doğrusu sanırım..

Arkadaşınız yaptığı şeyi yanlış olarak görmüyor olsa gerek ki bu çarpık ilişkiyi devam ettiriyor.
Sizin yapabileceğiniz tek şey var, bu kişi ile arkadaşlığınıza son vermek.

Son düzenleme:
Arkadaşınız yaptığı şeyi yanlış olarak görmüyor olsa gerek ki bu çarpık ilişkiyi devam ettiriyor.
Sizin yapabileceğiniz tek şey var, bu kişi ile arkadaşlığınıza son vermek.

aslında yanlış olduğunu biliyor ama vazgeçemiyorum diyor.ben anlayamıyorum haktaa veremiyorum o yüzden...

aynısı benim de başıma geldi..
beş yıllık arkadaşım evli bir adamla birlikteydi. bir tek ben biliyordum bu sırrını. bana anlatma, bana bahsetme, benim çevremde bulunmasın, benim yanımda aramasın napıyorsanız yapın diyordum. çünkü anlattıkça, bişeylere şahit oldukça soğuyordum ondan arkadaşlığımı gözden geçirmeye başlıyordum. direk kesemezdim ilişkimi çünkü o da yaptığı kötülüğün farkındaydı. vazgeçemiyordu. ve paylaşabildiği tek ben vardım. bana böyle güvenen birini ne olursa olsun bi anda bırakamazdım. kendisini çok ikna etmeyi denedim, benim zorumla bir kaç kez ayrıldı ama dayanamadı. şöyle düşün, sen arkadaşlığını bitirmemek için elinden geleni yaptın, çok şans verdin yeri geldi uygunsuz dertlerini dinledin. onun da biraz silkelenmesi gerekir. silkelenmese bile sen zamanla soğuyacaksın bana da öyle oldu ister istemez.. uzun süre görüşmedik, bir yıl sonra o adamdan ayrıldığını söyledi ve beni sözüne çağırdı:)

o hatasının farkına varmış ne mutlu ona.bende çok dedim dinlemek istemiyom diye ama onu mutsuz görünce soruyom neden diye? oda anlatıyo ...
aslında işin kötü tarafı arkadaşımın hayatında biri var ben ona tahammül edemiyorum erkek aldatınca toplumumuzda bişey olmuyo ama kadın aldatınca kötü kadın oluyor.yanlış anlaşılmasın kesinlikle erkeklerin aldatmasını onaylamıyom ama bizim toplum öle.

şimdiki sevgilisi çok iyi bi insan üniversitede bitirme tezime filan yardım etti o çocuğun bu kadar iyiliği varken benim arkadaşımın böle yapması beni vicdanen rahatsız ediyor..

Bu tarz kadınlar zaten bu tip erkekleri avlar çünki kandırması çok basit. Vicdan yapma sen görevini yaptın gerisi ona kalmış

Çok üstünkörü okudum. Arkadasının sevgilisine de acıdım, adamın eski karısına da...Yazık. Bence tencere-kapak olmuslar, aralarında ezilme. Hızla uzaklas. Senin arkadasının uslanacagı yok gibi. Bir de birileri demis ki kararına saygı duy. Saygı duy ama uzaktan duy, pislik dönüp dolasıp seni bulmasın. Göbegin bir kesilmedi onunla, dinlemek istemiyorsan sana uymuyorsa kendi haline bırakacaksın.

Yapabiliyorsan da, az biraz cesaretin varsa cocugu uyar üstü kapalı. Yazıktır.

Son düzenleme:

cesaretim varda kendi aklanır suç benim üstüme kalır diye korkuyorum..

Ne yaparsan yap arkadasini i hatasindan donduremezsin benimde cocukluk arkadasim vardi kardes gibiydik buna benzer bi konu yasandi cok cabaladim cok ugrastim vazgecirmek icin ama ne yaparsam yapim basaramadim en kotusu suclu ben oldum kabak benim basima patladi bosver dahada ugrasma Aynen kabak senin basina patlayabilir iliskini kes gitsin cunku bu zamanda kimseye iyilik yaramiyo zamani gelsin anlar anyayi konyayi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üstüne kalır diye bir şey yok kendini belli etmeden yap gitsin çok acıdım adama. Bu arkadaşınla takılırsan başına farklı şeyler gelebilir bir şey olur sana yıkılır yakılır.

yani insanlar nankördür kendilerini aklamak için atarlar seni ateşin içine ne olduğunu anlamazsın bile...

Dogru haklısın...Sana zarar vermeye de kalkar bu sefer arkadasın...İyisi mi sen arama onu, aradıgında da bahaneler bul savustur basından. Er gec seninle görüsmeyi keser. Bırak kendi haline ne yaparsa yapsın sen uyarıp görevini yaptıysan, icin rahatsa ve o kopmuyorsa o adamdan cıkar hayatından gitsin.

bu işin sonu sanırım arkadaşımdan kopmak olacak aradı biraz önce soğuk konuştum zaten anlar zamanla oda hatasını inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…