- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Arkadaşındır.Yanlış gördüğün yerlerde elinden geldiğince uyarırsın üzülmemesi için.Ama kendini dizginelyemiyorsa senin de yapacağın birşey yok.Bu konuların içine girmez,sadece normal arkadaşlığını devam ettirirsin.Onu seven biri var ama kendi sevememiş ki böyle yanlış yollara girmiş.Sadece tasvip etmediğini belirt ve mesafeni koy.Gerisi onun bileceği iş.Mrb arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum arkadaşımın davranışı...Arkadaşımın yıllar önce görüştüğü biri vardı adam bunu terketti başkasıyla evlendi tabi arkadaşımla bu sürede yine görüştüler işin kötü tarafı birlikte oldular...sonra adam evlendiği kadından ayrıldı ve benim arkadaştanda ayrıldı. Neyse benim arkadaşımın şu an ilşkisi var 4 senelik ve oğlan çok seviyor arkadaşımı. Bunlar görüşmeye halen devam ediyorlar ve ikisininde hayatında birileri olduğunu bile bile. Ben arkadaşıma anlatamıyorum bende aldatıldım ve 10 yıllık arkadasımdan nefret ediyorum gözümde çok basitleşiyor...Arkadaşlığımımı bitireyim ? onu mu vazgeçireyim bilemiyorum...
Arkadaşım dediğin kişi, karaktersiz, onursuz bir varlık. Kendine yakışan bir adamı bulmuş, düşe kalka yaşıyorlar işte. Vicdanı, insaniyeti olmadığına göre, senin ne hissettiğini, nasıl düşündüğünü de umursamayacaktır asla.
Kısacası boşa kürek çekme, ve ahlak anlayaşı olmayan insanları sen kendine yanına yakıştırıp arkadaşım diye taşıma derim. İnsanlar dostlarıyla anılıyor, sizi de aynı sananlar olur. Zaten görmezden geldiği şeyi bir süre sonra kanıksıyor insan; normalleşiyor. Üzüme üzüme baka baka kararır dedikleri olay.
.
yuh. birde terbiyesizliği hat safhaya çıkarmış. sizi kendi gibi sanmış sanırım. bitirin bunu. bana bunu diyecek,beni senmi sandın derim.Hatta geçen sefer bugün o kişiyle senden çok konuştuk senin kesin face hesabına bakar onu engelle seni görmesin dedi...Şok oldum inanın bende bana güvenmiyomusun dedim onun hakkında çok hassasmış...anlıycağınız ben artık yorum yapamıyorum..
Arkadaşım dediğin kişi, karaktersiz, onursuz bir varlık. Kendine yakışan bir adamı bulmuş, düşe kalka yaşıyorlar işte. Vicdanı, insaniyeti olmadığına göre, senin ne hissettiğini, nasıl düşündüğünü de umursamayacaktır asla.
Kısacası boşa kürek çekme, ve ahlak anlayaşı olmayan insanları sen kendine yanına yakıştırıp arkadaşım diye taşıma derim. İnsanlar dostlarıyla anılıyor, sizi de aynı sananlar olur. Zaten görmezden geldiği şeyi bir süre sonra kanıksıyor insan; normalleşiyor. Üzüme üzüme baka baka kararır dedikleri olay.
.
yuh. birde terbiyesizliği hat safhaya çıkarmış. sizi kendi gibi sanmış sanırım. bitirin bunu. bana bunu diyecek,beni senmi sandın derim.
Arkadaşındır.Yanlış gördüğün yerlerde elinden geldiğince uyarırsın üzülmemesi için.Ama kendini dizginelyemiyorsa senin de yapacağın birşey yok.Bu konuların içine girmez,sadece normal arkadaşlığını devam ettirirsin.Onu seven biri var ama kendi sevememiş ki böyle yanlış yollara girmiş.Sadece tasvip etmediğini belirt ve mesafeni koy.Gerisi onun bileceği iş.
Mrb arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi sorunum arkadaşımın davranışı...Arkadaşımın yıllar önce görüştüğü biri vardı adam bunu terketti başkasıyla evlendi tabi arkadaşımla bu sürede yine görüştüler işin kötü tarafı birlikte oldular...sonra adam evlendiği kadından ayrıldı ve benim arkadaştanda ayrıldı. Neyse benim arkadaşımın şu an ilşkisi var 4 senelik ve oğlan çok seviyor arkadaşımı. Bunlar görüşmeye halen devam ediyorlar ve ikisininde hayatında birileri olduğunu bile bile. Ben arkadaşıma anlatamıyorum bende aldatıldım ve 10 yıllık arkadasımdan nefret ediyorum gözümde çok basitleşiyor...Arkadaşlığımımı bitireyim ? onu mu vazgeçireyim bilemiyorum...
söylüyorum bana onun yanına gideceğini söyledi bende simdiki sevgilinden ayrıl ne yapıyosan yap dedim ya sevmiyo olabilir ama günah değil mi??
arkadaşınız hatasını kendi anlamadıkça bu işten dönmez ,gün gelir birinden çok sert bir tekme yer ,aldattığı insanlardan birisi aynısını kendisine yapar ,işte o zaman anlar ne olduğunu ve hatasını ,ama bunun için de çooookk zaman var ...
onunla görüşseniz ne olacak ki ,böyle bir insanla paylaşacak neyiniz olacak ,oturup saatlerce size iki sevgilisinden de bahsedip ,bi sigara yakıp keyiflenecek ,başka nasıl bir ortak noktanız olabilir ki ?
bence kesin görüşmeyi ,en azından bir süre ,bir süre sonra bakarsınız hatasından dönerse o zaman tekrar mesafeli bir arkadaşlığa geçersiniz...
Tamam da güzelim.Engelleyemiyorsan çokta müdahale etmemelisin.Sonuçta günahıyla sevabıyla hayat onun.Çok tenkit edersen bu sefer arkadaşlığınızı zedelersin.Şu an belli ki bir boşlukta
işin tuhaf tarafı sevgiliside o kadar namuslu inanın o çocuğun yüzüne bakamıyorum utancımdan...döneceğini hiç sanmıyorum adam utanmadan evlenincede görüşürüz ne olacak ki diyomuş bu kadar rahatken dönmez..
bence arkadaşınla ilişkini bitir..
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf vardır...
işte tekme yemediği için böyle rahat ,ben olsam böyle bir durumda çaktırmadan kimliğimi belli etmeden bu kadının sevgililerinden birinin durumu anlamasını sağlardım ,adalet duygum çok baskındır ,böyle birşeyi görüp de susamam ,çünkü yarın benim de başıma gelebilir ,adamlardan birine kendimi belli etmeden bu olayı açığa çıkarırdım ,en azından insanlık namına ,yarın benim başıma gelse bir arkadaşımın da böyle davranmasını isterdim şahsen ,en doğrusu bu ,bak o zaman o kız ne yapıyor ,bu kadar rahat olabilecek mi
anlıyorum boşlukta su anki sevgilisini sevmiyor ama hayatından çıkarsın o zamn bilmiyorum ya büyük konuşmayı sevmiyorum ama çok kötü...
Onlar birbirlerini sevseydi kaç kere evlenmişlerdi. Böyle tipler normal huzurlu bir hayattan zevk almazlar.
Bu karakterdeki biriyle daha fazla arkadaş kalmamalısın. Ben kaldım, beni de yalanlarına bulaştırmaya çalıştı ucuz kurtuldum. Dikkatli olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?