Arkadaşımı bu yanlıştan döndüremiyorum...

Arkadaşındır.Yanlış gördüğün yerlerde elinden geldiğince uyarırsın üzülmemesi için.Ama kendini dizginelyemiyorsa senin de yapacağın birşey yok.Bu konuların içine girmez,sadece normal arkadaşlığını devam ettirirsin.Onu seven biri var ama kendi sevememiş ki böyle yanlış yollara girmiş.Sadece tasvip etmediğini belirt ve mesafeni koy.Gerisi onun bileceği iş.

Hay ağzına sağlık

yuh. birde terbiyesizliği hat safhaya çıkarmış. sizi kendi gibi sanmış sanırım. bitirin bunu. bana bunu diyecek,beni senmi sandın derim.

aynen öyle ben en çok ikisininde hayatındaki kişilere üzülüyorum...en doğrusu görüşmemek haklısın...

söylüyorum bana onun yanına gideceğini söyledi bende simdiki sevgilinden ayrıl ne yapıyosan yap dedim ya sevmiyo olabilir ama günah değil mi??

arkadaşınız hatasını kendi anlamadıkça bu işten dönmez ,gün gelir birinden çok sert bir tekme yer ,aldattığı insanlardan birisi aynısını kendisine yapar ,işte o zaman anlar ne olduğunu ve hatasını ,ama bunun için de çooookk zaman var ...
onunla görüşseniz ne olacak ki ,böyle bir insanla paylaşacak neyiniz olacak ,oturup saatlerce size iki sevgilisinden de bahsedip ,bi sigara yakıp keyiflenecek ,başka nasıl bir ortak noktanız olabilir ki ?
bence kesin görüşmeyi ,en azından bir süre ,bir süre sonra bakarsınız hatasından dönerse o zaman tekrar mesafeli bir arkadaşlığa geçersiniz...

bence arkadaşınla ilişkini bitir..
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf vardır...

söylüyorum bana onun yanına gideceğini söyledi bende simdiki sevgilinden ayrıl ne yapıyosan yap dedim ya sevmiyo olabilir ama günah değil mi??

Tamam da güzelim.Engelleyemiyorsan çokta müdahale etmemelisin.Sonuçta günahıyla sevabıyla hayat onun.Çok tenkit edersen bu sefer arkadaşlığınızı zedelersin.Şu an belli ki bir boşlukta

işin tuhaf tarafı sevgiliside o kadar namuslu inanın o çocuğun yüzüne bakamıyorum utancımdan...döneceğini hiç sanmıyorum adam utanmadan evlenincede görüşürüz ne olacak ki diyomuş bu kadar rahatken dönmez..

Tamam da güzelim.Engelleyemiyorsan çokta müdahale etmemelisin.Sonuçta günahıyla sevabıyla hayat onun.Çok tenkit edersen bu sefer arkadaşlığınızı zedelersin.Şu an belli ki bir boşlukta

anlıyorum boşlukta su anki sevgilisini sevmiyor ama hayatından çıkarsın o zamn bilmiyorum ya büyük konuşmayı sevmiyorum ama çok kötü...

Onlar birbirlerini sevseydi kaç kere evlenmişlerdi. Böyle tipler normal huzurlu bir hayattan zevk almazlar.

Bu karakterdeki biriyle daha fazla arkadaş kalmamalısın. Ben kaldım, beni de yalanlarına bulaştırmaya çalıştı ucuz kurtuldum. Dikkatli olmalısın.

işte tekme yemediği için böyle rahat ,ben olsam böyle bir durumda çaktırmadan kimliğimi belli etmeden bu kadının sevgililerinden birinin durumu anlamasını sağlardım ,adalet duygum çok baskındır ,böyle birşeyi görüp de susamam ,çünkü yarın benim de başıma gelebilir ,adamlardan birine kendimi belli etmeden bu olayı açığa çıkarırdım ,en azından insanlık namına ,yarın benim başıma gelse bir arkadaşımın da böyle davranmasını isterdim şahsen ,en doğrusu bu ,bak o zaman o kız ne yapıyor ,bu kadar rahat olabilecek mi

ya zaten diğeri biliyor sevgilisi olduğunu sadece oğlanın sevgilisiyle bizmkinin sevgilisi bilmiyor...bende haksızlığa gelemiyorum...benim yaptığım anlaşılır bu terbiyesizliği bitek ben biliyorum çünkü...bi ara oğlanın kız arkadaşına msj atmayı düşündüm ama yapamadım...

anlıyorum boşlukta su anki sevgilisini sevmiyor ama hayatından çıkarsın o zamn bilmiyorum ya büyük konuşmayı sevmiyorum ama çok kötü...

Onu sevdiğinden değil nikah kıydırıcak saf aşık erkeği bulduğu için hayatında tutuyordur. Arkadaşının kim bilir daha bilmediğin neleri vardır sen ne dersen de kötü yine sen olursun alışmış kudurmuştan beterdir sen konuştun mu bitti daha uğraşma selamı sabahı kes yok ise an gelir yaptıklarını senin üstüne yıkar kendi sıyrılır tertemiz bu tipler hep aynıdır.

adam zaten senle evlenemem diyor herşey ortada ama yok bizimki fikri değişir diye her seferinde adamın koynuna giriyor ama yok yani adam istemiyor. aynen zaten korkum o yönde benide karıştırırsa ben hiç çıkamam..

hata yaptığının farkında ola ola buna devam ediyosa iki gün sonra senin yanındaki erkeğe kötü gözle bakmıcağı ne malum böyle insanlardan korkmak lazım

Arkadaşınızın yaptığı şeyin yanlışlığı, ahlaka uygunsuzluğu apaçık ortada. Bunu görmek istemiyor, görmezden geliyor sadece o kadar. Yani bu insana dur yapma desen de artık birşey ifade etmez. Bayrağı almış gidiyo... Siz en iyisi ilişkinizi kesin gitsin. Böylece bu yanlışa göz yummamış olursunuz. İnşallah bir ara silkelenip kendine gelir de siz de durumu yeniden değerlendirirsiniz.

bence sen araya girmeden bitir bu arkadaşlığı çünkü sonunda onlar iyi olur sen kötü olursun hatta u olayın baş kahramanı bile olursun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…