Herkese merhaba,
Yüksek lisansta tanıştığım bir arkadaşım var, ben 27 yaşındayım o 35. Bende zaten yaşıtlarıma göre olgun biri oldugum ıcın kafa yapımız uyuşuyordu, ancak şöyle bir durum varki onun maddi durumu baya yerinde. Bulustugumuzda hep lüks yerlere gidiyoruz o ödüyorsa diğerini bende ödüyorum böyle böyle devam ediyordu arkadaşlıgımız. Hayatında birisi yok, daha önceki evliliginde aldatılmış o yuzden erkeklere karsı önyargılı diyeyim. Bir şirkette CFO pozisyonunda, mesleki olarakta konuşucak bişeyler buldugumuz için hep sohbet sarıyordu. Ancak onunla ramazan öncesi Bulustugumuzda ona cfo oldugu ıcın güzel şık bir kahve bardagı aldım masasında kullanması için, ve birde yemege çıkarttım. Kutladık bir nevi. Sonra ramazan da iftar yaparız dedik ama kendisi ramazan ayında ne aradı ne sordu resmen kayboldu en sonunda ben aradım bir problem mi var diye iyiyim falan dedi görüşelim dedi havada kaldı.
Ramazandan sonrada ben aradım mesgul olmadı yada ben olmadım ama artık son bir hadtadır aroyorum işteyim mesaideyim diyor eyvallah. Sonra bana artık işlerim bitti sonunda çıkabiliriz yazmış dün aradık görüşelim diye calısıyorum haber verecegim dedi saat 7de yazıyor bana iş çıkışım 6. Şimdi cıkıyorum diye bende gelmen bir saat sürse vakit kalmadı yarın görüselim dedim tamam canım haberlesiriz dedi, bugun asla bir mesaj atmadı. Bende bilerek atmadım. Bu ne yani?
O cıkmak istediginde ben hep tamam cıkalım diyordum suan benim biriyle konusup dertlesmeye ihtiyacım var defalarca aradım bunaldım dısarı mı cıksak diye, yakın arkadasım olarak daha nazik davranmasını işi çıkmış olsada canım dünden haberleştk ama işim çıktı demesini beklerdim çünkü ben böyle şeylerde düşünceliyimdir. Zaten bulustugumuzdada örnek saat 6 diyoruz normal zaman olsa bile, saat 7de geliyor beni kesinlikle bir saat bekletiyor. Yada hafta sonu 3-4-5e kadar yatıyor ne zaman canı sıkılda hadi cıkalım diyor. Bilmiyorum yaş geçtikçe sanırım tahammulum azalıyor. Bana eylülde tatile gidelim demişti ama gitmeyeceğim. Ve mesafe koymayı dusunıyorum cunku canı sıkılırca benımle cıkıyor kendı canı istemeyince beni sallamıyor olarak hissettim. Sizce?