• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımı kaybettim,sanırım inancımı da!

Çok şaibeli bir durum.Adam hemen nasıl öğrenmiş eşini kaybettiğini?ona nasıl ulaşmış?Nasıl olmuşta onca yıl sonra yazmaya cesaret etmiş?Günahını almak istemem ama ben o adamla irtibatını bir şekilde hep sürdürdüğünü düşündüm.
Arkadaşlığiniza gelirsek ben olsam o arkadaşı silmem.Bir şekilde ikna etmeye çalışırım. Tabiki aynı sıcaklık olmaz ama gözümün önünde olsun isterim sanki birşeylere engel olabiliecekmisim gibi..olmasamda elimden geleni yaptım derim hiç değilse..
İnanın öğrendiğimden beri aklımda vesveseler, beni yiyip bitiriyor,sanki varsa böyle bir durum,aldatılmış olan benmişim gibi,boşanma aşamasındaydılar, kadın istemiyordu sürdürmeyi ve rahmetli eşi ağır depresyon sonucu intihar etmişti!Bu soruların cevabı onda ama bu şüphelerde, malesef bende,çoğunlukla konduramıyorum,günahını da asla almak istemiyorum sadece insanız işte aklımıza geliyor,sizinde geldiği üzere!

En büyük hayal kırıklığını yaşıyorsundur eminim...bi benzerini yaşamıştım bende
Zaten uzaklaşmıştık...tuz biber oldu bu da samimi olamadım daha

İnanın öğrendiğimden beri aklımda vesveseler, beni yiyip bitiriyor,sanki varsa böyle bir durum,aldatılmış olan benmişim gibi,boşanma aşamasındaydılar, kadın istemiyordu sürdürmeyi ve rahmetli eşi ağır depresyon sonucu intihar etmişti!Bu soruların cevabı onda ama bu şüphelerde, malesef bende,çoğunlukla konduramıyorum,günahını da asla almak istemiyorum sadece insanız işte aklımıza geliyor,sizinde geldiği üzere!
Boşanma aşaması ve kadının istememesi bile beni şüpheye düşürdü aslında..neyse sonuçta o zaman değilse bile şimdi yapıyor bu yanlışı. Keske eşine bir haber ucurabilme imkanınız olsa..

asla arkadaşlıgımı dostlugumu bıtırmem. dost acı soyler sureklı yaptıgının yanlış oldugunu soyleyıp kızarım dondurmeye calısırım ama dostluk ayrı bır sey yaptıgı yanlış olabılır ama sılıp atmam.

dostluk boyle gunde onemlı yanlış oldugunu gosterıp yanında olurum. demekkı boşlukta pisikolojısıde normal degıldır dogru kararlar alamıyordur.

Arkadaşımın çok sakladığı şey olduğuna eminim,ama adam boşanmak istediğinde git başkasıyla da yaşa istersen demiş ,ne kadar inandırıcıysa artık,ben bir kadının bunu kocasına, 3 evladının babasına söyleyebileceği ihtimalini düşünemiyorum!
Ya da herkes çok saf sanılıyor bilemiyorum,kafam karışık!
Bunların gerçek olduğuna inanmıyorum kadın git beni boynuzla ama boşanmayalım diyecem öyle mi ?bence arkadaşın uyduruyor

Boşanma aşaması ve kadının istememesi bile beni şüpheye düşürdü aslında..neyse sonuçta o zaman değilse bile şimdi yapıyor bu yanlışı. Keske eşine bir haber ucurabilme imkanınız olsa..
Sanki tedbiren (ya kadın duysa bu durumu kapına dayansa dediğimde)bana söylediği şey şuydu;kadın çok variyetli bir ailenin kızı ve eşinin ne yaptığıyla ilgilenmeyen,boşanmadan ölü bir evlilik yürüten birisi!Yani duyması hiçbir şeyi değiştirmezmiş!

Sanki tedbiren (ya kadın duysa bu durumu kapına dayansa dediğimde)bana söylediği şey şuydu;kadın çok variyetli bir ailenin kızı ve eşinin ne yaptığıyla ilgilenmeyen,boşanmadan ölü bir evlilik yürüten birisi!Yani duyması hiçbir şeyi değiştirmezmiş!
))))bence yalan..kendini avutuyor belkide..yada adam onu çok güzel yemiş..
Siz deneyin birşeyler madem farketmiyormus))

asla arkadaşlıgımı dostlugumu bıtırmem. dost acı soyler sureklı yaptıgının yanlış oldugunu soyleyıp kızarım dondurmeye calısırım ama dostluk ayrı bır sey yaptıgı yanlış olabılır ama sılıp atmam.

dostluk boyle gunde onemlı yanlış oldugunu gosterıp yanında olurum. demekkı boşlukta pisikolojısıde normal degıldır dogru kararlar alamıyordur.
İnanın anlattığım kadar kısa değildi konuşmamız,ilerde çocuklarına ne diyeceksin?e kadar konuştum,karşımda put kesilmiş sadece beni dinleyen dalgın biri vardı!Sanırım bana anlattığında herşey olup bitmişti ,sadece benden şunu bekledi ,evet iyi yapmışsın,ama beni de tanımalıydı nasıl derdim iyi yapmışsın!anlayacağınız boşluğuna geldi galiba!

))))bence yalan..kendini avutuyor belkide..yada adam onu çok güzel yemiş..
Siz deneyin birşeyler madem farketmiyormus))
Keşke bunun önüne geçebilsem,bir de kadın duysa gelse bir cıngar çıkarsa diyorum! çocuklarına kıyamıyorum,ikiside hem öksüz hemde çok masum haketmiyorlar böyle bir hayatı da, böyle bir rezilliği de!Zaten babalarının ölümünden dolayı intihar eden adamın kızı ve ya oğlu diye okulda gösteriyorlarmış çocuklar,gidip geçen gün rehberlikçiyle konuşmuştu!

Keşke bunun önüne geçebilsem,bir de kadın duysa gelse bir cıngar çıkarsa diyorum! çocuklarına kıyamıyorum,ikiside hem öksüz hemde çok masum haketmiyorlar böyle bir hayatı da, böyle bir rezilliği de!Zaten babalarının ölümünden dolayı intihar eden adamın kızı ve ya oğlu diye okulda gösteriyorlarmış çocuklar,gidip geçen gün rehberlikçiyle konuşmuştu!
Adam neden intihar etti biliyor musun ?

İnanın anlattığım kadar kısa değildi konuşmamız,ilerde çocuklarına ne diyeceksin?e kadar konuştum,karşımda put kesilmiş sadece beni dinleyen dalgın biri vardı!Sanırım bana anlattığında herşey olup bitmişti ,sadece benden şunu bekledi ,evet iyi yapmışsın,ama beni de tanımalıydı nasıl derdim iyi yapmışsın!anlayacağınız boşluğuna geldi galiba!
Bide zengin ailenin kızı kadın oylemöyle mi?Bence kadının hiçbir şeyden haberi yok

Arkadaşıma karşı evet bir şekilde soğukluk hissederdim ama sonuçta hayat onun hayatı.Yanlışlarının bedelini kendisi ödeyecek sonuçta,siz kendinizi kötü hissetmeyin,uyarınızı yapmışsınız bu saatten sonra yapacak bir şeyiniz yok öncelikle içiniz rahat olsun o konuda.
Öteki taraftan arkadaşlığı devam ettirme mevzusu tamamiyle size bağlı.

Bu da diğer bir bakış açısı ve benim de uzun süre yapmaya çalıştığım şey ama arkadaşım sözlü adam evli ve olaylar facebook' dan nispet boyutuna gelince midem kaldırmadı. Arkadaşım bekar olsa bir nebze daha farklı düşünür müydüm bilmem ama sanmıyorum adamın eşi için çok üzülürdüm her koşulda.

O depresyonun sebebi o kadınmış gibi kötü bir hisse kapıldım umarım sadece benim fesatliğımdır böyle günahın etini düşünemiyorum ben
Kadın boşanmak istediği için ,adam da ayrılamam diyerek, bu nedenle olmuştu ,yaşananları az çok biliyordum sadece neden gitmiyorsun bu kadar çok istiyorsan diyordum.
Cenazesinde üzerine yürüdüler arkadaşımın, rahat ettinmi diye!anlayacağın çok fazla soru işareti yok değil?

Allah akıl fikir versin. :KK43:
İşte ayrıntıları bilmiyoruz ama fatmanin eşinin intihar ettiğini soyledin. İnsanın aklına acaba bi bağlantısı var mı diye geliyor ? Ben mi fesadim acaba ? :110:

Senin yerinde ben de olsam gayr-i ihtiyari sogurum ondan, uzaklasirim. Ki sen fikrini belli etmissin. Sen mesafe koymasan da, o senden uzaklaşacak.. çünkü biliyor ki sen bunu tasvip etmiyorsun. Ve senin gozune her baktığında, senin o ilişkiyi çirkin bulduğunu, onu suçlu gordugunu hatirlayacak ve yaptığı hatayı hatirlayacak. Vicdan gibi. Senden özellikle uzaklaşacak..

Diğer hanımla ilgili dedikleri hiç mantıklı gelmedi. Adam onu eylemek için sallıyor olabilir. Ötesinde zaten arkadaşın da kendine bahane arıyor, doğru olmadığını bilse de bunlara inanmak istiyor.. Yazik, cok başı ağrıyacak.

Hani bir hadisi şerif var ya, sizden biri bi kötülük gorduğunde onu eliyle duzeltsin, gücü yetmiyorsa diliyle duzeltsin, ona da gücü yetmezse kalbiyle bugzetsin. İşte bu duruma uygun bi tavsiye. Sanırım bugzetmekten baska yapılacak bi sey yok. :110:

Kadın boşanmak istediği için ,adam da ayrılamam diyerek, bu nedenle olmuştu ,yaşananları az çok biliyordum sadece neden gitmiyorsun bu kadar çok istiyorsan diyordum.
Cenazesinde üzerine yürüdüler arkadaşımın, rahat ettinmi diye!anlayacağın çok fazla soru işareti yok değil?
Ovvv bu çok kötü birşey o kadının dünyada da öte tarafta da çekeceği var desene düşündüğüm şeyse

Back
X