- 14 Haziran 2016
- 253
- 180
- 23
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onun da bende olan şeylerin aynısı ya da benzerini aldığını gördüm aksesuar vs aşırı sevindim bu duruma gerçekten sanırım çok değer veriyorum ona ve zevkineBu kıskançlık değil ki bir insanla çok beraber olunca ona benzersin zamanla eşler bile birbirine benzer.....o da sizin yaptığınız şeyi yapiyordur ama fark etmemişsinizdir. Araya mesafe koyarak işe başlayabilirsiniz
Ay yook ne münasebetEsinizden kıskanıyor musunuz peki ?. Bununla ilgili olabilir mi ?
Bazen uzun süreli arkadaşlık kardeşliğe dönüşüyor kardeşler de aynı giyinmeyi severler ve belki sizde kiskancliktan değil de aynı giyinmek aynı eşyalara sahip olmayı seviyorsunuz arkadsnizi çok sevdiginizden kaynaklnyr biraz geniş bakın cevrenize bu bir hastaliga donusmesin allah korusunAslında doğru sadece giyim kuşam meselesi değil benden daha sabırlı daha sessiz kalabiliyor kriz durumlarında yaşı bi kaç yaş küçük olmasına rağmen daha olgun geliyor bana belki de bunlara imreniyorum bilemedim ki..
Evet maalesef benim de yeni farkettigim bir durum bu ve sizlerden aslında bunu aşmak için yardım bekliyorum.
Bu arkadaşım 4 5 yıllık bir arkadaşım ve eşlerimiz de çok yakın arkadaş
İki aile inanilmaz güzel vakit geçiriyoruz beraber yurtdışına bile gittik defalarca bununla birlikte ev ya da dışarı ortamında da çok eğleniriz komik videolar filmler izleriz yani neredeyse eşimle başbaşa olmaktan daha çok severim onlarla olmayı
Gelgelelim ben zamanla bu arkadaşıma benzemeye çalıştığımi farkettim mesela giyim tarzım son 4 5 yılda çok değişti farkında olmadan hep onun tarzı şeyler almışım
Saç şeklim aksesuarlarım hatta nerdeyse ev eşyalarım bile hep onunkilere benziyor
Bunun artık ciddi bir sorun olduğunu geçenlerde farkettim üzerinde aslında herkeste olan basit bir gömlek vardı dün kendimi o gömleğin aynısını ararken buldum
Maddi durumlarimiz aynı benim onun en az iki katı giysim ayakkabım çantam vardır ( mesleğimden ötürü ) o az alır çünkü mesleği gereği pek giyemez herneyse gene de onda olanın bende olmasını istiyorum hep ve bu duruma gerçekten üzülüyorum arkadaşım çok iyi niyetli ve karakterde bir insan aramız da çok iyi bunu neden yapıyor olabilirim
( psikolog falan demeyin lütfen ota çöpe de gidemeyiz ki psikologa ben siz kk kadınlarının gözlem ve önerilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum )
Evet maalesef benim de yeni farkettigim bir durum bu ve sizlerden aslında bunu aşmak için yardım bekliyorum.
Bu arkadaşım 4 5 yıllık bir arkadaşım ve eşlerimiz de çok yakın arkadaş
İki aile inanilmaz güzel vakit geçiriyoruz beraber yurtdışına bile gittik defalarca bununla birlikte ev ya da dışarı ortamında da çok eğleniriz komik videolar filmler izleriz yani neredeyse eşimle başbaşa olmaktan daha çok severim onlarla olmayı
Gelgelelim ben zamanla bu arkadaşıma benzemeye çalıştığımi farkettim mesela giyim tarzım son 4 5 yılda çok değişti farkında olmadan hep onun tarzı şeyler almışım
Saç şeklim aksesuarlarım hatta nerdeyse ev eşyalarım bile hep onunkilere benziyor
Bunun artık ciddi bir sorun olduğunu geçenlerde farkettim üzerinde aslında herkeste olan basit bir gömlek vardı dün kendimi o gömleğin aynısını ararken buldum
Maddi durumlarimiz aynı benim onun en az iki katı giysim ayakkabım çantam vardır ( mesleğimden ötürü ) o az alır çünkü mesleği gereği pek giyemez herneyse gene de onda olanın bende olmasını istiyorum hep ve bu duruma gerçekten üzülüyorum arkadaşım çok iyi niyetli ve karakterde bir insan aramız da çok iyi bunu neden yapıyor olabilirim
( psikolog falan demeyin lütfen ota çöpe de gidemeyiz ki psikologa ben siz kk kadınlarının gözlem ve önerilerinin çok iyi olduğunu düşünüyorum )
Siz psikologa gitmeyi ota cope para vermek olarak goruyorsaniz yaptiginiz sey sadece ve sadece CAHİLLİK! Eminim ki siz mesleginize saygi duyulsun istersiniz o zaman baska mesleklere de saygi duymayi ogrenmelisiniz![]()
konu sahibi küçük meselelerden dolayı psikologa gıdemeyız demek ıstemiş psikologlara bişey dememiş.
Sizin de sonradan farkettiginiz gibi ben psikologlara bişey demedim mesele para da değil hem bunu da tekrar vurgulayimHimm evet o an yanlis okumusum ben de Psikologum da.. Konu sahibinden ozur diliyorum o zaman.
Konu sahibine;
Bulundugunuz il kucuk sehirse aile ve sosyal politikalar bakanliginin sosyal hizmet merkezlerine, buyuk il ise ayni bakanligin il musurluklerindeki aile birimlerine ya da saglik bakanliginda psikolog bulunan hastanelere gidip yardim almayi deneyebilirsiniz. Hizmet tamamen ucretsiz olup saglik bakanliginda once psikiyatr ile gorusulmesi gerekebilir bi ihtimal (hastanenin prosedurune bagli)