Arkadasimi nasil uyarayim

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz

Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.Siz değiştirdikten sonra biri beğense ne olacak yani,arkadaşınız kendisi o şekilde giyinmek istese çoktan giyinirdi zaten.Merak etmeyin yıl 1950 değil,her tarafta nasıl giyinmeniz gerektiğine dair bir öneri çıkıyor zaten,böyle giyinmek istiyormuş demek ki arkadaşınız.

Kaşları falan demişsiniz,bilmiyorum yani aşırı detaycı geldiniz bana kusura bakmayın.Bir sürü arkadaşım var,dostum dediğim insanlar da,hiçbirinin kaşı gözü nasıl duruyor fotoğrafta oturup incelemem.Ya da kot pantolon nasıl durmuş,çizme yakışmış mı yakışmamış mı.Arkadaşım o gün onu giymek istemiş,öyle gözükmek istemiş ve o anı paylaşmak istemiş,bitti gitti yani.Ayrıca her erkek aynı tarz şeylerden hoşlanmaz ki.Kimisi hiç makyaj sevmez,kimisi çok makyaj sever,kimisi dar pantolonları çekici bulur kimisi daha bol pantolonları tatlı bulur,herkese güzel gelemezsiniz yani çıkın artık şu kafa yapısından.

Son düzenleme:
Bir sevgilimle tanıştığımda üstümde şalvar vardı (o yaz dadanmistim şalvarlara. Şık bir şey de değildi,memleketteki sokak tezgahından almıştım) , bir başka yaz aşkımla tanıştığimda çok pis güneş yanığı olmuştum, üstümdeki elbiseyi çıkarmak için bile dokunamiyordum tenime, her gün sarı sarı merhem sürmekten sümük sürmüşüm gibi katilaşmıştı zavalli elbisem acillere falan taşımıştı çocuk beni, aynı şekilde çok romantik bir tatil olmuştu... Ve geçenlerde çok tatlı bir çocukla tanıştım. Tatilimin son günüydü, büyük bir salaklık olarak çantama beyaz eşofman atmıştım. Götü taşa topraga oturmaktan simsiyah olmus esofmanla ve yüzüm güneş alerjimden kapkara olmuşken tanıştık. Ama güzel bir elektrik yakaladık ki sonradan da görüştük..
Yani diyeceğim o ki erkekler kıyafete falan bakmıyor. Boşu boşuna kızla konuşup özgüvenini azaltmayin

Kaşınn seyrekligine varacak kadar ayrıntıya girmeniz tuhaf değil mi?

Pantolonun boyu, kumaşın kalitesi, hiçbir arkadaşımın fotoğrafını bu kadar detaylı incelemedim, ne gereği bu kadar didiklemenin

Size fikir sorulmadan bu tarz uyarılara girmeyin.

Tamam teşekkürler. Ben sadece iyi niyetle bsy yapmak istemiştim belki de haklisiniz hususi incelemedim sosyal medyada fotolar karşıma çıkınca bakmıştım
Elbette benim tarzimda begemdigim şekilde giyinsin demedim. Ne haddime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…