Arkadaşımı ( YEPEDA ) Kaybettim!.. :(

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
Benim burada çok sevdiğim bir arkadaşım vardı, nicki yepeda. İkinci üyelikten dolayı üyeliği iptal olmuş. Ama o üniversite öğrencisi. İkinci üyelik değildi onunki. Aynı IP den arkadaşı da girdiği için 2. üyelik açtığı düşünüldü ve üyeliği iptal oldu. 2. üyelikten dolayı her iki hesap da mı kapatılıyor? Yepeda ya bir şekilde ulaşmam lazım. Ne yapabilirim acaba?

ikinci üyelik iptallerini gördüğüm zaman aklıma geliyodu bu hep. sadece ip adresi baz alınıyosa ( ki başka ne olacak ) aynı evde anne, abla, kardeşten sadece birinin mi kk'ya girme hakkı var? ya da ev arkadaşları, ya da okul pc'si..

ben de iş yerimden giriyorum, benim bilgisayarımdan başkası girerse iptal mı olacağım ara sıra bilgisayarları değiştiriyoruz :44:

Bu o şekilde değil. Farklı msn adresleri kullanılarak üye olabilir. Aynı evdeki abla,kardeş vs vs. bildiğim kadarıyla.

ee bende internet kafe işletıyorum 17 bilgisayar var beklı buradakı kızlarda girer e ben iptalmı olcam :S ne sacmaa

Aynı bilgisayardan girmek değil. Aynı msn adresiyle üye olmak aynı IP'yi kullanmaktır.
Üye olduğum başka bi forum sitesinde bunu böyle öğrenmiştim.

Son düzenleme:
Bu o şekilde değil. Farklı msn adresleri kullanılarak üye olabilir. Aynı evdeki abla,kardeş vs vs. bildiğim kadarıyla.

bir msn den sadece bir üyelik alınıyo zaten. ben bu konudan en cok muzdarip olan kişiyim. kardesimin ve iş arkadaslarımın da üyeliği var sürekli üyeliklerimiz iptal ediliyo. editörlerle papaz oluyorum

Aynı bilgisayardan girmek değil. Aynı msn adresiyle üye olmak aynı IP'yi kullanmaktır.

iyi de aynı msn adresi ile kaydolamazsınız ki.. ben bazen dosya paylaşım sitelerine üye oluyorum. Aradan bir yıl geçmiş oluyor, hiç girmediğim için unutuyorum aynı msn adresiyle kaydolmaya çalışınca ''Bu msn adresi sistemimize kayıtlı. Şifrenizi mi unuttunuz?'' yazısı çıkıyor.

Evet ben de merak ettim forum yöneticileri açıklayabilir mi net olarak durumu hangi durumda iptal ediliyor benim pcyi de konu komşu yeğen her eline alan kullanıyor başımıza gelir mi böle bişi

Geçenlerde kuzenim bizdeydi bir torrent sitesine üye ve bana da gösterdi. O gittikten sonra ben de üye olayım dedim. Hemen aynı IP den dolayı üyeliğim iptal edildi. Editörlere e-mail attım. Yine de üyeliğim açılmadı. Çok sinirlendim. Ben de kuzenimden şifresini istedim. Dedim, '' Sen bizim evden girdin diye ben üye olamıyorum.'' o da verdi şifresini sağolsun. Ama çok saçma bir mantık. Bilmiyorum, ikinci üyeliğe başka tedbirler alınabilir. Mesela ekşi sözlükte yazar ve okuyucu hesapları var. Aynı evden yazar ve okuyucu girebiliyor ve okuyucu yazara oy vermediği sürece IP adresinden dolayı üyelik iptali olmuyor. Burada da aynı IP den kimse kimseye yorum yazmazsa iptal olmasın bence..

hayır canım yanlısın var ıs yerınden gırıyorum buradakı arkadaslar da buraya uye..ve defalarca 2. Uyelık ten banlandım en sonunda suresız ban yedım eedıtorleree anlattım derdımı sagolsunlar actılar

hay allah iyiliğini versin ya başlığı görünce ürperdim üyelerden biri öldü sandım

Ay Allahtan herkez sağ ve yaşıyor biri öldü sandım.

İkinci üylelik konusunu bende anlamadım.Kimseye elletmeyeyim bari pc mi mazallah buraya üye olacağı tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…