Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

Muallimehanimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2019
289
254
53
Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım

İnsanlar hata yapar kınamayın ama hatalarını görüp ders almıyorsa kendi haline bırakın ne yaptıysa kendi uğraşsın insan ne ekerse onu biçer kuzum eğer o adama inanmayı seçiyorsa bırakın seçsin virüs illeti varken birde onu mu düşüneceksiniz yeni evlisiniz çok düşünmeyin onu bence .

böyle yasak ilişkilerin kahramanları asla dışarıdan bir müdahaleyle yola gelmezler. bu zihniyette bir insanla arkadaşlık kurma.çünkü ahlaki değerleriniz farklı ve kocanı onunla bir araya asla getirmemeye bak. o da zamanı gelince kendi düşer anca ağlar.başka türlüsü zor.

Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Çocuklarada mı acımıyor? Açıkçası çocuğu olmayıp böyle durumlar yaşayana ses etmem ama çocuk büyük mesele yazık günah yaaa

Adam bi güzel beynini yıkamıs arkadsınızın.. Sevmiyorum falan yalan hep.. İnşallah döner hatasından

Vallahi rüyalarıma giriyor , değer verdiğim birisi . Ailecek görüştüğümüz birisi. 4 senedir boşanmasıysa bu saatten sonra boşanmaz diyorum. Şimdi bile boşanmak istese adam 4 yıl sürermiş çünkü kadın boşanmak istemiyor . Adam yaşça büyük kendisinden . Her şeyi geçtim bu adan karısını sevmedi madem 3 çocuğu nasıl yaptı diyorum cevap yok. Kimse bilmez karısını sevmediğini , yuva yıkan olacaksın diyorum cevap yok , ailen reddedecek seni, herkesin gözünde bu kadar kıymetliysen yuva yıkan kadın mı olmak istiyorsun diyorum cevap yok .

Ablamın bir arkadaşı da böyle bir şerefsiz adama "aşık" olmuştu. Onlar her şeyi yaşadı adam karısını sevmiyordu ama 3 çocuğu vardı onların da. Sonra baktı adam karısından bosanmayacak ayrıldılar ama adamla 4 5 yıl yaşadılar tatillere gittiler. Arkadaşın da er ya da geç gerçekle yüzleşecek

Öyle düşüp kalktıklarını sanmıyorum arkadaşım hep evde , ailesinin zaten haberi yok söylediklerim fayda etmiyor . Yaşayarak acı bir tecrübe yaşanmasını da istemiyorum. Çünkü bu durumsa olup mutlu olanı görmedim ben
Hayatım otel var apart var varda var evli erkek sonuçta karısı ile de ayrı yatmıyordur

Back
X