Arkadaşımım düştüğü büyük yanlış !

evli üç çocuklu bir adamla
3 çocuğu yapmış enişte ❤
Adam karısını sevmeyerek evlenmiş
Hemi de sevmediği kadından yapmış ❤
1 değil
2 değil
2.5 hiç degillll
Tammmmm 3 cocuuukkk ❤
boşanamıyormus
Ayyy niye ki.... ❤
tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle.
Korkmuşlar dimi... ❤

Yav he reis arkadaşın ne çok seviyor bu masala inanma işlerini

Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Öncelikle adam boşanmaz, 4yildir boşanmayan adam boşanmaz. İkinci olarak arkadaşınızın hayatına müdahale etmeyin. Size anlattı, tek yapacağınız şey bu yaptığınin yanlış olduğunu, adamın onun duygularıyla oynadığını söylemek. Bitti bu kadar. Arkadaşınızin yükünü yüklenmeyin. Doğru yada yanlış bu onun hatası ve onun hayatı. Sakın arkadaşınızın yükünü yüklenmeyin. O öğrenmesi gerekenleri öğrenecektir.

Sadece kadının suçu yok, karşıdaki adamın da şerefsizliği, hem karısına karşı hem de tuzaksa düşürdüğü, beynini yıkadığı arkadaşınıza karşı. Arkadaşınız adam ayrılsa bile kendisinin de aldatılacağının, adamın gerçekten sevse kıza zarar verecek bir davranışının olmayacağını anlayamamış mı? Karısını bile ortaya koymuş, muhatap etmiş. Ne şerefsizlik, ne kızın salaklığı... inanılmaz... Kınamıyorum ama insan düşünmeli, bir insan beni neden bu kadar korumadan, düşünmeden , üzüyor, neden bencil bu kadar? Tiksindim.

Ailesine söylerse de anne babaya yazık.

Aynı şeyi benimde arkadaşım yaşadı tek farkla karşı taraf yeni evli çoçuksuz ve mutsuz ben vazgeçirmeye çalıştım çok vazgeçmedi di sonra sevgili olmuşlar bnden gizledi öğrenince küstüm şimdi 3 çoçukları var siz uyarın bırakın akılları var am yetmiyor sonra hep vicdan yapıcak ömür boyu

Herkese merhaba arkadaşlar ,böyle bir konu için buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Konu başlıkta belirttiğim gibi arkadaşım, dostum.. konuya geleyim . 10 yıldık devam eden bir dostluğumuz var. Çok sevdiğim ,güvendiğim biri.. yaklaşık 1 ay önce bu kişinin evli üç çocuklu bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim .kendisi ağlayarak anlattı . Asla konduramayacağım bir insan . Arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz . Adam karısını sevmeyerek evlenmiş , boşanmak istiyormuş boşanamıyormus . Kadın kocasının yasak ilişksini biliyormuş ve tehdit ediyormuş arkadaşımın ailesine söylemekle. Arkadaşımın bu adamla 4 Yıldır bir ilişkisi varmış . Arkadaşım o kadar emin ki adamın karısını sevmediğine . Defalarca anlatmaya çalıştım . Çünkü ben de evliyim yeni evlendim . Her şeyi söyledim ama arkadaşım vazgeçmiyor benim elimden de bir şey gelmiyor . Nasıl düştü böyle bir yanlışa aklım almıyor arkadaşlar . Biraz yazıp rahatlamak istedim uzun oldu kusura bakmayın . Belki böyle bir şeye tanık olup, düzeltebilen biri vardır siye yazdım
Benim de bir arkadaşım vardı öncee bana kızdı beni neden uyarmadın adam evliymis diye sonra bi geldi karısını boşayacak beni alacak hed edim alır. Sonra ondan çocuk yaptı geçti gitti memleketine çocuk hala aynı kadınla evli ondan da var 3 çocuğu yani karımı sevmiyorum boşuna lafları fasa fiso biz nasıl insanlarız ki hemen her söze inanıyoruz benimde bir yuvam var allah korusun o kadar korkuyorum ki böyle bir sorun olursa diye yolda eşimle el ele yürürken eşimi süzen kızlar görüyorum bu nasıl berbat bir durum denk geldim ysni ah bide o sırada eşim baksaydı kafasına yerdi tokmagi😉

Bak canım sana bi nasihat böyle kadınlardan uzak dur böyle insanlar kendi kabahatlerine kılıf arayan türden ne demek evli bi adamla beraber olmak neymiş adam zorla evlendirilmiş tabi tabi kafasına silah dayanmıştır arkasını açık net kullanıyor ve arkadasında duygularına yenik düşecek kadar gafil saf ama böyle insanlar tehlikeli yarın öbür gün senin kocanı bile elinden alır bide öyle Bi kılıf uydururki şasarsın örnek çok böyle bizim mahallede böyle Bi tip kadın vardı akrabasıymış kadının sofrasına oturdu yedi evlerinden çıkmıyordu sonra ne duyduk kadını kocasından ayırmış ve zerre utanma yok şuan aşk böcekleri gibilet

hepte 2 3 cocuklu oluyor karisini sevmiyor ama bosanamiyor oluyo bahaneler.
sevmedigi kadinla sevisip pirt pirt dogurtmus nasil sevmemekse.
neden bosanamasin ki mahkemede hakimler yemin mi vermis bu cifti bosamayacagiz diye.
arkadasinizin kumalik hayatina uydurdugu klasik evli erkekle kadinla birlikte olan herkesin uydurdugu bahaneler.
kadinin yerinde olsam tehdit etmekle kalmaz bu tehditi eyleme gecirir alayina rezil ederim ikisinide.
arkadasiniza mis gibi bir kuma oldugunu soylerseniz belki ampulu yanar

hepte 2 3 cocuklu oluyor karisini sevmiyor ama bosanamiyor oluyo bahaneler.
sevmedigi kadinla sevisip pirt pirt dogurtmus nasil sevmemekse.
neden bosanamasin ki mahkemede hakimler yemin mi vermis bu cifti bosamayacagiz diye.
arkadasinizin kumalik hayatina uydurdugu klasik evli erkekle kadinla birlikte olan herkesin uydurdugu bahaneler.
kadinin yerinde olsam tehdit etmekle kalmaz bu tehditi eyleme gecirir alayina rezil ederim ikisinide.
arkadasiniza mis gibi bir kuma oldugunu soylerseniz belki ampulu yanar
Kuma değil metres şu an. Karısının üstüne imam nikah kiyinca kuma olacak. Gerçi belki imam nikahlari da olabilir. Malum gizli gizli yaptırmak moda oldu.

Adam karısını sevmese bile boşanmayacağı belli. Velev ki boşandı arakadaşın 3 çocuklu adamı nasıl çıkaracak ailesinin karşısına. Adam arkadaşınla sevişip zaman geçiriyor belli ki. Arkadaşımın basireti bağlanmış. Adam terk etmeden çözülecek gibi de değil maalesef

Benim de var bir yakınım. Ben çocukken bekliyordu adamı boşanacak diye 15 yaşında falandım. Aradan 15 yıl geçtikten sonra evlenebildi. Adamın zenginliği gözünü boyadı ömrü onu beklemekle geçti sonunda nasıl yaptı bilmiyorum ama evlendi

Benim tanidigim bir ablanin ogli bir türlü esinden bosanamiyordu,kiz inatla sureci hep uzatti parasal durumlar da olmustu sanirim yani hep bir aksilik çıkarmıştı kac yil bosanamamisti adam ama onların boyle cocuk gibi yada aldatma durumu yoktu tamamen kizla alakali belki inat yada baska birsey.Aslında arkadaşınızın durumu boyle birsey bile olsa vazgecmeliydi ne hayir gelir boyle iliskiden, hemde 4 yıl yani dile kolay

Kendi kararını kendi verebilir. Böyle şeylere karışamamak lazım belki de herkes razı (adamın karısı dahil) bilemeyiz belki de sizin rahatsız olduğunuz kadar hiç biri rahatsız deği

Cinsel hayatlarının olduğunu sanmıyorum ya da ben çok salağım bilmiyorum. Ailesi o kadar iyi insanlar ki ,onlar için bir yıkım olacak Bu durum .biliyorum elimden bir şey gelmeyecek ,biliyorum hatasından dönmeyecek ama üzülüyorum. Arkadaşımın gözünde adam ahlaklı birisi nasıl oluyorsa onu da anlamadım . Bugün karısını aldatan yarın seni de aldatır. Allah kimseyi düşürmesin bu duruma . Kabul edilebilir hiç bir yanı yok . Arkadaşlığını sonlandır diyenler olmuş soğukluk girdi zaten aramıza o da bunun farkında.

Arkadaşınız için “kandırılmak”, “tuzağa düşmek” gibi ifadeler kullanılmış ama ben katılmıyorum. Çok uzun süredir ve belli ki bile isteye birlikte adamla. Çocuk değil ayrıca.

Evlilik bakımından sorumlu olan erkek tabi ki. Yuvasını düşünmek zorunda olan o. Ama bu arkadaşınızın hatasız olduğu anlamına gelmiyor.

Yerinizde olsam kendisine bunu yapan biri için pek kafa yormazdım. Hele şu günlerde.

Back
X