- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Muallimehanimmm
umarım adamın karısı, kadının ailesine akrabalarına eşine dostuna komşularına herkese bu çirkin durumu anlatır. başka türlü akıllanmaz çünkü. bile isteye durumu kabul ediyor. ben yapmadım pişmanım, daha da cesaretlendiler.
ben de bu şartlarda boşandım. çekişmeli uğraşmamak için anlaşmalı boşandım. o zaman da kadınla hiç uğraşmadım. takatım yoktu çünkü. sonra ne mi oldu, o yıllarca süklüm püklüm ben çok aşığım bütün suçum bu diyen kadının içindeki şeytan dışına çıktı. evladıma yapmadığı eziyet kalmadı.
kocadan bahsetmiyorum bile. onun gözü tamamen kapalı.
elinizden geleni yaptıysanız, uzak durun. kötülüğü engel olamıyorsanız bile bile sessiz kalmayın demişler.
ben de bu şartlarda boşandım. çekişmeli uğraşmamak için anlaşmalı boşandım. o zaman da kadınla hiç uğraşmadım. takatım yoktu çünkü. sonra ne mi oldu, o yıllarca süklüm püklüm ben çok aşığım bütün suçum bu diyen kadının içindeki şeytan dışına çıktı. evladıma yapmadığı eziyet kalmadı.
kocadan bahsetmiyorum bile. onun gözü tamamen kapalı.
elinizden geleni yaptıysanız, uzak durun. kötülüğü engel olamıyorsanız bile bile sessiz kalmayın demişler.