arkadaşımın amacı ne?

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
merhaba kızlar, benim normal bi erkek arkadaşım sevgilim değil flört de etmiyoruz ama cinsellik konuşmak istiyor telefonda.. yani onu buna teşvik edecek bi hareketim olmadı, öyle bi kız da değilim ama neden böyle yapıyor sizce? ona nasıl yaklaşmalıyım? bi de şeye şaşırıyorum, arkadaşlığımızın bozulmasından, ortak arkadaşlarımızın bunu duymasından da mı korkmuyor?

Sence sacma degil mi. Aranizda hicbir duygusal bir bag yok ask yok sevgili degilsin millet sevgilisi ile bile acaba konussam mi diye dusunuyor şöyle bi. Bu normal arkadasın basina vurmus heralde seni bulmuş boşta.

Sence sacma degil mi. Aranizda hicbir duygusal bir bag yok ask yok sevgili degilsin millet sevgilisi ile bile acaba konussam mi diye dusunuyor şöyle bi. Bu normal arkadasın basina vurmus heralde seni bulmuş boşta.
aynen başına vurmuş çok enteresan dışarıdan gayet ağırbaşlı gözüküyo ama öyle şeyler konuşmaya çalışıyo ki şaştım kaldım..

sanırım haklısın başka boşta olan birini bulamadı beni seçti kurban olarak

25 yasınde bırı bana boyle yaklaşsa agzına kürekle vururum.. o ne ergen gıbı arkadaşsa arkadaslıgını bılsın sevgılı olmak ıstıyorsa soylesın..
söyledim seninle sevgili bile değiliz dedim öyle deyince geçiştirdi lafı.. salak sanıyo beni galiba fazla saf buldu

aynen başına vurmuş çok enteresan dışarıdan gayet ağırbaşlı gözüküyo ama öyle şeyler konuşmaya çalışıyo ki şaştım kaldım..

Ah cnm bilirim o agirbaslilari ben. Bir arkadasim vardi hep oyle gordum kendisi herkesi kendine asik sanan tiplerden hisim ayrica koyde herkes ne kadar efendi diyor vs bi baktim yillar sonra tekrrar konustuk kudurmus resmen. Gel demeler falan.. Hoop dedim ne oluyoruz hemen engeli bastim. Denizi mavi goruruz ama degil işte.

Ah cnm bilirim o agirbaslilari ben. Bir arkadasim vardi hep oyle gordum kendisi herkesi kendine asik sanan tiplerden hisim ayrica koyde herkes ne kadar efendi diyor vs bi baktim yillar sonra tekrrar konustuk kudurmus resmen. Gel demeler falan.. Hoop dedim ne oluyoruz hemen engeli bastim. Denizi mavi goruruz ama degil işte.
ben onu kırmamak için kibar bi dille reddettim kaç kez ama keşke engeli bassaymışım.. hadi ben yanaşsam ben ona asılsam anlıcam da bi baktım sohbet ederken konu buralara geldi dedim sen daha önce böyle değildin ne oldu sana, ben de bilmiyorum valla bana bi haller oldu dedi.. sapıklaşmış evet belli..

öylesinden asla hayır gelmiyo sen sevgilisi değilsin flörtü de değilsin kim bilir kaç kişiye daha böyle davranıyo sen güvenip konuşsan belki dalga konusu olucak diğer arkadaşlarının tanıdığı biriyle sakın böyle şeyler konuşma çok sevip güvensen bile

öylesinden asla hayır gelmiyo sen sevgilisi değilsin flörtü de değilsin kim bilir kaç kişiye daha böyle davranıyo sen güvenip konuşsan belki dalga konusu olucak diğer arkadaşlarının tanıdığı biriyle sakın böyle şeyler konuşma çok sevip güvensen bile
çok doğru söylüyosun, engelledim bile heryerden ne hali varsa görsün:)) saf salak sandı beni.. ayıp ya ortak arkadaşlarımız var insan utanır böyle yaklaşmaya..

Back
X