• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın aşkı..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
merhaba hanımlar dünden beri yazıp yazmamakta kararsız kaldım..
konu bu sefer tam olarak benle ilgili değil
benim dostum dediğim arkadaşım yaklaşık 3 sene önce bir aile dostumuzla çıkmaya başladı onları ben tanıştırdım ve çok iyi bir ilişkileri oldu.
Çocuk arkadaşımı ailesiyle falan tanıştırdı tabi kızda çocuğu..
bu arada bizim ilişkimiz soğumaya başladı aklı fikri o çocuktaydı. Ben evleneceğim adamla bile onu tanıştıramadım gelmedi çünkü..
her neyse ben eşimle ilişkime başladıtan yaklasık 1 ay sonra cocuk askere gideceklerdi ve o gece arkadaşım çocuktan ayrılmış. Neymiş efendim çocuk oturacağı evi hala seçmiyormus. Kaynanası olacak kadın buna baskı yaparmış vs. Bunların hepsi varsayım çünkü çocuk benim arkadaşıma göre çook muhteşem bir aileye sahipti. Ve benim arkadaşım çok geçmeden hatasını anladı çocuga yalvardı .. ama olmadı. sonra çocuk bana acayip uzun bir mail attı. Neden ayrıldığını ve bir daha asla barışmayacağını vs.. hemde bu olaylar çocugun askere gitmesinden 1 hafta önce oldu.. askerede sırf arkadaşım için gitti.
geçen gün dısardayken o çocuğu gördüm. Yanıma geldi hayırlı olsun vs dedi. bede teşekkür ettim sonra arkadaşımı sordu bende iyi olmaya çalısıyor dedim oda bana bende iyi olamadım hala falan dedi. Bende o zaman arayalım gelsin dedim. Oda imkanı yok artık, ben o psikolojiye bir daha girmemem ama çok özlüyorum dedi. Sonra vedalaştık ve gitti. Ama kızlar inanın çok mutsuzdu. şimdi sorum şu ben bunu arkadaşıma anlatmadım ümitlenip dahada üzülmesin diye..ama böylede vicanım rahat değil..
çünkü 3 senedir resmen hergün ölüyor.

Ben bu tür işlere karışmaktan çok korkarım.Her ne kadar bir aile kurulmasına vesile olmak büyük sevap olsa da ilerde problem olursa ayrılırsa ya da boşanırlarsa vicdan azabı çekerim korkusu yetiyor bana. Keşke hiç karışmasaydınız,tanıştırmasaydınız baştan ama madem iki tarafta üzülüyor bence size yine iş düşmüş gibi

kusura bakmayin ama diger konunuz ne oldu??? bosanan bi bayan mesaj atmisti esinize

Anlatırsanız ümitlenebilir ve eğer eski erkek arkadaşı bir anlık duygusallıkla öyle demişse işler daha da kötü olabilir. Sizin ikisini bir araya getirme ihtimaliniz olabilir mi ? Hani ortak arkadaş ortamı ya da tesadüfi bir şey gibi :KK14:

evet çok zor durum haklısın.. ama çocuk ıstemıyorsa en ıyısı soyleme kader onları bır araya getırcekse zaten gelecekler şekerim.. sen kendı konunu ne yaptın ? ben bakamadım yanı için nasıl şuan rahatmısın?..

merhaba hanımlar dünden beri yazıp yazmamakta kararsız kaldım..
konu bu sefer tam olarak benle ilgili değil
benim dostum dediğim arkadaşım yaklaşık 3 sene önce bir aile dostumuzla çıkmaya başladı onları ben tanıştırdım ve çok iyi bir ilişkileri oldu.
Çocuk arkadaşımı ailesiyle falan tanıştırdı tabi kızda çocuğu..
bu arada bizim ilişkimiz soğumaya başladı aklı fikri o çocuktaydı. Ben evleneceğim adamla bile onu tanıştıramadım gelmedi çünkü..
her neyse ben eşimle ilişkime başladıtan yaklasık 1 ay sonra cocuk askere gideceklerdi ve o gece arkadaşım çocuktan ayrılmış. Neymiş efendim çocuk oturacağı evi hala seçmiyormus. Kaynanası olacak kadın buna baskı yaparmış vs. Bunların hepsi varsayım çünkü çocuk benim arkadaşıma göre çook muhteşem bir aileye sahipti. Ve benim arkadaşım çok geçmeden hatasını anladı çocuga yalvardı .. ama olmadı. sonra çocuk bana acayip uzun bir mail attı. Neden ayrıldığını ve bir daha asla barışmayacağını vs.. hemde bu olaylar çocugun askere gitmesinden 1 hafta önce oldu.. askerede sırf arkadaşım için gitti.
geçen gün dısardayken o çocuğu gördüm. Yanıma geldi hayırlı olsun vs dedi. bede teşekkür ettim sonra arkadaşımı sordu bende iyi olmaya çalısıyor dedim oda bana bende iyi olamadım hala falan dedi. Bende o zaman arayalım gelsin dedim. Oda imkanı yok artık, ben o psikolojiye bir daha girmemem ama çok özlüyorum dedi. Sonra vedalaştık ve gitti. Ama kızlar inanın çok mutsuzdu. şimdi sorum şu ben bunu arkadaşıma anlatmadım ümitlenip dahada üzülmesin diye..ama böylede vicanım rahat değil..
çünkü 3 senedir resmen hergün ölüyor.
Med uzak dur bence..Sen arkadaş yoluna çok düşüyorsun bildiğim kadarıyla..Kesinlikle olmaz dediyse sen bırak..Eğer kaderlerinde varsa onlar sen uğraşmadan bir araya gelirler zaten..

kızın adım atması gereken bi durum.
bence kız arkadaşına anlat. karşısına cıksın.
(ama önce bi yokla. pişmanmı arkadaşında.
evi secmedi diye ayrılması helede askere giderken. hiç hoş olmamış.)

Ben bu tür işlere karışmaktan çok korkarım.Her ne kadar bir aile kurulmasına vesile olmak büyük sevap olsa da ilerde problem olursa ayrılırsa ya da boşanırlarsa vicdan azabı çekerim korkusu yetiyor bana. Keşke hiç karışmasaydınız,tanıştırmasaydınız baştan ama madem iki tarafta üzülüyor bence size yine iş düşmüş gibi

yani bende çocuğun numarası vs yok ama mail atsam ne der bilmiyorum ki. inanın ben mutlu olsunlar diye yaptm..

Anlatırsanız ümitlenebilir ve eğer eski erkek arkadaşı bir anlık duygusallıkla öyle demişse işler daha da kötü olabilir. Sizin ikisini bir araya getirme ihtimaliniz olabilir mi ? Hani ortak arkadaş ortamı ya da tesadüfi bir şey gibi :KK14:
öyle bir ortam maalesef yok. çocuk o anki üzgünlüğüyle tüm ortak arkaşları sildi,...

evet çok zor durum haklısın.. ama çocuk ıstemıyorsa en ıyısı soyleme kader onları bır araya getırcekse zaten gelecekler şekerim.. sen kendı konunu ne yaptın ? ben bakamadım yanı için nasıl şuan rahatmısın?..
ah canım benm konum çok şükür sonuçlandı kadınla konuştum bir derdin olursa benle paylaş diye anladı sanırım ki ne bir arama ne mesaj atıyor. İçim şimdilik rahat ama kontrol etmeyide ihmal etmiyorum:)

yok est hanfendi halletik o işi iş yerine gidip kadınla konustum bir derdin olursa yardım ederim diye..
o gün bu gündür hiç mesaj arama vs yok..

aa ciddimisin ? nasıldı tepkisi ya konu dağılacak ama gercekten çok merak ettim neler hissettin

İyi olur Allahtan Kötü olursa senden bilinir, boşver birbirlerini bulacak olsalar onlar bulurdu zaten girme araya.

Arkadaşınız size güveniyorsa eğer..
Bu durumun aranızı açmayacağından eminseniz, açık açık söyleyin..
Empati kurunca bana söylensin bileyim isterdim ben..

Med uzak dur bence..Sen arkadaş yoluna çok düşüyorsun bildiğim kadarıyla..Kesinlikle olmaz dediyse sen bırak..Eğer kaderlerinde varsa onlar sen uğraşmadan bir araya gelirler zaten..

evet olmaz dedi ama derken acayip mutsuzdu..
evet ben arkadaşlarıma maalesef biraz fazla kıymet veriyorum.
ama bu arkadaşım 10 yıllık ve inan 3 yıldır hiç yüzü gülmedi...

kızın adım atması gereken bi durum.
bence kız arkadaşına anlat. karşısına cıksın.
(ama önce bi yokla. pişmanmı arkadaşında.
evi secmedi diye ayrılması helede askere giderken. hiç hoş olmamış.)

evet ve çocugun 2 tane evi vardı hani anneme yakın ollım mı yardım eder falan demiş buda delirmiş annen beni sevmiyor falan diye..

Arkadaşınız size güveniyorsa eğer..
Bu durumun aranızı açmayacağından eminseniz, açık açık söyleyin..
Empati kurunca bana söylensin bileyim isterdim ben..
arkadaşım çok fevri ve çok saf hemen umutlanır gibime geliyor

aa ciddimisin ? nasıldı tepkisi ya konu dağılacak ama gercekten çok merak ettim neler hissettin
yani epey utandı kem küm etti ben çok ciddiydim ama . Üzüldüm aslında çünkü çok acılı olduğu belliydi sonra kocamı taktım koluma yemeğe gittik beraber.

bir araya getirmeye çalımadım ki..

Çağıralım gelsin demişsiniz ya.
Sizi tanımıyorum ama sizin çok aşırı niyetli olduğunuzu düşünüyorum..
İnsanlar öyle kötü ki..
Herkes sizin kadar temiz bakmıyor birbirine..
Dilerim zarar görmezsiniz bu huyunuz için..

Back
X