Arkadaşımın babası

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
iyi forumlar ablalarım ;
yaklaşık 2 gündür ağlıyorum,benim bu halime ancak ablalarım care bulur dedim. :(
Benim arkadaşımın babası öldü,sınıf arkadaşım.Üstelik o kadar iyi bi kız ki..
Cok üzüldüm hem de cok . Arkadaşlarımdan bırkacı zıyarete gıttıler ben gıdemedım,köydeydik o gün biz.
Anlattıklarını duyunca daha da kötü oldum. Kız ayılıp bayılıyomuş.Annesi de öyle.Boş boş bakıyomuş tamamen amaçsız
Ben de aklıma geldikce aglıyorum etkisinden cıkamadım ve cuma günü okulda matematik ögretmenimiz bile ağladı.Bircok kisi daha.
Cok kötü bi psikolojideyim yardım edin :5:

benim bi çok arkadaşımın ya annesi ya babası öldü canım hatta bi arkdşmın hem annesi hemde babası ölmüştü. eğer ilk defa böle şeylerin içinde oluyosan cidden etkileniyosun ama hayat bu bişekilde devam ediyor benim o arkdşlarımda kısa sürede atlattı. zaten insan bi şekilde hayatına devam etmek zorunda biz inanan insanlarız ölüme bukadar kahrolmak doğru değil. sonuçta onun babası yok olmadı sadece mekan değiştrdi ve ilerde yeniden görüşcekler çok kafana takma düşünme bunları

öncelikle arkadaşınızın başı sağolsun allah sabır versin ve mutlaka ziyaretine gidin sakın ihmal etmeyin unutmayın ki insanların acısı paylaşıldıkça azalır...

ölüm haberi herkesi üzer..daha çok gençsin tabi etkilenirsin bu haberlerden..
Allah rahmet eylesin..
fırsat bulunca arkadaşına taziye ziyaretine gidersin..

Arkadaşınızın başı sağolsun.:ssz:
En kısa zamanda taziye ziyaretine girin.
Moral verin. En kötü zamanında yanında olun.
Acılar paylaştıkça azalır.:31:

Ben lisedeyken en yakın arkadasımın kazada annesi ölmüştü..Bilirim çok zordur bende cok etkilenmiştim onunla ağladığımı bilirim saatlerce.Hep yanında ol ileri doğru birlikte aktiviteler yapın biz o arkadasımıza dogum günü sürprizi yapmıştık sınıfça çok mutlu olmuştu mesela...

arkadaşının başısağolsun.ona destek ol yanında ol.ölüm acısı kötüdür acısını paylaş canım:5:

Back
X