arkadaşımın bana yaptığı

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar benim dostum diyebileceğim,canım kadar sevdiğim
2 yılımızı dipdibe geçirdiğimiz,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir arkadaşım vardı
vardı diyorum çünki 3 aydır görüşmüyoruz
2 yılı birlikte geçirdik işyerinde daha sonra ben doğum için ayrıldım vve yollarımız ayrıldı,sonra sık sık görüştük ama eskisi gibi olmadı tabi
ben evde bebekle istediğimde çıkamadım,onun iş güç derken seyrekleştik ama hiç kopmamıştık
ben onu hep aradım,o evli değil ,dolayısıyla bana gelirdi hep
gelmez oldu,aramaz oldu
ben aradım ama herzaman,doğumgünümde aramadı beni,sonra oğlumu canı gibi sever onun doğumgününüde unuttu,herşeyimizi bilirdik
yeni sevgili yapmış onu anlatmadı
ben kırgın bi şekilde beliyordum 3 ayı doldurduk böylece
ve geçen gün aradı,bakmadım telefona,sonra gene aradı
ben bakmayınca eşimi aramış,eşimde oğlanla illgileniyordur demiş
kırıldım ben ya
çok kırıldım hemde
kardeşten daha öteydik onunla,unuttu beni
ne yapim ben şimdi onu çok seviyorum ama çok kızgınım bakimmi telefonuna şimdi

Konuşmaktan niye kaçıyosun ki?
Kırgınlığını da sitemini de belirt tabii ki, konuşmadan çözülmez.

bence aç ve konuş kırgınlığını belirt...belki gerçekten geçerli açıklaması vardır.yarın öbürgün keşke dememek için dinle onu...genede sen bilirsin tabi...hakkında hayırlı olsuna.s.

CANIM BENCE AFFET ONU.AFFETMEK BUYUKLUKTUR.HEM COK SEVıYORSUN ANLAŞILAN ONU.hAYATINDAN TAMAMEN CIKARMAK ıSTıYORSAN KARAR VERDıYSEN O ZAMAN ARAMA.AMA BU ZAMANDA HERKES AYNI SORUNLARI YASIYOR CANIM YA.KıMıSıNıN ARKADASI YOK DERTLı KıMıSNıN ARKADASI VAR YıNE DERTLı.BıRAZ BAZEN ALTTAN ALMAK GEREKıYOR.ARAMADIYSA BUNCA ZAMAN MUTLAKA BıR SEY OLMUSTUR.YADA OLMADIYSA SENı TEKRAR ARAMAYA BASLADIYSA OZLEMıSTıR. ıKıYUZLU BıRıYSE YA ERKEK ARKADASIYLA AYRILMISTIR KENDıNı MUTSUZ VE YANLIZ HıSSEDıYORDUR ONDAN ARAMIS OLABıLıR SONUCTA ARKADASINI TANIYAN SENSıN.AMA SUNU SOYLEYEYıM SONRADAN KURULAN ARKADASLILAR COK KALICI OLMUYOR YADA AYNI TADI VERMEYEBLıR HAZIR BOYLE COK SEYıNı PAYLASTIGIN ARKADSIN VAR.BıR SANS DAHA VERMELıSıN ONA.GORUS BAKALIM NELER DıYECEK SANA NıCıN ARAMAMIS BUNCA ZAMANDIR AMA DıREKTTE SORMA NıYE ARAMDIN SAKIN DEME.KESıN O ZAMAN BAHANE BULACAKTIR ıNSANOGLU ıSTE.HAL HAREKETLERıNE BAK.SAMıMı OLDUGUNA VE SOYLEDıKLERıNE ıNANIRSAN DEVAM EDERSıN.ıNANMAZSAN BıR DAHA GORUSMEZSıN .CUNKU OYLE BıRıYSE ZATEN KISA BıR SURE SONRA AYNI SEYı TEKRARLAR.YıNE ARAMAZ YıNE SORMAZ.

bence yazdıklarından anladıgım kadarıyla arkadasın belkide sadece ilgi bekliyor olablir.bekledigi ilgiyi o an bulamadıysa ondan kırılmıs ve aramamıs mesafe koymus olablir.Bebek sahibi olmak zor is ama o cocuk sahibi olmadıgı icin senin halinden anlamayablilir herseyin eskisi gibi yurumesini bekliyordur belkide.Cogu arkadaslık yani en azından cok samimi olduklarımız yanlıs anlasılmalardan dolayı bitiyor (kazık atan ve arkandan konusanlar haric) ve karsı tarafa cevap hakkkı bile tanımıyoruz.bence bir sans vermelisin.

bence acıp konusmalıydın arkadasınla
neden aramadıgını ogrenmelıydın
ona gore gorusup gorusmeme kararını vermen daha dogru olurdu...

malesef arkadaşlıkların çoğu bir yere kadar oluyor..
çok güzel paylaşımlar olsada araya birşey girip mesafeler konulabiliyor
benim böyle çok arkadaşım oldu hiç üzülmedim canları sağolsun dedim
aradılar bakmadım bakmamda gurur yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…