• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın beni “Yetersiz Anne” hissettirmesi

Arkadaşın sağlam sacmalamış konu sahibi.
2 çocuk annesiyim,bende çok şey okudum,uzmanlardan dinledim,kendi çocuk doktorlarımızla istişare ettim ama bu her bebeğin/çocuğun bunlara şak diye adapte olacağı anlamına gelmiyor ki.
Benim kızım (şu an 9.5 yaşında)bebekken varya uyumamak için her yolu denerdi,uyumazdı da. Gece artık yeterki uyusun diyip,arabaya biner müziği açar sokak sokak gezerdim, uyuyunca getirir yatırırdım yatağına,bazende uyanırdı eve girince. Akşam ışıklar kapanınca çıldırıyordu.
Ne oldu bak büyüdü kocaman kız oldu,ortaokula gidecek seneye,gayet sağlıklı, mutlu bir çocuk.
Oğlum sorunsuz büyüdü kızıma nazaran çünkü ben rahattım,biliyordum ki geçecek. Günü kurtarmaya baktım zira günu gününe uymaz ki bebeklerin. Bir gün 6da uyur,öteki gün 10da uyur.
Çocuktan bağımsız yeri gelir işin olur bir yere gidersin 2 saat geç uyusun dersin buda seni kötü anne yapmaz.
Üzülme yok yere,zamanla birbirinizin huyunu suyunu daha iyi anlayıp daha uyumlu hareket edeceksiniz bebeğinle.
Sağlıkla büyüsün.

Back