- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Sevgilinizle olan yazışmaları görmesini niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz ki, sevgiliniz sonuçta istediğiniz şeyi yazarsınız, kimseyi ilgilendirmez hesap vermek zorunda değilsiniz.Kızlar ben bekarım 2 gün önce evli çocuklu arkadaşlarımı misafirliğe cagirdim . 3 tane arkadaşım geldi hepsinin de bir tane çocuğu var 2 3 yaslarında cocuklar .Ikisi sürekli çocuğuyla ilgilendi cocuklar huysuzlaninca telefonlarindan çizgi film açtılar. Benim tv yok oyuncak yok çocuklar da haklı olarak sıkıldı. Bir tanesi ben telefonumdan açınca evde de istiyor hiç durduramıyorum evde senin telefonundan acsak dedi olur dedim açtım.Bir kere telefonu çocuk yere fırlattı arkadaşım hiç tepki bile vermedi.Benim amerikan mutfak kızlar . Tabakları felan kaldırdım ama içimde hep korku ya yine firlatirsa diye o yüzden vaya dağınık şekilde mutfağı bıraktım hiç ellemedim çocuk da çoğu zaman benim kucağıma oturmak istedi zaten .Iyi oldu hem telefonu da tutmuş oldum.Ama dün en son sevgilimle whatsapta mesajlasmastim içeriği de şöyle sevgilim s ben b ( s- hava soğuk üstünü geceligini iyi giyin b - gecelik değil onun adı pijama .Geceligimi evlenince kocam alır bana s - Olmadi sen supriz yapıp kocana bırakmadan alırsın:) b- Pubg oynadın mı bugün vs.gibi günlük konuşmalar iste ) ama içimde ya çocuk video izlerken o konuşmaya girdiyse yanlışlıkla ya annesi gördüyse ufak sakalasmayi yanlış anladıysa hakkımda kötü düşünürse felan diye 2 gündür mutsuzum.Cocuk annesinden çok benim kucagimdaydi ama kahve felan yaparken ya okuduysa diye icim içimi.yiyor kızlar ya.bi çay doldururken çocuk bi anda galerime girmis annesi hemen elinden aldı bana verdi düzeltir misin diye ama bilmiyorum konuşmayı gordu mu kendimi de kötü hissediyorum .
Ay çok haklısınız.Cocuk bu kırıp dökmesine ortalığı bağırmasına hiç bir sözüm yok ama en azından kendi telefonunu verebilirdiGörse ne olur ki, sanki çıplak fotolarınızı atmışsınız. :) Gördüğünü sanmam yine de.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Çocuğunla misafirliğe giderken evden çocuğu oyalayacak bir şey götürmeyi akıl edemeyip, gittiği evde elalemin telefonunu isteyip çocuğu oyalamak ne boyutta bir mantıksızlıktır ya hu... Çocuklu kadınlar biraz akıllı olsun Allah aşkına ya.
Okuduğunu sanmıyorum boşuna evham yapıyorsunuz.Ayrıca okusun o hiç aynı dönemlerden geçmedi mi sonuçta oda şakalaşmış hatta daha ilerisini konuşmuş olabilir.Kızlar ben bekarım 2 gün önce evli çocuklu arkadaşlarımı misafirliğe cagirdim . 3 tane arkadaşım geldi hepsinin de bir tane çocuğu var 2 3 yaslarında cocuklar .Ikisi sürekli çocuğuyla ilgilendi cocuklar huysuzlaninca telefonlarindan çizgi film açtılar. Benim tv yok oyuncak yok çocuklar da haklı olarak sıkıldı. Bir tanesi ben telefonumdan açınca evde de istiyor hiç durduramıyorum evde senin telefonundan acsak dedi olur dedim açtım.Bir kere telefonu çocuk yere fırlattı arkadaşım hiç tepki bile vermedi.Benim amerikan mutfak kızlar . Tabakları felan kaldırdım ama içimde hep korku ya yine firlatirsa diye o yüzden vaya dağınık şekilde mutfağı bıraktım hiç ellemedim çocuk da çoğu zaman benim kucağıma oturmak istedi zaten .Iyi oldu hem telefonu da tutmuş oldum.Ama dün en son sevgilimle whatsapta mesajlasmastim içeriği de şöyle sevgilim s ben b ( s- hava soğuk üstünü geceligini iyi giyin b - gecelik değil onun adı pijama .Geceligimi evlenince kocam alır bana s - Olmadi sen supriz yapıp kocana bırakmadan alırsın:) b- Pubg oynadın mı bugün vs.gibi günlük konuşmalar iste ) ama içimde ya çocuk video izlerken o konuşmaya girdiyse yanlışlıkla ya annesi gördüyse ufak sakalasmayi yanlış anladıysa hakkımda kötü düşünürse felan diye 2 gündür mutsuzum.Cocuk annesinden çok benim kucagimdaydi ama kahve felan yaparken ya okuduysa diye icim içimi.yiyor kızlar ya.bi çay doldururken çocuk bi anda galerime girmis annesi hemen elinden aldı bana verdi düzeltir misin diye ama bilmiyorum konuşmayı gordu mu kendimi de kötü hissediyorum .
Onu ilgilendirmez. Kafaya takmayınKızlar ben bekarım 2 gün önce evli çocuklu arkadaşlarımı misafirliğe cagirdim . 3 tane arkadaşım geldi hepsinin de bir tane çocuğu var 2 3 yaslarında cocuklar .Ikisi sürekli çocuğuyla ilgilendi cocuklar huysuzlaninca telefonlarindan çizgi film açtılar. Benim tv yok oyuncak yok çocuklar da haklı olarak sıkıldı. Bir tanesi ben telefonumdan açınca evde de istiyor hiç durduramıyorum evde senin telefonundan acsak dedi olur dedim açtım.Bir kere telefonu çocuk yere fırlattı arkadaşım hiç tepki bile vermedi.Benim amerikan mutfak kızlar . Tabakları felan kaldırdım ama içimde hep korku ya yine firlatirsa diye o yüzden vaya dağınık şekilde mutfağı bıraktım hiç ellemedim çocuk da çoğu zaman benim kucağıma oturmak istedi zaten .Iyi oldu hem telefonu da tutmuş oldum.Ama dün en son sevgilimle whatsapta mesajlasmastim içeriği de şöyle sevgilim s ben b ( s- hava soğuk üstünü geceligini iyi giyin b - gecelik değil onun adı pijama .Geceligimi evlenince kocam alır bana s - Olmadi sen supriz yapıp kocana bırakmadan alırsın:) b- Pubg oynadın mı bugün vs.gibi günlük konuşmalar iste ) ama içimde ya çocuk video izlerken o konuşmaya girdiyse yanlışlıkla ya annesi gördüyse ufak sakalasmayi yanlış anladıysa hakkımda kötü düşünürse felan diye 2 gündür mutsuzum.Cocuk annesinden çok benim kucagimdaydi ama kahve felan yaparken ya okuduysa diye icim içimi.yiyor kızlar ya.bi çay doldururken çocuk bi anda galerime girmis annesi hemen elinden aldı bana verdi düzeltir misin diye ama bilmiyorum konuşmayı gordu mu kendimi de kötü hissediyorum .
.Ama dün en son sevgilimle whatsapta mesajlasmastim içeriği de şöyle sevgilim s ben b ( s- hava soğuk üstünü geceligini iyi giyin b - gecelik değil onun adı pijama .Geceligimi evlenince kocam alır bana s - Olmadi sen supriz yapıp kocana bırakmadan alırsın:) b- Pubg oynadın mı bugün vs.gibi günlük konuşmalar iste ) ama içimde ya çocuk video izlerken o konuşmaya girdiyse yanlışlıkla ya annesi gördüyse ufak sakalasmayi yanlış anladıysa hakkımda kötü düşünürse felan diye 2 gündür mutsuzum.Cocuk annesinden çok benim kucagimdaydi ama kahve felan yaparken ya okuduysa diye icim içimi.yiyor kızlar ya.bi çay doldururken çocuk bi anda galerime girmis annesi hemen elinden aldı bana verdi düzeltir misin diye ama bilmiyorum konuşmayı gordu mu kendimi de kötü hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?