Arkadaşımın çocuğu

Kızlar tsk ederim inşallah gormemistir

Görse bile dert edecek bir şey yok ki konustuklarınızda; olsa bile herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir.

Ayrıca hatalı olan arkadaşınız bence çocuksuz bir eve gidiliyorsa çocuğu oyalayacak bir şeyler götürülmeli bence, ben hatta çıkmadan soruyorum istediğin bi'kaç oyuncağı alabiliriz orada oyuncak yok ne istiyorsun diye. Eğer boyama yapmak istiyorsa da sadece kuru ve mum boyalarından alıyorum gideceğim yere zarar verme ihtimaline karşılık hani çizmez bir yeri ama bir keçeli kalem düşse mesela yanlışlıkla kirletir.

Sanmıyorum okuduğunu ama okusada dert edilecek,yanlış anlaşılacak birşey yok yazışmalarınizda.
Öte yandan ne alaka sizin telefonunuzu alıp çocuğa vermesi, madem telefon vermiyor yanında oyalanabileceği birşeyler getirseydi. Vermeyin telefonunuzu bir daha.

Teşekkür ederim malesef herkes sizin gibi düşünceli değil.Cocugu halıya kahve döktü hemen sildim ama cok da uğraşmadım zaten halim çok koyu renk .Sonra da üzerine bez kapadım sonra silerim diye ama kesin arkamdan pis felan demişlerdir doğru düzgün uğraşmadım hemen telefonuma kostum yine atar elinden felan diye

Evet ya sinirlendim ama belli de edemedim .

Kız dert ettiğin şeye bak :) Yazışmalarda utanılacak bir şey yok, hem olsa bile kime ne? Ben mesajları okumuş olma ihtimalinden ziyade telefon fırlatan çocuğunu uyarmamış olmasına takıldım.
Ya sormayın ben de sinirlendim ama baktım yapacak bir şey yok çocuk ta kendini sevdiren bi çocuk kucağında tutmaya çalıştım telefonu kontrol etmek için . Ama tabakları felan öylece bıraktım halıya kahve döktü çocuk çok uğraşmadan sildim üzerine bez koydum kesin yani arkamdan pis demislerdir

Görsün, hiç bir sıkıntı yok konuşmalarda. Yanlış anlaşılacak bir şeyde yok.
Dert ; arkadaşının, çocuğu telefonu yere fırlattıktan sonraki rahatlığı bence

Görsün, hiç bir sıkıntı yok konuşmalarda. Yanlış anlaşılacak bir şeyde yok.
Dert ; arkadaşının, çocuğu telefonu yere fırlattıktan sonraki rahatlığı bence
Evet o baktım rahat o yüzden telefonu kontrol altında tutmak için bende tabakları felan öylece bıraktım mutfağa . Mutfak salon bir benim.Sonra da kahve döktü çocuk onu da cok uğraşmadan sildim . Üzerine bez koydum sonra silerim diyip.Insallah pis dememislerdir bir de

Canım evine kadar çağırdığın arkadaşların bu kadar mı yabancı? Arkandan pis deme ihtimalleri mi var ?
Derlerse de kendileri ayıp etmiş olur diyelim..
Kalkıp arkadaşının silmesi , hiç yoktan silmeye yeltenmesi gerekirdi hoş...

Haklisiniz ya misafir ağırlamaya pek alışkın degilim ondan galiba her şey güzel olsun istemiştim halbuki

Görsün canım ne olacak arkadaşınız sonuçta kendisi şuan evli ama daha önce o da bu yollardan geçti.Bu kadar kafanıza takmayın bence.Ayrıca konuşma içeriğinde birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…