Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedirgin olmamış gibi davranıyor hani benim gocunacak o kadar hiç bi şeyim yok ki gayet normal takılıyorum mesajı. yemezler:)
son mesajı "bu son mesajım yazmayacaksan yazmayacağım bi daha" mesajı yani "seni kaybetmekten korkmuyorum" diyor.
sen o mesajın üzerine ayyy naptım ben hemen aramalıyım dersen dün geceden beri girdiğin stres çöpe gidecek yaşadıkların senin zararına olacak.
yarın illa ki karşılaşacaksanız ozaman ne yapman gerektiğine karar vereceksin.
çünkü karşında hatalı ve bi okadar da ukala bi adam var.
bana göre akşam falan yine arayacak seni.
bırak seni merak etsin, aklında neler oluştugundan tedirgin olsun..
kartlarını iyi kullan![]()
bir an öyle bi' paniğe kapıldım gerçekten,aramalıyım dedim.ama aylin aramamamın daha iyi olacağını anlattı.
aramadım da zaten.ondanda ses seda yok şuan.
yarın da ukalalığına devam edecek muhtemelen,öyle bir durumda da en iyisi görmezden gelmek bence.
evet benim isteğimde bu,ne düşünüyorum merak etsin ama etmiyor.yada etmiyormuş gibi davranıyor.
bi' tuhaf yani anlayamadım ben.kaybetmekten korkmuyor herhalde.
işin komiği bu adam daha dün,gündüz bana hiç bitmesin vs. diyordu,korkuyorum kaybetmekten vs. diyordu.
gözden mi çıkardı anlamadım ki.
cok merak ediyorum sen ona telefon acip "Yaa bizim Kizlari biliyorsun, pislik yaptılar bu gece bana. Biz tam oturuyorduk, XXX sarıldı bana, bizimkiler de o şekilde resmimizi çektiler. Kaçılamadım da kenara, 1 sn.de oldu her şey. Sana espri olsun diye yaptılar..." deseydin onun düsünceleri nasil olurdu ????
"tamam askim ben sana inaniyorum güveniyorum" demezdi herhalde..kiyamet kopardi
bence tavrini ona göre koy
erkekleri anlamaya çalışmak boşuna bi uğraş. biz zor olduklarını düşünürüz oysaki onlar o kadar basitlerdir ki okadar basitini düşünmek bize göre değildir işte.
eğer bu akşam gerçekten seni aramazsa, gerçekten daha kafana takma ne yaptığını anlamaya çalışma..
okadar güveniyor ki kendine seni resmen yok sayıyor, umarım bi arama da olsa gelir akşam ki sende yarın ki tavrını netleştirirsin.
eğer ki gelmezse de yarın ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun..
bu ne güven arkadaş anlamadım.
sen mi verdin bu kadar güveni ona "beni bırakamaz" olarak düşünüyor ya da bu hep böyle miydi böyleyse ozaman önceden hayatına giren kızlar inanılmaz abartmış bu adamı
hayır,aksine odaha çok korkuyordu dün geceye kadar beni kaybetmekten.
hep böyle değildi,ne olduysa dün gece oldu zaten.
bence beni gözden çıkardı,aaa bu kız benle ilgilendi demekki giderim var diye mi düşündü artık naptıysa.
evet,eğer bu akşam ararsa açıp dinleyeceğim.
ama aramazsa yarın yüzüne bakmayacağım ve konuşmaya çalıştığında da direkt bittiğini söyleyeceğim.
ama adam o kadar rahat ki yarın gelip merhaba bile demeyecek gibi bir izlenim uyandı bende yani...
öyle bişey olursa gidene yol vermek gerekir2 ay oldugunu ve inanılmaz bir aşkla bağlanmadığını söylüyorsun.
oyüzden bu durumda kendinden taviz verme ver yolunu gitsin.
gelişmeleri buradan takip edicem, canını sıkma herşey yoluna girer![]()
üff sen ne diyorsun..olay olurdu!
aylinde şahit.geçen akşam aylin,ben,aylinin annesi ve benim annem dışarı çıktık.
beni 10 dk.da bir aradı,sen beni özlemiyormusun neden hiç aramıyorsun diye hesap sordu.gecemi mahfetti.
bizim ortamımız öyle kızlı erkekli falan da değildi gayet..
böyle birşeye hiç girmiyorum.
ben aynısını yapsam çıldırırdı.hiç adil değil..
merhabalar..
akşam 10 gibi mesaj gönerdi bana sevgilim,seni çok seviyorum diye.
aradım ben de hemen,dün gece neredeydin dedim.
evdeydim dedi,aramadığın için güvenemiyorum maalesef belkide kızla geçirdin geceyi dedim.
sırf aramadım diye böyle diyosan tamam o zaman falan dedi,üste çıkmaya çalıştı.
telefonda bitti dedim.elbette telefonda bitirecek biri değilim,yarın yüzyüze de konuşuruz ama bitti,haberin olsun dedim. kapattım tel.i..
mesaj atmış az önce " senin bitiresin vardı,bitirdin ama ben senden önce de seninleykende kimseyi aldatmadım.."şeklinde.
bir cevap yazmadım.
yarın da yüzyüzey geldiğimizde bitti diyeceğim..
böyle işte.yorumunuz varsa son gelişmelere,çok memnun olurum.
teşekkürler..
merhabalar..
akşam 10 gibi mesaj gönerdi bana sevgilim,seni çok seviyorum diye.
aradım ben de hemen,dün gece neredeydin dedim.
evdeydim dedi,aramadığın için güvenemiyorum maalesef belkide kızla geçirdin geceyi dedim.
sırf aramadım diye böyle diyosan tamam o zaman falan dedi,üste çıkmaya çalıştı.
telefonda bitti dedim.elbette telefonda bitirecek biri değilim,yarın yüzyüze de konuşuruz ama bitti,haberin olsun dedim. kapattım tel.i..
mesaj atmış az önce " senin bitiresin vardı,bitirdin ama ben senden önce de seninleykende kimseyi aldatmadım.."şeklinde.
bir cevap yazmadım.
yarın da yüzyüzey geldiğimizde bitti diyeceğim..
böyle işte.yorumunuz varsa son gelişmelere,çok memnun olurum.
teşekkürler..