Arkadaşımın Derdi

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
Merhabalar hanımlar,
Bu akşam benim evimde kalacak bir arkadaşım için yazıyorum bunu, kendisi üye değil buraya.

Hemen olayı anlatalım... Dediğim gibi, arkadaşım bugün bende kalacaktı ve akşam saat 8 gibi buluşup bize geçtik. Bu arada da sevgilisi kendi kızlı erkekli arkadaş grubunun yanına geçti. Arkadaşım, sevgilisinin o ortamdaki tüm arkadaşlarını tanıyor normalde. Yalnız bu akşam önceden tanımadığı bir hatun daha katılmış bunlara, oradaki bir çocuğun arkadaşıymış. Her neyse, biz oturuyoruz işte arkadaşımla, gece saat 12 gibi bir telefon geldi. Arkadaşımın sevgilisi şunları dedi arkadaşıma: "Yaa bizim çocukları biliyorsun, pislik yaptılar bu gece bana. Biz tam oturuyorduk, X (hani arkadaşımın tanımadığı tek hatun) sarıldı bana, bizimkiler de o şekilde resmimizi çektiler. Kaçılamadım da kenara, 1 sn.de oldu her şey. Sana espri olsun diye yaptılar..." Arkadaşım kıpkırmızı oldu ve "Telefonu kapatmak istiyorum" dedi, sevgilisi de "Abartıyorsun..." deyip kapattı telefonu. 2,5 saattir ne sevgilisi arkadaşımı arıyor ne de arkadaşım aradı onu.

Arkadaşım çok sinirli şu an. Sizce sevgilisi haklı mı, arkadaşım abartıyor mu? Siz olsaydınız sinirlenir miydiniz?
Fikir almak istedik. Şimdiden teşekkürler.
sabah biz aylinle kahvaltı ederken arayıp durdu,sabah dediğimde 11 gibi.
açmadım. 4kez aradı toplam.
mesaj atmış,msjlar sırayla şunlar:
"hayatım günaydın"
"1de buluşuyormuyuz hayatım?"(dün öyle bir plan yapmıştıkta bunlar olmadan evvel)

ve son msjı:
"hayatım bu bugünkü son msjım meraklanma"

şimdilik bu durumdayız hanımlar.

Son düzenleme:
Henüz 2 aydır birlikteler, çok yeni.
Ben nişanlımdan yeni ayrıldığım için, yaram taze olduğu için yorum yapmaktan çekiniyorum. O sebepten buraya danışmak istedik.

pardon da espiri bunun neresinde???
Arkadaşları bu durumu sizin arkadaşınıza "espiri" olsun olarak nitelendirebiliyor..
ha onlar nitelendirdi de sevgilisi nasıl bunu espiri olarak diyebiliyor ya insan utanır.. madem espiri diyon çek kendini benim sevgilim x bundan hoşlanmaz de..
kendi elinde foto çektirmekte çektirmemekte..
çekilse bile sildirmekte!!
yok öyle espiri olsun diye çktiler aman kızma aman abartıyorsun..
he abartmış olsa o erkek aramalı idi saatler geçmiş adamdan tık yok üstüne bir de güçlü modda!!!!
hiç güzel kokular almadım açıkcası...

arkadaşın abartıyor.

sokakta biri onu zorla öpse, bu arkadaşının suçumu ?

merhaba,buna ben cevap vereyim,ben aylinin arkadaşı.
sokaktaki biri onu zorla öpemez,bu örnek işlevsel değil anlayacağın.
madem kız ona "zorla" sarıldı,o ortamı terk etmesi gerekmez miydi?bu nasıl bir rahatlıktır?
ve hala aramadı beni,mekandan çıkmış olsa arardı...

Espri anlayışları çok farklıymış gerçekten.
Benim aklıma türlü türlü şeyler gelirdi yani espriden de öte.
Bence arkadaşın haklı.
Espri madem arkadaşın kızdığında o kadar saat geçmiş arasın olayı açıkalsın yani gönlünü almaya çalışsın en azından.

Kötü olmuş. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim.
Ama arkadaşınızın sevgilisi olayı dosdoğru anlatmış, yani anlatıldığına göre onda suç yok.
Kızdaki de iyi cesaret, daha yeni tanıştığın adama sarılmak da neymiş. Arkadaşları da fotoğrafını çekmiş. Pes yani. Ne espirisi?
Yine de dikkat etsin arkadaşınız, sevgilisinin arkadaş grubuna.

pardon da espiri bunun neresinde???
Arkadaşları bu durumu sizin arkadaşınıza "espiri" olsun olarak nitelendirebiliyor..
ha onlar nitelendirdi de sevgilisi nasıl bunu espiri olarak diyebiliyor ya insan utanır.. madem espiri diyon çek kendini benim sevgilim x bundan hoşlanmaz de..
kendi elinde foto çektirmekte çektirmemekte..
çekilse bile sildirmekte!!
yok öyle espiri olsun diye çktiler aman kızma aman abartıyorsun..
he abartmış olsa o erkek aramalı idi saatler geçmiş adamdan tık yok üstüne bir de güçlü modda!!!!
hiç güzel kokular almadım açıkcası...

çok güzel anlatmışsınız düşündüklerimi.bende birebir bu şekilde düşünüyorum.
"sildirmeye çalıştım ama şantaj yapıcaz diyolar espri olsun diye" dedi...

Ben direk açık söyleyeyim, hanımefendiliği bırakıp yolardım o adamı!:47:
Hepimizin arkadaşları var, şakacılar dahil!
Hangimize böyle sarılma şakası yapılıp da fotoğrafımız çekilebilir?
Demek ki bu müsadeyi kendisi vermiş, sözlü olmasa bile davranışlarıyla aradaki sınırı oldukça kaldırmış.
Arkadaşınız sonuna kadar haklı benim gözümde...

Kötü olmuş. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim.
Ama arkadaşınızın sevgilisi olayı dosdoğru anlatmış, yani anlatıldığına göre onda suç yok.
Kızdaki de iyi cesaret, daha yeni tanıştığın adama sarılmak da neymiş. Arkadaşları da fotoğrafını çekmiş. Pes yani. Ne espirisi?
Yine de dikkat etsin arkadaşınız, sevgilisinin arkadaş grubuna.

merhabalar.
ama erkek arkadaşım biraz da "önce ben söylemiş olayım da daha az tepki çekeyim" gibilerinden aradı beni.
çünkü bana "yaa şimdi yarın bigün bu resmi gösterir pislik yaparlar, onlardan önce ben söyleyeyimde haberin olsun" dedi telefonda...
masumu oynuyormuş gibi geldi yani bana.

ekleme:o kızdaki hakikaten iyi cesaretmiş.ama o elini kırmak istiyorum o kızın:(

Son düzenleme:
Ben direk açık söyleyeyim, hanımefendiliği bırakıp yolardım o adamı!:47:
Hepimizin arkadaşları var, şakacılar dahil!
Hangimize böyle sarılma şakası yapılıp da fotoğrafımız çekilebilir?
Demek ki bu müsadeyi kendisi vermiş, sözlü olmasa bile davranışlarıyla aradaki sınırı oldukça kaldırmış.
Arkadaşınız sonuna kadar haklı benim gözümde...

bende böyle düşünüyorum.benim neden bir erkekle o şekilde bir fotoğrafım yok?
tavizler verilmiş,alınmış gibi geldi bana da...bende yoktumki orda, anlasaydım durumu.

açık konuşacağım kusura bakma..

kendini bi şekilde temize çıkarıyor şimdiden.. bu bir suçluluk duygusu en basitinden.. bana anlatılanlar inandırıcı gelmedi..
belli bir yakınlaşma sağlanmış kız yada erkek her neyse hiç önemli değil sonuçta bi karede sarılarak resim çekilecek pozisyona gelinmiş..
"ilerleyen zamanlarda senin bu fotograftan öyle yada böyle bi şekilde haberin olursa ben sana bunu şimdiden söylüyorum günah benden gitti canım sevgilim"
mesajını veriyor bahsedilen olayın kahramanı..

çok masumane birşey olarak bakamadım malesef

açık konuşacağım kusura bakma..

kendini bi şekilde temize çıkarıyor şimdiden.. bu bir suçluluk duygusu en basitinden.. bana anlatılanlar inandırıcı gelmedi..
belli bir yakınlaşma sağlanmış kız yada erkek her neyse hiç önemli değil sonuçta bi karede sarılarak resim çekilecek pozisyona gelinmiş..
"ilerleyen zamanlarda senin bu fotograftan öyle yada böyle bi şekilde haberin olursa ben sana bunu şimdiden söylüyorum günah benden gitti canım sevgilim"
mesajını veriyor bahsedilen olayın kahramanı..

çok masumane birşey olarak bakamadım malesef

işte bunu anlatmaya çalıştım önceki mesajımda bende:(
bana da aynen öyle geliyor... dediğine göre de sarılma değilde kızın bunun omzuna elini koyması gibilerinden olmuş.
yine de elimde kalıyor neresinden tutsam.

ve saat 3 oldu,3 saattir de aramıyor beni.hakikaten ayıp etti... çok ayıp etti hemde.

Ben aynı adamla 8 senedir çıkan biri olarak.
Erkek arkadasınızı da suçluyorum çünkü arkadaşlarına tavır alabilir. Benim bir iliskim var ve sizin bizi germeye hakkınız yok derdim. Diğer yandan size anlatmasa bu durumu nasıl öğrenebilirsiniz(fb ya da twitter a mı koyulma ihtimali var mı bu resmin).
2 ay çok yeni bir tanıma donemidir.Erkek arkadasınız nasıl bir intiba bıraktı şimdiye kdr sızın üzerinizde o önemli

Son düzenleme:
tavizler verilmiş,alınmış gibi geldi bana da...bende yoktumki orda, anlasaydım durumu.

orada olmayışının pişmanlıgını yaşıyorsun ama sen orada olsaydın zaten sen orada oldugundan karakter sahibi gerçekliğini ortaya koymayacaktı..
bi şekilde gerçek yüzünü görüyorsun işte..
kendi diliyle kazdığı çukura düşmüş sahsiyet, orada olsaydım anlasaydımlık bi durum sen orada olsaydın anlaşılmayacaktı zaten

Ben aynı adamla 8 senedir çıkan biri olarak.
Erkek arkadasınızı da suçluyorum çünkü arkadaşlarına tavır alabilir. Benim bir iliskim var ve sizin bizi germeye hakkınız yok derdim. Diğer yandan size anlatmasa bu durumu nasıl öğrenebilirsiniz(fb ya da twitter a mı koyulma ihtimali var mı bu resmin).
2 ay çok yeni bir tanıma donemidir. Sizin erkek arkadasınız üzerinizde nasıl bir intiba bıraktı şimdiye kdr o önemli

merhaba.evet zaten arkadaşı benim facemde ekli.resmi orada yayınlamakla tehdit ediyormuş şaka yaparktan.
öyle diyor yani bana...

bu 2 ayda bana kızlarla fazla haşır neşir olmayı,ilgi görmeyi seven bi adam gibi geldi.bunu ona da söylüyordumve o saçmalama yok öyle bişey diyordu.

Şimdi iki türlü de düşünüyorum, eğer gerçekten şaka yollu bir şey olsa bile(!) sevgilinizin size verdiği tepki hiç doğru değil.
Ayrıca bu olduğu an arkadaşlarına hadlerini bildirmesi gerekirdi, size de bundan sonra bu olayı anlatması gerekirdi.
Hala onların yanında geniş bir şekilde gülerek eğlenerek 'ya şöyle oldu da bu geldi de o çekti de şakaymış ama' diyerek değil.
Bizlerin başına mümkün değil gelemez, o cesareti kimse alamaz ama velevki geldi, anlatma biçimimiz ağlamaklı olur, suçlu hissederdik(niyeyse) kendimizi, ben de çok kızdım ama oldu işte, bir daha asla olmayacak vs vs cümleler kurar gönül almaya çalışırdık....

Diğer aklıma gelen ihtimal, ortada şaka yok sadece santaj var.
Böyle bir olay gerçekleşti, o an kare kare kaydedildi ve sevgiliniz anladı ki siz bunu bir şekilde göreceksiniz...
Peşin peşin yerini yaptı, durumu anlattıp sıyrıldı.
Siz sorun çıkaracağınız anda bir şey olsa ben söyler miydim, sen kıskançsın ne varmış bunda diyerek yüzeye çıkacaktır.

Bir güzel sürtün burnunu, sonuna kadar haketmiş(hele de hala orada olabilir diyorsunuz)!

bence çok abartıyor, hele 2 aylık bir ilişki için daha da abartıyor..

ben olsam güler geçerdim - aklımda bir şüphe oluşurdu arkadaş çevresiyle ilgili, ama ona belli etmezdim. inceden inceye gözleme alırdım :)

Back
X