eskiden 40 yaşın bir ağırlığı vardı,kocaman insan derdik,olgun olurlardı,çoktan anne baba olmuş oturmasını kalkmasını bilirlerdi vs. şimdi bakıyorumda neredeyse bende 40 yaşıma geldim ama çocuk gibiyiz,yaşlanmıyorda kimse ben anlayamadım yani,benim babama eskiden 40 yaşındayken fln amca derlerdi 65 yaşına geldi hala amca diyorlar,adamın ömrü amca olmakla geçti

etraftada görüyorum kadın erkek bu yaşlarda evleniyorlar gayette gencler enerjikler,ailesiyle yaşayanda çok,büyümeyimi unutmuşlar,hayat onlar için çokmu hızlı geçmiş bilemedim ama bu normal bir durum değil,kadın yada erkek belirli bir yaştan sonra anne ve babayla kalıyorsa bir sıkıntı ararım,şu açıdan 40 yaşına kadar hiç ozel hayatı olmamışmı bu nasıl mümkün olabilir,günü birlik ilişkilerden fln bahsetmiyorum ama sürekli boş ev mekan aramak zordur yorar,insan evi olsun ozeli olsun ister,bunu ayarlayamayan erkek,kendi özel alanını 40 yaşına kadar toparlayamamış bir erkek muhtemelen vizyonu dar beceriksizdir,baba yada eş olma konusunda sıkıntılı olur,daha kendi hayatının sorumluluğunu alamamış bir insan eş ve çocuk sorumluluğunu alamaz,bu yaştan sonra zor bence,aile apartmanından çok 40 yaşındaki bir adamın annesinin babasının evindeki küçük bir odada hayat kurmasına daha çok takardım.