- 19 Mayıs 2020
- 47.852
- 215.119
- 598
- Konu Sahibi AlerjikRinit
Ahahahah.Çocuğun arkaşları arkadaşıma yanında ilk defa bir bayan görüyoruz demişler.olabilir miki böyle bişey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah.Çocuğun arkaşları arkadaşıma yanında ilk defa bir bayan görüyoruz demişler.olabilir miki böyle bişey.
Şiddet eğilimi varmış babasının söylenen.Yorumları okuyarak geldim.
Arkadaşınızın ve erkek arkadaşının yaşları gerçekten 40 mı ?
Hiç yaşının insanı değiller ikisi de.
Aralarda anne oğulun birleşip babadan ayrılması için işbirliği yaptıklarını okudum.
Baba şiddet, aldatma, kumar bu tarz şeylerde ayağı olan adam değilse ve sadece dediklerini yapmadığı için bu tavır sergilenmişse, arkadaşınız cehennemine koşar adımlarla gidiyor demektir.
Kırk yaşına kadar kayınvalideyle oturmak, anasının büyütemediğini büyütmek için evlenmeyi bekleyen arkadaşınıza bol sabırlı evlilikler diliyorum. Bu mükemmelliğin olmazsa olmazı bebekte olmalı tabii. Tek başına kendini mahkum etmemeli. Sonra boşanmamak için kullanacağı oyuncağı mutlaka olmalı. Çocuğum için bla blası için.
Ana oğul onda olan hizmetçi ruhunu sezdikleri için atmaca gibi atılıp hemen olsun bitsine getirmek istiyorlar düğünü.
Yaşasın da görsün madem. Karışmayın. Neticede kendi düşen ağlamaz.
Tam tersi.
Çocuğun annesi o kadar oğlum da oğlum ki.
Hiç bişeyini eksik etmemiş.
Adamın erkek arkadaşları evlenince yanlız kaldım hadi bende evleneyim o zaman diyor.
Öyle kendini idare edememesi söz konusu değil.
Annesi babası ile yaşıyor.
Çocuk dediginiz adam 40 uasinda dogru mu anladım. Kadinlar neden bu kadar saf yahu 40 yasına gelmis hala ama seviyor falan. Boyle bir anneci adamla evlenmek içon baya saf saçma bisey olmak lazımArkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Asla asla asla. Tecrube sormussunuz anlatayim. Bir kere ana kralicenin oldugu yerde siz degersiz bir isci ari olmaktan oteye gidemiyorsunuz. Evinize akrabalardan bir misafir cagrilacaksa mutlaka ana kralicenin haberi olmali ve oda bulunmali. Aksi takdirde ayilip bayilmalar. Evinizin anahtari mutlaka ana kralicede olur ve ne kadar izinsiz girmese de bir gun mutlaka o kapiyi pattadanak acar. Mesela siz geliyorum diye seslenirsiniz ama o ay kizim seni yormayayim der girer. Sizin ailenize de nispet yapar bu konuda. Komsulari sizden once tavladigi icin siz kendi komsuluk baginizi asla kuramazsiniz zira hepsi anakralice ile bag kurdugu icin oncelik ondadir. Geleniniz gideninizi hep bilirler. Iki gun ust uste kapisini calmazsaniz ucuncu gun mutlaka beni yalniz biraktin diye ayilip bayilirlar. Beybabanin sessiz olusunu arti sanmasin o zaten ortamin etkisiz elemani. Ana kralice demekki o kadar bastirmis ki adam yok olmus. Ayni benim kayinpeder. Yani onun hukmu yok. Ana kralice iki mutfak tutmesin diyip yemekleri hep onda yemek isteyecek. Siz istemeyince esiniz nr var bunda nankor diyecek. Esiniz icin annesi bulunmaz hint kumasi siz el kizi oldugunuzdan sikayet ettiginiz her durum aranizdaki sevgiyi bitirecek. Cunku ana kuzulatinin sevgisi analari tatmin edildigi kadardir. Suan ayni eve girilmedigi icin beklenti yok
O nikah kiyilsin daha dugunun ertesi kahvaltiya gitmek istemeseniz ilk kavganizi edersiniz. 40 yasoina kadar hic iliskisi olmamissa arkadasinizin sevgi ask sonsuza kadar suruyor sanabilir. Ben size iyi evliligin sirrini soyleyeyim, asla sevgi ask degil sinirlara saygidir. Mesela ana kuzusu biri bu siniri asla bilmez. Sonra ask sevgi ölur geriye ayni evin icinde iki yabanci kalir. Bu sirada da oglusunu el kizina kaptirmayan kaynana oglusuna cok uzuluyor numarasi yaparken icten ice zaferini kutlar. Oglusuni daha fazla sevgiye bogar ki akli el kizinda kalmasin. Uydum akilli oglusu da sanir ki bu hayatta bi onu anasi seviyor. Oysa bilmiyor ki anasi izin vermedigi icin baskasi tarafindan asla gercekten sevilip sevilmeyecek. Arkadasiniza bunu okutun. Hala evlenecem diyorsa madem evlensin. Onun bizden mutlu olmaya hakki mi var:):)
Ohaaa resmen nokta atışı olmuş.Asla asla asla. Tecrube sormussunuz anlatayim. Bir kere ana kralicenin oldugu yerde siz degersiz bir isci ari olmaktan oteye gidemiyorsunuz. Evinize akrabalardan bir misafir cagrilacaksa mutlaka ana kralicenin haberi olmali ve oda bulunmali. Aksi takdirde ayilip bayilmalar. Evinizin anahtari mutlaka ana kralicede olur ve ne kadar izinsiz girmese de bir gun mutlaka o kapiyi pattadanak acar. Mesela siz geliyorum diye seslenirsiniz ama o ay kizim seni yormayayim der girer. Sizin ailenize de nispet yapar bu konuda. Komsulari sizden once tavladigi icin siz kendi komsuluk baginizi asla kuramazsiniz zira hepsi anakralice ile bag kurdugu icin oncelik ondadir. Geleniniz gideninizi hep bilirler. Iki gun ust uste kapisini calmazsaniz ucuncu gun mutlaka beni yalniz biraktin diye ayilip bayilirlar. Beybabanin sessiz olusunu arti sanmasin o zaten ortamin etkisiz elemani. Ana kralice demekki o kadar bastirmis ki adam yok olmus. Ayni benim kayinpeder. Yani onun hukmu yok. Ana kralice iki mutfak tutmesin diyip yemekleri hep onda yemek isteyecek. Siz istemeyince esiniz nr var bunda nankor diyecek. Esiniz icin annesi bulunmaz hint kumasi siz el kizi oldugunuzdan sikayet ettiginiz her durum aranizdaki sevgiyi bitirecek. Cunku ana kuzulatinin sevgisi analari tatmin edildigi kadardir. Suan ayni eve girilmedigi icin beklenti yok
O nikah kiyilsin daha dugunun ertesi kahvaltiya gitmek istemeseniz ilk kavganizi edersiniz. 40 yasoina kadar hic iliskisi olmamissa arkadasinizin sevgi ask sonsuza kadar suruyor sanabilir. Ben size iyi evliligin sirrini soyleyeyim, asla sevgi ask degil sinirlara saygidir. Mesela ana kuzusu biri bu siniri asla bilmez. Sonra ask sevgi ölur geriye ayni evin icinde iki yabanci kalir. Bu sirada da oglusunu el kizina kaptirmayan kaynana oglusuna cok uzuluyor numarasi yaparken icten ice zaferini kutlar. Oglusuni daha fazla sevgiye bogar ki akli el kizinda kalmasin. Uydum akilli oglusu da sanir ki bu hayatta bi onu anasi seviyor. Oysa bilmiyor ki anasi izin vermedigi icin baskasi tarafindan asla gercekten sevilip sevilmeyecek. Arkadasiniza bunu okutun. Hala evlenecem diyorsa madem evlensin. Onun bizden mutlu olmaya hakki mi var:):)
Aslında arkadaşım kendiside aile apartmanınında oturuyor. Amcalar yengeler falan zorluğunu da az çok biliyor ama son şansı diye gözü görmüyorYani beyfendinin neden evlenmedigi belli...ana kuzusu birisi ve benim tahminim bu zamana kadar evlenmemesinin nedeni annesinin hiçbir kızı beğenmemesi,oda annesinin sözünden çıkmadığı için..baktı yaş geçiyor anne baba yaşlandı yalnız ölmemek için yanına bir can yoldaşı arıyor...aile apartmani olursa arkadaşinizin dedigi gibi kısıtlama olacak sürekli annesinin dibinden ayrılmayan bir eş nasıl idare edebilir bence edemez bu yaşına kadar bekar özgür olarak yaşayan bir kadın aile apartmaninda heleki kayınvalide baskıcı ise hiç bulaşmasin
Şöyle söyleyeyim kv ile ilgili bir problemimiz yok. Ama ne derseniz deyin olmuyorTam olarak aranan kişisiniz.
Neden ? Ne gibi zorluklarlı var.
Karşılıklı anlayışlı olunursa çözülmez mi bu sorunlar ?
Gitgide evlilik fikrinden uzaklasiyorum amaHiç üzülmeyin, daha aklı selim kararlar vereceğinizi düşünüyorum bu saatten sonra, sizin için olumlu bir şey.
40 yaşına gelmiş insan yontulabilir mi?Ben olsam otururdum o apartmanda ama el bebek gül bebek yetiştirilen biriyle yemeği, temizliği kesinlikle bölüşürdüm. Banyo ve tuvaleti kesinlikle ona temizletirdim her haftasonu. Ben yemek yapıp sofrayı kurduysam, o toplayıp yıkayacak. Haftasonu beraber ev temizlenip, kıyafetler yıkanıp kurulandıktan sonra beraber katlanacak. Bunları tatlı dille yapması lazım. Annesi zaten uzaktan görür bunları iyi olur. Ayrıca muhakkak gözümün önünde annesi bebek gibi davranıyosa da annesi gittikten sonra sürekli alay eder, dalgaya alır, gülerdim . Oda bundan utanıp annesine eşimin yanında bari yapma felan der merak etmeyin. Mum gibi etmek arkadaşınızın elinde.
bunlarla karısını aldatan şahısların, ben yapmadım kuzenim yazdı, arkadaşım yazdı, sadece mesajlaştım, tensel bir şey olmadı, beni buna sen ittin yalanları yarışır yalnız ajsjsjhaKız gece gece beni güldürdünbir KK klasiği zaten.
Kendine konu açıp arkadaşım, komşum, kuzenim, yeğenim vs demek![]()
Sizce 40 yaşına gelmiş ama bir kere makinaya çamaşır atmamış adam bu yaştan sonra bunları yapar mı? Gerçekçi olalım Allah aşkınaBen olsam otururdum o apartmanda ama el bebek gül bebek yetiştirilen biriyle yemeği, temizliği kesinlikle bölüşürdüm. Banyo ve tuvaleti kesinlikle ona temizletirdim her haftasonu. Ben yemek yapıp sofrayı kurduysam, o toplayıp yıkayacak. Haftasonu beraber ev temizlenip, kıyafetler yıkanıp kurulandıktan sonra beraber katlanacak. Bunları tatlı dille yapması lazım. Annesi zaten uzaktan görür bunları iyi olur. Ayrıca muhakkak gözümün önünde annesi bebek gibi davranıyosa da annesi gittikten sonra sürekli alay eder, dalgaya alır, gülerdim . Oda bundan utanıp annesine eşimin yanında bari yapma felan der merak etmeyin. Mum gibi etmek arkadaşınızın elinde.
Arkadaşınız keşke evlenmeden bir kaç ay önce yaşamaya başlayıp bunları uygulasa olup olmadığını, sürecin nasıl işlediğini vs.. Artık herkes evlenmek istediği kişiyle önce aynı evde yaşayıp evdeyken nasıl diye tanımaya başlıyor40 yaşına gelmiş insan yontulabilir mi?
Ben ihtimal vermiyorum.
Kendi konularını ifşa olmamak için arkadaşım için açtım demeye de gerek yok ki.
Site yönetimine haber verince ikinci üyeliğe izin veriyor gizlilik ilkesi de korunmuş oluyor.
Valla çok sinir oluyorum sitede başkasına konu açılmasına.
Bu yüzden konuyu bile okumadım.
Ağlamayana meme yok. Dert kiminse dermanı da o arasın bir zahmet. Banane arkadaşın arkadaşından.
Konu sahibi sizin durumu bilmiyorum ama genel olarak bu tarz konular sempatik gelmiyor.
Konu sahibinin yaşına bakınca konunun kendisinin olduğuna ben ikna oldum şahsen.Kendisi 38 adam da 40 olsa. Zehir gibisin.
![]()
Kız gece gece beni güldürdünbir KK klasiği zaten.
Kendine konu açıp arkadaşım, komşum, kuzenim, yeğenim vs demek![]()
bunlarla karısını aldatan şahısların, ben yapmadım kuzenim yazdı, arkadaşım yazdı, sadece mesajlaştım, tensel bir şey olmadı, beni buna sen ittin yalanları yarışır yalnız ajsjsjha