Arkadaşımın Düğünü ( Düğün Fotoğrafçısıyla Anlaşmışlardı Süper Kareler )

Çok güzel.bende izmirdeyim hangi fotoğrafçı acaba bide fiyat hakkında bilgin varmı?çok beğendim bende bu tarz fotoğraf çekimi istiyorum.bilgilendirirsen sevinirim.a.s.

çok güzel fotograflar genelde ege istanbul tarafında böyle fotografcılar var şahsen ankarada arıyorum ama bulamadım daha bence gayet hoş olmuş stüdyo resmleri artık bitti diyebilirm

canım yaa bu fotoğraflar harika...
fotoğrafçısı kimdi,gelinliğini nerde diktirdi veee kuaförü???çok fazla soru sordum ama bana çok iyi fikir oldu bu fotolar...

Tüm İzmir buraya geliyor sırnaşık şey

Gerçekten güzel pozlar umarım bu sayfayı görürsün de soruları cevaplarsın

Aynı şeyleri sormak istemediğimden bekliyorum sabırla

çok güzel fotograflar genelde ege istanbul tarafında böyle fotografcılar var şahsen ankarada arıyorum ama bulamadım daha bence gayet hoş olmuş stüdyo resmleri artık bitti diyebilirm

Canım Esra Balkan diye bir düğün fotoğrafçısı var ve Ankara'da oturuyor. Google a yazarsan çıkar, ben onunla anlaştım haziranda düğünüm var ve birlikte çalışacağız inşaallah. Çok şeker bir bayan iletişime geçmeni öneririm..

allah mutlu etsin. arkadışınızan gelinliğini de gelin saçını da kendiminkine benzettim ayrı bi duygulandım:gitme:

ben cok istedim ama maddi imkansizliklardan dugun fotografcisiyla anlasamadik. eger durumunuz varsa kesinlikle iyi bi tane bulun arkadaslar..

düğün fotoğrafçısı ne demek kıslar cahilliğimi bağışlayın bu konudaki kaydirigubbakcemile3
düğün boyunca her anını yakalayan bi fotoğrafçı mı oluyor? yani bildiğimiz şu fotoğrafçılar dışında??
ben de çok güzel olsun fotoğraflarım..

gelinliği de çok hoşmuş.. fotoğraf tutkunu olan biri olarak benm de düğünüm kesinlikle sabahtan geceye kadr özel karelerle dolu olacak :asigim: sağol cnm paylaştığın için.. arkadaşına mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…