• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın düğününe gidemeyeceğim, ne yapsam?

maysem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
3
1
1
40
Yakın sayılabilecek bir arkadaşımın düğününe şehir dışında oluğu için ve bazı işlerimden dolayı gidemeyeceğim. Kendisine de söyledim durumu, anlayışla karşıladı sağ olsun. Ama şimdi hediye göndermeden de olmaz, söylemese de alınabilir. Ne yapsam bilemedim düğüne gidecek ortak bir arkadaşımızdan rica etsem benim yerime de takı taktırsam nasıl olur? Yoksa düğünden sonra eve hediye göndermek daha mı uygun olur? Pek de anlamıyorum bu işlerden, tavsiyeye ihtiyacım var.

Yakın sayılabilecek bir arkadaşımın düğününe şehir dışında oluğu için ve bazı işlerimden dolayı gidemeyeceğim. Kendisine de söyledim durumu, anlayışla karşıladı sağ olsun. Ama şimdi hediye göndermeden de olmaz, söylemese de alınabilir. Ne yapsam bilemedim düğüne gidecek ortak bir arkadaşımızdan rica etsem benim yerime de takı taktırsam nasıl olur? Yoksa düğünden sonra eve hediye göndermek daha mı uygun olur? Pek de anlamıyorum bu işlerden, tavsiyeye ihtiyacım var.
Dugunden sonra direkt kendin evine git. Hem takisini gotur hem ev hediyesini eger yakin arkadasin ise

Normalde gitseniz ne takacaktınız?

Mesela ben gitsem yarım altın takacaksam, onun yerine çeyrek altını başka bir arkadaşla düğüne yollarım, kalan çeyrek altın parasıyla da bir ev eşyası alırım.

Ya da bütçeniz elvermiyorsa takınızı gönderip, daha sonra da uygun bir ev hediyesi alabilirsiniz.

Dugunden sonra direkt kendin evine git. Hem takisini gotur hem ev hediyesini eger yakin arkadasin ise

Cevaplar için sağolun. Tabi evine gitmek daha iyi olur ama farklı şehirde olacağı için ne zaman gidebileceğimi bilmiyorum. Yine de 1 sene içinde giderim heralde.

Normalde gitseniz ne takacaktınız?

Mesela ben gitsem yarım altın takacaksam, onun yerine çeyrek altını başka bir arkadaşla düğüne yollarım, kalan çeyrek altın parasıyla da bir ev eşyası alırım.

Ya da bütçeniz elvermiyorsa takınızı gönderip, daha sonra da uygun bir ev hediyesi alabilirsiniz.

Evet bu da mantıklı geldi. Teşekkürler. Normalde yarım götürecektim, dediğiniz gibi yarısını gönderebilirim.

Cevaplar için sağolun. Tabi evine gitmek daha iyi olur ama farklı şehirde olacağı için ne zaman gidebileceğimi bilmiyorum. Yine de 1 sene içinde giderim heralde.
O zaman bir arkadaşınıza verin en iyisi takınızı, bizim öyle yaptığımız çok oldu, şehir dışı düğünlerinde.
Sonra evine giderseniz yine alırsınız hediyenizi.

Bence takısını yolla. Evine de şu gerçek gibi görünen çiçeklerden şatafatlı bir vazo yaptırıp yollatabilirsin. Güzel de bir not yazdırırsın hem kalıcı olur, hem de hoş olur yani ben olsam çok hoşuma giderdi gelmiş kadar oldu derdim. Mahçubiyetini hissetmeli yani bahane uydurduğunu düşünmemeli.

bence giden varsa takıyı gönderin

ayrıca evine giderseniz de o zaman ayrı bir hediye ile gidersiniz

iki yıl sonra gidebilirseniz bu sefer de düğünden şu kadar geçti garip olur takı deriz

Back
X