• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın düğününe takı ????

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Benim bir sorum olucaktı.Bu cumartesi Üniversiteden bir arkadaşım evleniyor.Eskişehire düğününe gidicez.Ayrıca bu ayın sonunda da benim nişanım olucak.Haftaya nişan alışverişine falan çıkıcaz.Yüzük falan alıcaz derken bir sürü masrafa giricem.Arkadaşımın düğününde takı olarak ne taksam karar veremedim.Uygun olsun istiyorum.Bunun için sabah kuyumcuya gittim gr altınların fiyatı 90 tl.Bu arada aynı şehirde bir arkadaşım var onunda düğünü oldu ama gitmek nasip olmadı şimdi gitmişken ona da hediye götürmek lazım yoksa ayıp olur ve şimdi ki düğüne oda gelecek.İkisine de gr altın alsam 180 tl yapar.Kuyumcu bana gr altının yarısı olan altınları gösterdi onlarda 45 tl dedi. Sizce nasıl birşey yapmak lazım.İşin içinden çıkamadım.
:26:

sadece üniversitedeki arkadaşında gram yeterli bence.. ama bir samimiyetin varsa çeyrek alman doğru olur..

ben en yakın arkadaşıma çeyrek takmıştım. ama kahvaltı takımını seramik tencere takımı almıştım:31: şuandada konuşmuyorz:ssz:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

Benim bir sorum olucaktı.Bu cumartesi Üniversiteden bir arkadaşım evleniyor.Eskişehire düğününe gidicez.Ayrıca bu ayın sonunda da benim nişanım olucak.Haftaya nişan alışverişine falan çıkıcaz.Yüzük falan alıcaz derken bir sürü masrafa giricem.Arkadaşımın düğününde takı olarak ne taksam karar veremedim.Uygun olsun istiyorum.Bunun için sabah kuyumcuya gittim gr altınların fiyatı 90 tl.Bu arada aynı şehirde bir arkadaşım var onunda düğünü oldu ama gitmek nasip olmadı şimdi gitmişken ona da hediye götürmek lazım yoksa ayıp olur ve şimdi ki düğüne oda gelecek.İkisine de gr altın alsam 180 tl yapar.Kuyumcu bana gr altının yarısı olan altınları gösterdi onlarda 45 tl dedi. Sizce nasıl birşey yapmak lazım.İşin içinden çıkamadım.

Takı setleri var 75tlden başlıyordu en son onlar güzel olur hem zarifte :)

Arkadaşlar Merhaba,

Eğer düğün sahibi arkadaşın yakın bir arkadaşınsa çeyrek altın alabilirsin yada 14 ayar şık bileklikler oluyor onlar biraz daha uygun olur.Düğününe gitmedigin arkadaşına başka bir arkadaşının düğününde hediye vermen doğru olmaz bence,normal bir ev hediyesi alıp müsait olduğun bir zamanda evine gidip verirsin.

Arkadaşıma düğününde çeyrek altın götürdüm arkadaşlar,diğerine de bir şey götürmedim. Buradan giderken birkaç kere görüştük ben istanbul dan geliyorum 1 gece Eskişehir de kalacağım dedim.Beni hiç bir şekilde evine davet etmedi. Ben düğüne trafik den dolayıda biraz geç gittim ben gidene kadar da zaten o gitmişti. İyi ki de takı falan almamışım.:19:

Zarfin icinde para versen olmaz mi :) pek anlamam ama boyle daha mantikli gibi sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X