Canım nasıl öğrenmiş emin miymiş peki eşin fisfisfis
Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..
biraz daha açsan neler olduğuyla ilgili yerimseniben
hiç karışma bence..kadın zamanla anlarsa anlar,anlamazsa geçinip gider...
bazen bayanlar bu tür ilişkileri duymasınlar diyorum çünkü öğrenince aile çatırdıyor,güven sevgi saygı gidiyor... adam nasıl olsa bir yolunu bulup aldatıyor.aldatan her şekilde aldatıyor ama aynı zamanda aldattığı halde karısını seviyor ailesine de değer veriyor..anlamıyorum bu erkek milletini "aldatırsam ne olmuş elimin kiri" deyip bir çırpıda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor...
hiç karışma... "cehalet mutluluktur"
boşanma yolunu tercih edecek yapıdaysa söyleme derim, bırak kendisi anlasın
haklısın bende sonra kendime kızdım zaten bizimde aynı senin gibi dr ilişkiyi yasakladı eşimde dokunmuyor zaten korkuyorr daha 5 ay var lohusalık var inşallah kötüşeyler gelmez başımıza Allah akıl fikir versin eşlerimizeçok zor bi durum adamda ne yüzsüz be kardeşimmm kocana anlatmış bidaha yapmayacam diyor
bazen korkuyorum ...hamie kaldığım günden önce tüp bebek tedavisi olduğundan ilşki yasaktı
5 ay oldu birlikte olmuyoruz ama ilk aylar riskimiz olmadığı halde eşim ben onları gördüm yapamam dedi dokunmadı zaten çok kusuyorum hal zevk kalmıyor.......şimdi kanamam var yani bazen diyorum ama eşim işden eve evden işe gider saati şaşmaz sürekli bana bakıyor pc.kullanmayı bilmez sevemz..
ama okudukca deli oluyorum esenciğim eşine yüklenme eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme adam öle bişey yapsa dermi kızz
benim bildiğimi biliyor sanırım biraz çekindi ayrı odalarda konuşmamıza fırsat vermiyor pekhani iki ucu b..k'lu değnek derler ya!!
söylesen olmaz söylemesen vicdanın rahat etmez.
ama karışmamak en iyisi.bayanın eşine bilginiz olduğunu söyleseniz belki eşine söylemenizden çekinir korkarda aklını başına devşirir.allah ıslah etsin böylelerini!madem başkalaranına kaycak gözün gönlün, ne diye evlenirsin be adam!!
- söylersen durum daha ileri gitmeden önlem alınabilir
- söylersen boşanabilirler
sence boşanır mı? boşanma yolunu tercih edecek yapıdaysa söyleme derim, bırak kendisi anlasın
:1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm:senağlama:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?