canım zaten içinde sevgi şefkat vicdan olan adam eşini aldatmaz ki!
ben şefkat gösteren erkek aldatır demedim.birden bire olduğundan farklı davranmaya başlayan,hiç göstermediği halde birden bire aşırı ilgi göstermeye başlayan erkeklerden hepimiz şüpheleniriz ben onu kastettim.
ben kimsenin aklına paronoya soktuğumu sanmıyorum!!!!!
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benim ben genel anlamda düşüncemi yazdım..senin yazdıklarını baz almadım..alınman yanlış olmuş bence...yerimseniben
canım benim yazımdan alıntı yapmışsın ve kimseyi yanlış bir paranoyaya sokmayalım demişsin.
bende böyle bir amacım olmadığını ifade ettim.benim yazımı dan alıntı yapıp böyle dedikten sonra senin yazdıklarını baz almadım demen tuhaf geldi.
tamam ben yanlış anlamış olıyım.neticede hepimizin amacı ve böyle durumlardaki hassasiyeti aynı.kaydirigubbakcemile5
Hemen anlamadım canım..Zeki ,gözü açık sanırdım halbuki kendimi...cep telefonunu karıştırdım öyle anladım..değilse adam öyle kurnazdıki....hadi beni kandırdı ailemi de kandırdı...hem beni hemde öbür tarafı kandırdı...yani öbür kızı...yüzleştik kızla...Öbür kızda evlilik hayalleri kuruyormuş...
sonuç:ikimizde tekmeyi bastık adama....
her erkek öyle hemen açık vermiyor....hele bir de uzak şehirlerdeyseniz...
kıssadan hisse; demek ki benim kocişim yapmaz diyerek sonuna kadar güvenme saçmalığına boşluğuna düşmeyeceğiz...
paronaya şeklinde olmadan erkeğimizi karşı daima temkinli olup çaktırmadan kontrol altında tutacağız eşi dostu zor durumda bırakmayacağız...
lütfen bakın benim şahsi fikrim sorgulanmaya ve sorgulayan arkadaş diğer arkadaşlardan bazıları tarafından desteklenmeye başlayana kadar kimsenin fikrine en ufak bir laf etmişmiyim?
ben nasıl saygı duyup yalnızca kendi fikrimi belirtiyorsam diğer arkadaşlardan da benim fikrime saygı duymalarını beklerim...
neden bu kadar yadırgandığımı kınandığımı emin olun anlamakta çok ama çok zorlanıyorum.
teşekkür ederim canım duygularıma tercüman olmuşsun resmen..arkadaşım dediğin insanın yüzüne nasıl bakarsın aldatıldıgını bile bile hiç acımadan cok şaşırıyorum bende ama ne yapalım...
bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşamıyoruz biz anlaşılan yerimseniben öyle yaşayanlara da helal olsun ama bence anlatılmalı bu hem arkadaşına hem arkadaşlıgına yazık olur ..yerimseniben
sardunya pardon anlayamadım. kim seni yadırgadı ve kınadı.kendi adıma söylemek gerekirse, ben asla böyle bir şey yapmadım. hatta herkes farklı düşünebilir dedim.ben anlayamadım şu anda seni....o bazıları derken lütfen kimi kasdettiğinii söylersen sevinirim. senden farklı düşünüyorum diye seni kınamak ve yadırgamak gibi bir olay içine asla girmedim ve saygısızlıkta etmedim... daha önceki mesajlarımı bir daha okursan sevinirim...
ballı cadııı kız bu neklava: klava: klava:
beni sorgulayan ballı cadıya teşekkür ettiğin için senin desteklediğini düşündüm ...
yanıldıysam özür dilerim hayatımŞeniza.s.
tamam kız cadı hatta alıp seni götürüp gözlerine zokacağımkaydirigubbakcemileniye teşekkürümü kaldırdın kuzucuğumm Şeniz
seni seviyom:asigim: beni aldatan her kim olursa olsun gözümün içine bak ve söyle sakın saklama olur mu :1hug:a.s.
sadece benle aynı fikirde olduğu için teşekkür ettim. yani söylenmesinden yana olduğu için.... ve aynı fikirde olan herkese de teşekkür ettim,dikkat edersen...onu seni sorguladığının farkında da değildim.neyse, konu dışına çıktık... konu sahibi arkadaş,umarım kusura bakmazsın artık....
tamam kız cadı hatta alıp seni götürüp gözlerine zokacağımkaydirigubbakcemile
Şeniz
kıssadan hisse; demek ki benim kocişim yapmaz diyerek sonuna kadar güvenme saçmalığına boşluğuna düşmeyeceğiz...
paronaya şeklinde olmadan erkeğimizi karşı daima temkinli olup çaktırmadan kontrol altında tutacağız eşi dostu zor durumda bırakmayacağız...
Canım nasıl öğrenmiş emin miymiş peki eşin fisfisfis
Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..
biraz daha açsan neler olduğuyla ilgili yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?