Arkadaşımın eşi aldatmış:(((

aşkım dinen sakıncaları var, bu sebepten bırak kendisi anlasın dedim, yoksa seninle beraberim hemen anlatsın ama Allah korusun ahirette hesabını veremeyebilir anlatacak arkadaşımız.

balım kusura benneyaptımkibakma ama ben uzun yıllardır yapacağım işleri önce Allah katında değerlendirip öyle karar verdiğim için böyle demek zorundayımŞeniz

Beni anlamadın sen:çok üzgünüm: aldatılmış ama arkadaşı nasıl söylemesin anlamıyorum :çok üzgünüm: bence bunu saklamak cok daha günah , yazık ..tabi yine kendi kararı ..:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayni durum benim basima geldi ben söylemedim arkadasima.biz esimle bi ara bosanma karari aldik ve evlerimizi ayirdik 7 ay ayri yasadik bu ara esimin bi sevgilisi olmus benim haberim olmadi hic sonra tekrar baristik aylar sonra ben ögrendim ama baskasindan o arkadasimda hep biliyomus ve bana hic sölemedi.yani ne o bana söyledi nede ben ona.dogrusu ne bilmiyorum...

şimdi sölesen olmaz sölemesen olmaz
çok zor bird urum napsanki
naapmayı düşünüosun

ben arkadaşımı biraz uyardım yanlız bırakma nete girdiğinde kontrol et dedim gerisi ona kalmış söylemeyeceğim aileleri yıkılırsa bende kendimi suçlu hissederim inşallah yapmaz birdaha ama eşime dedim git ona söyle eğer bidaha kulağıma gelirse söylerim dedim inşallah olmaz

yok artık arkadaşın senin eşinin seni aldattıgını bile bile gözünün içine baksa aylarca sen ona bir daha arkadaşım diyebilir miydin :1shok: ay ben şaşırıyorum ya...

niye şaşırıyorsun.arkadaşımın kocası arkadaşımı aldatsa ben kocan seni aldatıyor diyemem.belki adam pişman olur bir daha yapmaz hatasının farkına varır ki topik sahibi arkadaşın kocası adamla konuşmuş.bence ailelerin özel hayata fazla müdahale olur.ben şahsen anlatmam,anlatamam...yarın o yuva yıkılırsa veya bir daha düzelemezlerse söyledim diye benim de içim sızlar.her ne kadar adamın hatası olsa bile......

ben bu durumu yaşadım.arkadaşımın kocası kamyon şoförü idi istanbulda kadını aldatıyordu ben diyemedim....uzaktan konuşmak kolay ama bu durumu yaşamak zor................arkadaşım çok sordu,şüphelerini bana dile getirdi ama ağzımı açıp birşey demedim,diyemedim......

bencede hic karisma sonra onlar iyi olur arada sen kotu olursun vallahi basima geldi tecrube konusuyor burada benden kotusu olmadi simdi iftira atiyorsun dendi o yuzden ben degil arkadasim kardesimde olsa gordugum kisi susmayi tercih ederim yakin zamana kadar soylerim diyordum ama insanin basina gelmeyince bilmiyor tabiki

niye şaşırıyorsun.arkadaşımın kocası arkadaşımı aldatsa ben kocan seni aldatıyor diyemem.belki adam pişman olur bir daha yapmaz hatasının farkına varır ki topik sahibi arkadaşın kocası adamla konuşmuş.bence ailelerin özel hayata fazla müdahale olur.ben şahsen anlatmam,anlatamam...yarın o yuva yıkılırsa veya bir daha düzelemezlerse söyledim diye benim de içim sızlar.her ne kadar adamın hatası olsa bile......

ben bu durumu yaşadım.arkadaşımın kocası kamyon şoförü idi istanbulda kadını aldatıyordu ben diyemedim....uzaktan konuşmak kolay ama bu durumu yaşamak zor................arkadaşım çok sordu,şüphelerini bana dile getirdi ama ağzımı açıp birşey demedim,diyemedim......

ben arkadaşımın aldatılmasına göz yumamamda ondan şaşırdım ... herkesin kendi fikridir belirttim zaten ister anlatsın ister anlatmasın zaten cogu kişi anlatmaması yönündemirmirmirmir
ozaman anlatmasın.ben olsam anlatırdım ama.

benimde fikrim anlatmaman yönünde canım çünkü tecrüblerime dayanarak eğer anlatırsan bu işin sonunda kötü bilinen sen olursun inan bana o aldatan koca zaman gelir melek olur ara bozan yuva yıkan sen olursun boşver derim..

bazen sessiz kalmak gerekiyor. bazı ınsanlar eşleri onları aldatsa bile başkasından duymayı ıstemezler yinede sen bilirsin canım

ben olsam söylemezdim
ne olursa olsun karı koca arasına girilmez
arkadaşında gözlerini dört açsın kendisi öğrensin bence

Kocan seni aldatiyor diye pat yüzüne söylemezdim ama ima eder bir sekilde kulagini delerdim...cünkü vicdanim rahat etmez!!:1no2:

Cok zor bir durum tabiki fakat yarin öbür gün seninde bildigni ögrenirse o zaman yüzüne nasil bakicaksin onuda düsün bence...benim basima gelse ve karsimdaki benim arkadasimisa bunu bana bir sekilde citlatmali...enayi yerine koyuluyor kadin resmen!!:delphin:

Kocana dikkat et hal ve harektlerini hic begenmiyorum gözün üstünde olsun, senin iyligini düsünüyorum arkadasim de, birazcik kafasi calisiyorsa anlayacaktir kanimca..:kahve:

canım bence uyandır sen o arkadaşını zaman ilerledikçe yıkımı daha çok olacaktır, ne kadar erken olursa öğrenmesi o kadar iyi olur(mesela 1 sene sonra öğrense ya bu arada bi çocuğu olsa o çocuğada yazık)

ben arkadaşımın aldatılmasına göz yumamamda ondan şaşırdım ... herkesin kendi fikridir belirttim zaten ister anlatsın ister anlatmasın zaten cogu kişi anlatmaması yönündemirmirmirmir
ozaman anlatmasın.ben olsam anlatırdım ama.

canım azınlıktayız galiba. ben olsam anlatırdım. bir gün öğrendiğinde ve benimde bildiğimi anladığında bana inanılmaz kızacağını düşünürdüm... benim yüzüme baktın, bir tek kelime söylemedin, sen nasıl arkadaşsın böyle dediğinde ona söyleyecek tek bir kelimem bile olamazdı... vicdan azabını işte o zaman duyardım.

canım azınlıktayız galiba. ben olsam anlatırdım. bir gün öğrendiğinde ve benimde bildiğimi anladığında bana inanılmaz kızacağını düşünürdüm... benim yüzüme baktın, bir tek kelime söylemedin, sen nasıl arkadaşsın böyle dediğinde ona söyleyecek tek bir kelimem bile olamazdı... vicdan azabını işte o zaman duyardım.

teşekkür ederim canım duygularıma tercüman olmuşsun resmen..arkadaşım dediğin insanın yüzüne nasıl bakarsın aldatıldıgını bile bile hiç acımadan cok şaşırıyorum bende ama ne yapalım...
bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşamıyoruz biz anlaşılan yerimseniben öyle yaşayanlara da helal olsun ama bence anlatılmalı bu hem arkadaşına hem arkadaşlıgına yazık olur ..yerimseniben

teşekkür ederim canım duygularıma tercüman olmuşsun resmen..arkadaşım dediğin insanın yüzüne nasıl bakarsın aldatıldıgını bile bile hiç acımadan cok şaşırıyorum bende ama ne yapalım...
bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşamıyoruz biz anlaşılan yerimseniben öyle yaşayanlara da helal olsun ama bence anlatılmalı bu hem arkadaşına hem arkadaşlıgına yazık olur ..yerimseniben

aşkolsun sence ben "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyecek bir insanmıyım:1no2:benneyaptımki:çok üzgünüm:

canım benim aldatan adam kesin açık verir, bakışlarıyla hareketleriyle vermemesine imkan ve ihtimal yok...

benim o arkadaşıma vereceğim cevabım her zaman hazırdır; "kocana yakın olsaydın hissetseydin, araştırsaydın...ben kimsenin namus bekçisi değilim" derdim eğer bana laf etmeye kalkarsa kendisi pişman olur.

ama tabiki namus bekçisi olmamak adına değil söylemek istememe nedenim, tamamen dini sebeplerden.

sonra belki kadın anlıyor ama kondurmak istemiyor, sonra iş büyümek zorunda kalacak.

Ben olsam söylerdim...:1closedeyes:

Yalan ve aldatma üzerine kurulu bir yuva...

Eğer eşimin beni aldattığını bildiği halde bunu benden saklayan arkadaşım olsa büyük hayal kırıklığına uğrarım...Benim aptal yerine konmama sessiz kaldığı için çok kırılırım...:dilcikar:

benim o arkadaşıma vereceğim cevabım her zaman hazırdır; "kocana yakın olsaydın hissetseydin, araştırsaydın...ben kimsenin namus bekçisi değilim" derdim eğer bana laf etmeye kalkarsa kendisi pişman olur.
sardunyacığım, şu lafı ben arkadaşıma etsem biraz ağır kaçmaz mı. kadın zaten acı çekiyor ,kadına resmen, sen anlasaydın hissetseydin deyip suçu ona atmak. .. yok canım. ben anlatırdım. hergün bin kere öleceğime ona bakıp, bir kere ,ölürdüm

Ben karısının-sevgilisininpeşinde deli divane ,pervane olup ta aldatan erkekler olduğununa şahidim..Bir kadın bazan ne kadar gözü açık olursa olsun gözünden kaçırabilir ilk başlarda..Bir müddet zaman geçince farkedebilir bazı aldatmalar..Hemen farketmeyebilir kişi aldatıldığını...

Son düzenleyen: Moderatör:
sardunyacığım, şu lafı ben arkadaşıma etsem biraz ağır kaçmaz mı. kadın zaten acı çekiyor ,kadına resmen, sen anlasaydın hissetseydin deyip suçu ona atmak. .. yok canım. ben anlatırdım. hergün bin kere öleceğime ona bakıp, bir kere ,ölürdüm

tabiki bunu mecazi anlamda söylüyorum....öyle birşeyi ancak benim üzerime çok gelirse belki ederim oda çok ağır konuşacak, ALDATILMASININ sorumluluğunu bana yüklemeye kalkacak, ancak ancak o zaman belki derim...

ben aldatılmış bir kadın olarak ilk gün ilk saat anladım....

çok sorguladım ama kimse bana birşey anlatmadı...

demek ki doğrusu bu...bana anlatan olsaydı biz boşandık diye kimbilir ne kadar vicdan azabı çekecekti...

benim doğrum evlilikte olaylar akışına bırakılmalı
ben öz dayımı gördüm ki dayımdan yengeme çektirdiklerinden ötürü nefret ederim sırf yengem kahrolmasın diye söylemedim...
bana dokunmayan yılan meselesi değil ben çekecekleri acıdan sebep söylemem söyleyemem

ha kocayı uyarsın hem de çok ciddi bir şekilde konuyu açan arkadaşımız uyarsın...

gene aynısı benim başıma geldi, parmağımı sallayarak arkadaşımız olan kocanın üzerine yürüdüm ve "bir daha bir daha seni görürsem duyarsam yeminle karına meleğe söyleceğim" dedim..

Son düzenleme:
Ben karısının-sevgilisininpeşinde deli divane ,pervane olup ta aldatan erkekler olduğununa şahidim..Bir kadın bazan ne kadar gözü açık olursa olsun gözünden kaçırabilir ilk başlarda..Bir müddet zaman geçince farkedebilir bazı aldatmalar..Hemen farketmeyebilir kişi aldatıldığını...

yok be tatlım Allah başına vermesin, hiç bir kadının başına vermesin ama hemen anlaşılıyor

ha aşkın gözü kördür, kocalarına kondurmak istemiyorlar o ayrı ama emin ol hissediliyor canım

Back
X