- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi zeytin8282
-
Fıkralarla Türkiye...iyi kalpliyimdir gorebileceginin en iyisinden hem de
belki oyleyim ama icimde kotuluk yokturSiz hep bana hep bana diyen birisiniz o yüzden burda bile sevemedim
tesekkurler canimFıkralarla Türkiye...
arkadaslarim cok sever amabelki oyleyim ama icimde kotuluk yoktur
bunu yapmisim sanirim siz soylemeden onceTeşekkür edebilir üzerinde durmayabilirsin mesela.. Hani başka konu açarsın o beğenmediklerin bu sefer kafana yatkın cevap verir?!
Verdiğiniz cevaplardan az çok nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Belkide arkadaşınız bu tavırlarınız yüzünden sizinle iletişimini kesmek istiyordur? Burda kimse birbirini çok iyi tanıyamaz tabikide ama konuşma tarzınız gerçekten çok kötü.yerinde degilsin ama iyi biriyimdir tanisan oyle demezsin
bence degil objektif degilsiniz yine de teşekkürlerVerdiğiniz cevaplardan az çok nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Belkide arkadaşınız bu tavırlarınız yüzünden sizinle iletişimini kesmek istiyordur? Burda kimse birbirini çok iyi tanıyamaz tabikide ama konuşma tarzınız gerçekten çok kötü.
yok diyeyim pek anlasamadim sizinleburçdaşım benim
Sizi çağırmadıkyok diyeyim pek anlasamadim sizinle
Beyni yandı sonunda buna da şükürSizi çağırmadık
bu sizin gorusunuz benim neyde takildigimi anlamadan yorum yapiyorsunuz beni sever ve arayacak bence o kadar iyi taniyorumBu düşüncelerinizden sonra kadının size cevap vermemesi ne guzel bir hareketmis diye düşünmeden edemedim.
Allah kadina sabir versin inşallah sizin gibi insanlar ile uğraşmaz daha fazla.
yanmaz canim merak etmeBeyni yandı sonunda buna da şükür
cok üzüldümSizi çağırmadık
Hmmm..bu sizin gorusunuz benim neyde takildigimi anlamadan yorum yapiyorsunuz beni sever ve arayacak bence o kadar iyi taniyorum
bu olaydan 6 ay gecti. samimi biriyimdirHmmm..
Koşa koşa konu açmanız da çok samimiyetsiz bir davranış olmuş ama bunu da bilin madem.
O zaman durum gayet açık ve net kadin sizinle iletişim kurmak istemiyor sizde iletişime geçmeyin artkbu olaydan 6 ay gecti. samimi biriyimdir
evet iste kadin bana dargin yok bir sey demiyorum zaten hayirlisi buymusO zaman durum gayet açık ve net kadin sizinle iletişim kurmak istemiyor sizde iletişime geçmeyin artk
Bence degilsiniz. Kimse, yakin arkadasim dedigi kisi esini ksybetmisken “neden telefonuma donmuyor?” “İyiligi yapmadim diye bozuldu kesin” diye dusunmez ve bunu kafaya takmaz bu kadar. Ha takiyorsa o zaman hic samimi degil, bencildirbu olaydan 6 ay gecti. samimi biriyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?