arkadasimin esi öldü

yerinde degilsin ama iyi biriyimdir tanisan oyle demezsin
Verdiğiniz cevaplardan az çok nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuz anlaşılıyor. Belkide arkadaşınız bu tavırlarınız yüzünden sizinle iletişimini kesmek istiyordur? Burda kimse birbirini çok iyi tanıyamaz tabikide ama konuşma tarzınız gerçekten çok kötü.

bence degil objektif degilsiniz yine de teşekkürler

Bu düşüncelerinizden sonra kadının size cevap vermemesi ne guzel bir hareketmis diye düşünmeden edemedim.

Allah kadina sabir versin inşallah sizin gibi insanlar ile uğraşmaz daha fazla.
bu sizin gorusunuz benim neyde takildigimi anlamadan yorum yapiyorsunuz beni sever ve arayacak bence o kadar iyi taniyorum

bu sizin gorusunuz benim neyde takildigimi anlamadan yorum yapiyorsunuz beni sever ve arayacak bence o kadar iyi taniyorum
Hmmm..
Koşa koşa konu açmanız da çok samimiyetsiz bir davranış olmuş ama bunu da bilin madem.

bu olaydan 6 ay gecti. samimi biriyimdir
Bence degilsiniz. Kimse, yakin arkadasim dedigi kisi esini ksybetmisken “neden telefonuma donmuyor?” “İyiligi yapmadim diye bozuldu kesin” diye dusunmez ve bunu kafaya takmaz bu kadar. Ha takiyorsa o zaman hic samimi degil, bencildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…