arkadasimin esi öldü

Konu açmışsınız eleştiri kabul etmiyorsunuz, etmediğiniz gibi de dalgaya almaya çalışıyorsunuz buradakileri.. Ben bir konu açayım da şurdakilerle bir uğraşayım stes atayım diye mi konu açtınız??
Bence aradığınız cevap burda yok konunuzu kapattırın daha iyi!!

hic alakasi yok gunahimi aliyorsun bence kendi hayatinda bir suru emin oldugun yanlislarin var
belli zaten arkdas olduğunuz, belki kendimi sert ifade etmişimdir o rahatsiz etmistir
Halen oylesiniz. Size tek soru sordum cevap vermemek için saldırdıniz resmen .

Sizden eşi için ne iyilik istedi ve siz neden yapmadıniz ?

Bunu cevaplarsanız hepimiz sizin haklı olduğunu düşünebiliriz

hicbir laf zoruma gitmedi ona yanlis yapmayacagimi biliyor merak etme

Gecen annenizle ilgili bir konu acmistiniz. Bu nasil anne ya deyip cok üzülmüştüm. Bu konuda kalbinizin ne kadar çirkin olduğunu anladim. Kim bilir annenize neler ettiniz/ediyorsunuz da kadin oyle davraniyor. Belki de abartiyorsunuz kendinizi hakli cikarmak icin.

iyi kalpliyimdir gorebileceginin en iyisinden hem de

uzulme canim hepimizin imtihani var

olur
bazi fikirlerle uyusmuyorum alakasi yok yani bana bazi yorumlar samimi gelmiyor yapici degil napayim

hicbir laf zoruma gitmedi ona yanlis yapmayacagimi biliyor merak etme
Yapmışsınız eşi için yardım istemiş yapmamissiniz ayrıca sanki görecektir okuyacakta sizin olduğunuzu dusunecek pufff

canim zor duruma duser olmaz
Burada kimse kendi adını söylemiyor nickname ler var, arkadaşınız sebebini söyleseniz bile nereden bilecek siZ olduğunuzu. Ve ayrıca aynı durum bizim de arkadaşımızın başına geldi o da şimdi hiç birimizle konuşmuyor demekki ona iyi gelmiyoruz acısını hatırlatıyoruz diye üzerine gitmiyoruz.

uygun olmaz ama yani benim de bu konuya takilmam pek dogru olmamis olumsuz yapan arkadaslarima da tesekkur ederim nerde yanlis dusunuyorum diye takilmisti kafam kendi icimde oturdu yanlisimi dogrumu gordum

olur
bazi fikirlerle uyusmuyorum alakasi yok yani bana bazi yorumlar samimi gelmiyor yapici degil napayim
Teşekkür edebilir üzerinde durmayabilirsin mesela.. Hani başka konu açarsın o beğenmediklerin bu sefer kafana yatkın cevap verir?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…