- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi zeytin8282
-
hic alakasi yok gunahimi aliyorsun bence kendi hayatinda bir suru emin oldugun yanlislarin var
Halen oylesiniz. Size tek soru sordum cevap vermemek için saldırdıniz resmen .belli zaten arkdas olduğunuz, belki kendimi sert ifade etmişimdir o rahatsiz etmistir
He he canim aynenhic alakasi yok gunahimi aliyorsun bence kendi hayatinda bir suru emin oldugun yanlislarin var
hicbir laf zoruma gitmedi ona yanlis yapmayacagimi biliyor merak etmeDoğru söz işine gelmeyenin zoruna gider diye bı laf duymuştum burada insanlar size doğruları söyledi ama siz duymak istemediniz . Siz gerçekten dost olduğunuza emin misiniz bence dost değilsiniz inşallah o arkadaşınız bunun farkındadır.. gerçi farkına varmis ki aramalarınıza cevap vermemiş
canim zor duruma duser olmazHalen oylesiniz. Size tek soru sordum cevap vermemek için saldırdıniz resmen .
Sizden eşi için ne iyilik istedi ve siz neden yapmadıniz ?
Bunu cevaplarsanız hepimiz sizin haklı olduğunu düşünebiliriz
iyi kalpliyimdir gorebileceginin en iyisinden hem deOf ne kötü kalpli birisin ya.
Aramana dönmediyse 'bir şey lazım mı, çıkalım biraz hava alalim' diye kahve içmeye çağırır insan , kötü günler geçiren arkadaşını. Sizin amacınız üzüm yemek mi,bagciyi dövmek mi???
Biliyorsunuz ki arkadaşınız dağ gibi kocasını kaybetmiş. Zor zamanlar geçiriyor. En son aklına gelen şey bile değilsinizdir bence. O yüzden yaptıklarında bir kasıt aramayın, çok destek olmak istiyorsanız bir seyler yapın.
uzulme canim hepimizin imtihani varGecen annenizle ilgili bir konu acmistiniz. Bu nasil anne ya deyip cok üzülmüştüm. Bu konuda kalbinizin ne kadar çirkin olduğunu anladim. Kim bilir annenize neler ettiniz/ediyorsunuz da kadin oyle davraniyor. Belki de abartiyorsunuz kendinizi hakli cikarmak icin.
oyle ama sen bilirsinHe he canim aynen
Hihiiyi kalpliyimdir gorebileceginin en iyisinden hem de
Bizimki de sizsiniz işteuzulme canim hepimizin imtihani var
olurKonu açmışsınız eleştiri kabul etmiyorsunuz, etmediğiniz gibi de dalgaya almaya çalışıyorsunuz buradakileri.. Ben bir konu açayım da şurdakilerle bir uğraşayım stes atayım diye mi konu açtınız??
Bence aradığınız cevap burda yok konunuzu kapattırın daha iyi!!
canim ne guzelBizimki de sizsiniz işte
Yapmışsınız eşi için yardım istemiş yapmamissiniz ayrıca sanki görecektir okuyacakta sizin olduğunuzu dusunecek pufffhicbir laf zoruma gitmedi ona yanlis yapmayacagimi biliyor merak etme
tanisan cok seversin
Burada kimse kendi adını söylemiyor nickname ler var, arkadaşınız sebebini söyleseniz bile nereden bilecek siZ olduğunuzu. Ve ayrıca aynı durum bizim de arkadaşımızın başına geldi o da şimdi hiç birimizle konuşmuyor demekki ona iyi gelmiyoruz acısını hatırlatıyoruz diye üzerine gitmiyoruz.canim zor duruma duser olmaz
evet konu bence de buna sinirim bozuluyorYapmışsınız eşi için yardım istemiş yapmamissiniz ayrıca sanki görecektir okuyacakta sizin olduğunuzu dusunecek pufff
uygun olmaz ama yani benim de bu konuya takilmam pek dogru olmamis olumsuz yapan arkadaslarima da tesekkur ederim nerde yanlis dusunuyorum diye takilmisti kafam kendi icimde oturdu yanlisimi dogrumu gordumBurada kimse kendi adını söylemiyor nickname ler var, arkadaşınız sebebini söyleseniz bile nereden bilecek siZ olduğunuzu. Ve ayrıca aynı durum bizim de arkadaşımızın başına geldi o da şimdi hiç birimizle konuşmuyor demekki ona iyi gelmiyoruz acısını hatırlatıyoruz diye üzerine gitmiyoruz.
Teşekkür edebilir üzerinde durmayabilirsin mesela.. Hani başka konu açarsın o beğenmediklerin bu sefer kafana yatkın cevap verir?!olur
bazi fikirlerle uyusmuyorum alakasi yok yani bana bazi yorumlar samimi gelmiyor yapici degil napayim
Siz hep bana hep bana diyen birisiniz o yüzden burda bile sevemedimtanisan cok seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?