- Konu Sahibi zeytin8282
-
durumunuza uzuldum ama benim ifade ettigim bu degil aslinda kimseyi de bir yere koymuyorumAyni hafta icinde eşimi kaybedip ölü doğum yaptım. Kimseyi görmek istemediğim için dünyanın öbür ucuna gittim 3 ay. Anlayamayacağınız acılarla sınanan insanları "neden mesajla döndü, ama instada fotograf paylastı" gibi çiğ fikirlerinizle yargılamayın.
Gencecik adamı toprağın altına koymuş, kendinden geçse çocuğu için ayakta durmak ve güçlü olmak zorunda olan bir kadına destek değil köstek olmaya çalışıyorsunuz. Çok ayıp.
Eşi ve aynı zamanda, çocuğunun babası ölen bir kadının hakkında, ki bu arkadaşınızmis, ne kadar çirkin söylemler bunlar.arkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum
soyle dusunmuyorumEşi ve aynı zamanda, çocuğunun babası ölen bir kadinin ki bu arkadaşınızmis, ne kadar çirkin söylemler bunlar.
Belli ki kadının hayata tutunma çabası var. Kendi ve çocuğu için, toparlanmaya çalışıyor. Benim de stilim budur. Keyfim yokken gezerim, foto koyarım ama eş ve annem dışında telefona cevap vermem ki önemli bir durum yoksa aramalar. Burada paylaşmanız da en az düşünmeniz kadar cirkin
farkli fikirler olabilir niye bu kadar katisiniz bence yaptigi paylasimlar hos degil benim icim sizliyor kocasi gozumun onune gelincesoyle dusunmuyorum
burda kultur farkliligi acisini farkli yasama istegi bir suru degisken varfarkli fikirler olabilir niye bu kadar katisiniz bence yaptigi paylasimlar hos degil benim icim sizliyor kocasi gozumun onune gelince
Bundan sonra gittiğiniz cenaze evlerine, bir yas tutma bildirisi götürün ki, insanlar acısını sizin normlariniza göre yaşasınlar.burda kultur farkliligi acisini farkli yasama istegi bir suru degisken var
bu da var birazDünya güneşin etrafında döndönüyor
Sizin değil güneşin etrafında. Muhtemelen umrunda bile değilsiniz. Kendi derdinde kadın. Hatırlamıyor bile kim yazdı kim aradı.bu da var biraz
olur canim guzel fikirBundan sonra gittiğiniz cenaze evlerine, bir yas tutma bildirisi götürün ki, insanlar acısını sizin normlariniza göre yaşasınlar.
yok hatirlar iyi taniyorum sever beniSizin değil güneşin etrafında. Muhtemelen umrunda bile değilsiniz. Kendi derdinde kadın. Hatırlamıyor bile kim yazdı kim aradı.
Sizin içiniz sızlıyor, onların dünyası başına yıkıldı. İki gün içiniz sızlar sonra normal hayata dönersiniz merak etmeyinfarkli fikirler olabilir niye bu kadar katisiniz bence yaptigi paylasimlar hos degil benim icim sizliyor kocasi gozumun onune gelince
yapabilecegim bir iyilik degildi beni zor duruma sokacakti, bence iyi degil ama herkes özgür yorumlamakta size gore harika bence iyi degil olabilir yani benim de sevgim azaldisiz zamanında o iyiliği yapmadığınız için pişman olduğunuzdan bu kadar takmış olabilir misiniz acaba?
kadın acısını yaşıyor, kadın evladının yarasına destek olmaya çabalıyor. zaten yeterince zor şeyler bunlar, bir de sizi mi pışpışlasın?
ayrıca sosyal medyada güçlü görünmeye çalışmıyor, zaten güçlü bir kadın bence, hem yasını tutuyor hem anneliğini yapıyor hem de saygısız insanları çevresinden eliyor. maaşallah, çok saygı duydum.
yaz canim fikirlerin guzelSizin içiniz sızlıyor, onların dünyası başına yıkıldı. İki gün içiniz sızlar sonra normal hayata dönersiniz merak etmeyin
yapabilecegim bir iyilik degildi beni zor duruma sokacakti
biraktik zaten. hic de saldirgan degil bence cevaplarim nazik,bırakın o zaman peşini. arkadaşsanız bir köşede beklersiniz, ihtiyacı neyse onu sunmak için. bazen insanın ihtiyacı bir kap yemektir, arkadaşı yapar getirir. bazen sessizliktir, konuşacak gücü olduğunda dostunun tavır yapmadan orada olacağını bilir. siz kadının tavırları yerine kendi arkadaşlığınızı sorgulamalısınız.
ayrıca konuda verdiğiniz cevaplar çok saldırgan, biraz sakin olun. eski üye olmasanız fake diyeceğim
Üstüne gitme kızıyla ilgileniyor işte.Hem sonrasında isterse arar aramazsa da keyfi bilirarkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum
yani aynen gitmiyorum zaten ben de arayip sormuyorum kendi isterse yazar arar sorarÜstüne gitme kızıyla ilgileniyor işte.Hem sonrasında isterse arar aramazsa da keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?