arkadasimin esi öldü

durumunuza uzuldum ama benim ifade ettigim bu degil aslinda kimseyi de bir yere koymuyorum

Eşi ve aynı zamanda, çocuğunun babası ölen bir kadının hakkında, ki bu arkadaşınızmis, ne kadar çirkin söylemler bunlar.
Belli ki kadının hayata tutunma çabası var. Kendi ve çocuğu için, toparlanmaya çalışıyor. Benim de stilim budur. Keyfim yokken gezerim, foto koyarım ama eş ve annem dışında telefona cevap vermem ki önemli bir durum yoksa aramazlar. Burada paylaşmanız da en az düşünmeniz kadar cirkin

soyle dusunmuyorum

burda kultur farkliligi acisini farkli yasama istegi bir suru degisken var
Bundan sonra gittiğiniz cenaze evlerine, bir yas tutma bildirisi götürün ki, insanlar acısını sizin normlariniza göre yaşasınlar.

farkli fikirler olabilir niye bu kadar katisiniz bence yaptigi paylasimlar hos degil benim icim sizliyor kocasi gozumun onune gelince
Sizin içiniz sızlıyor, onların dünyası başına yıkıldı. İki gün içiniz sızlar sonra normal hayata dönersiniz merak etmeyin

siz zamanında o iyiliği yapmadığınız için pişman olduğunuzdan bu kadar takmış olabilir misiniz acaba?
kadın acısını yaşıyor, kadın evladının yarasına destek olmaya çabalıyor. zaten yeterince zor şeyler bunlar, bir de sizi mi pışpışlasın?
ayrıca sosyal medyada güçlü görünmeye çalışmıyor, zaten güçlü bir kadın bence, hem yasını tutuyor hem anneliğini yapıyor hem de saygısız insanları çevresinden eliyor. maaşallah, çok saygı duydum.

yapabilecegim bir iyilik degildi beni zor duruma sokacakti, bence iyi degil ama herkes özgür yorumlamakta size gore harika bence iyi degil olabilir yani benim de sevgim azaldi

yapabilecegim bir iyilik degildi beni zor duruma sokacakti

bırakın o zaman peşini. arkadaşsanız bir köşede beklersiniz, ihtiyacı neyse onu sunmak için. bazen insanın ihtiyacı bir kap yemektir, arkadaşı yapar getirir. bazen sessizliktir, konuşacak gücü olduğunda dostunun tavır yapmadan orada olacağını bilir. siz kadının tavırları yerine kendi arkadaşlığınızı sorgulamalısınız.

ayrıca konuda verdiğiniz cevaplar çok saldırgan, biraz sakin olun. eski üye olmasanız fake diyeceğim

biraktik zaten. hic de saldirgan degil bence cevaplarim nazik,

Belli ki darılmış size. Kocası ölünce de aklına gelmiş onu kırdığınız. Ayrıca ölüm bu, size özel ilgi mi beklenir bu durumda.
Ben olsam böyle bir durumda arkadaşıma alınmazdım.

Üstüne gitme kızıyla ilgileniyor işte.Hem sonrasında isterse arar aramazsa da keyfi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…