Size konu açtıracak kadar dert olmuş adamın Romanya ya gitmesiMerhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Canım sıkıldı sorayım dedimSize konu açtıracak kadar dert olmuş adamın Romanya ya gitmesi
Bende öyle düşündümben göndermezdim
Her gün farklı şeyler duyuyorum zaten ilginçEşim beni evde bırakıp yurtdışına tatile gidecek ben de evde çekirdek çitleyip uçak bileti taksitlerini mi ödeyeceğim?Yok öyle bir dünya. Yurtdışına gitme imkanı varsa ben de giderim her türlü.Hoş bensiz çıkmaz o dışarı.
Bende öyle dedim zatenO bu ay romanyaya giderse ben de ağustosta italyaya giderim bu kadar basit
Memleket sınırları içerisinde nereye giderse gitsin ama yurtdışına benide götürmek zorunda. Madem o kadar paramız var tek başına yar etmem onaCanım sıkıldı sorayım dedim
Yani bencedeMemleket sınırları içerisinde nereye giderse gitsin ama yurtdışına benide götürmek zorunda. Madem o kadar paramız var tek başına yar etmem ona
Aynen öyle.Memleket sınırları içerisinde nereye giderse gitsin ama yurtdışına benide götürmek zorunda. Madem o kadar paramız var tek başına yar etmem ona
Beyin fırtınası yapalım diye açtım konuyuHayret sanene diyen 0 - 3 yaş ıq lü üyeler henüz gelmemiş, bencede sorun yok romenya öyke efsane kadınlar yok türklerin bildiği gibi.. Karadeniz kadın protipindeler
Tabii ki hayır.Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?