- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
Yanlış anlamayın cidden merak ettigim icin soruyorum. Eşinizle başka kadınların güzelliği hakkında konuşurken hiç mi kıskançlık vs duygularınız kabarmıyor. Lütfen yanlış anlamayın eleştirme amaçlı,degil cidden,merak ettimBen kız arkadaslarımla bekar olanla hatta haftasonu tatillere gittim yurtici belki yurtdısıda gidebilirim ilerde ama tutupta gözüne gözüne sokar gibi italyayı secmem mesela
Eşimle Ukraynaya gittik cok güzel kız yokmus abarttıkları kadar dedim tepkisi yoo gayet var olmustu
Benim canım sıkılmıyor o yüzden YaAdamin gitmesinden senin niye canin sıkılıyor yav
Bencedeben daha cok özgür bir tip olayina takildim abi bu adamlar madem bu kadar özgürler ne b.ka evleniyorlar da elin kizinin tepesinin tasini attiriyorlar ?
Güzellik göreceli birşeyBen kız arkadaslarımla bekar olanla hatta haftasonu tatillere gittim yurtici belki yurtdısıda gidebilirim ilerde ama tutupta gözüne gözüne sokar gibi italyayı secmem mesela
Eşimle Ukraynaya gittik cok güzel kız yokmus abarttıkları kadar dedim tepkisi yoo gayet var olmustu
O sorun çıkmasın diye susuyor ama rahatsız tabi bir kadın olarakBen izin vermezdim. Bensiz ne alaka yani? Sonra neden Romanya neden bensiz neden erkek arkadasıyla? Arkadaşınız eşine çok yüz vermiş ve nedense bana güven vermedi.
Konu açmanız garip gelmedi ama merak ettim arkadasın çok mu güveniyor çok mu pasif veya başka sebep?
Yani o dilden anlıyorsa dimi?Aynen
Ben de Parise Jean Pierrelerin yanına giderdim
Valla hic bişey hissetmiyorum desem :)Yanlış anlamayın cidden merak ettigim icin soruyorum. Eşinizle başka kadınların güzelliği hakkında konuşurken hiç mi kıskançlık vs duygularınız kabarmıyor. Lütfen yanlış anlamayın eleştirme amaçlı,degil cidden,merak ettim
Yok ama slav ırkına ayrı bir merak vardır ya ondan dedimGüzellik göreceli birşey
Her yerde güzel kadın var dünyada
Burdada var atıyırum Almanya da da
Olay güven değil ki burdaNiye eşiyle yapışık ikiz mi? Tek başına ya da arkadaşlarıyla bu adam bir şey yapamıyor mu? Sizin göndermek istemiyor olmanız güvensizlikten kaynaklanıyor olmasın? Güvenmiyorsa yollamasın aöa ha, güvenmediği adamla ömür geçer mi bilemem
Bsska ulkeyi gectim iki saat otemdeki sehire bile gondermem maksat tatilseMerhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Bir erkeğin henüz 1 senelik eşini bırakıp arkadasıyla gezmesini ben doğru bulmuyorumGitmesinde ne gibi bir sakınca var? Yabancı bir ülkede aldatır, hazır eşi de yanında yokken kadınlara bakar, onlarla vakit geçirir endişesi mi var?
Aldatmaya niyeti olan bir adamı 7/24 evde tutsanız dahi aldatır, her aldatan yurtdışı tatiline giderek aldatmıyor zira, çoğu aldatma vakaları evde salondaki koltuğunda otururken arkadaşlık sitelerine üye olup oradan tanıştığı kadınlarla yazışmayla başlıyor, aldatma pc veya telefonunun klavyesine bir tıklamayla başlayabilir bunun için pasaporta, vizeye, uçak biletine gerek dahi yok.
Sorunun cevabına gelince ben gönderirdim, aklımda da hiçbir şüphe olmazdı.
Evet ülkemizde öyleYok ama slav ırkına ayrı bir merak vardır ya ondan dedim
Aslında haklısın mune ama eşlerini aldatmak için bu ve benzeri ülkelere sadece bu amaçla gidenleri de çok duyuyoruz. Bu sebeple insam rahatsız oluyor. Aslında eşimi buraya gönderir veya göndermezdim bu soruya cevap degil. Eşinin genel tavırları önemli burada.Gitmesinde ne gibi bir sakınca var? Yabancı bir ülkede aldatır, hazır eşi de yanında yokken kadınlara bakar, onlarla vakit geçirir endişesi mi var?
Aldatmaya niyeti olan bir adamı 7/24 evde tutsanız dahi aldatır, her aldatan yurtdışı tatiline giderek aldatmıyor zira, çoğu aldatma vakaları evde salondaki koltuğunda otururken arkadaşlık sitelerine üye olup oradan tanıştığı kadınlarla yazışmayla başlıyor, aldatma pc veya telefonunun klavyesine bir tıklamayla başlayabilir bunun için pasaporta, vizeye, uçak biletine gerek dahi yok.
Sorunun cevabına gelince ben gönderirdim, aklımda da hiçbir şüphe olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?