Arkadaşımın eşi tek başına tatile gitmek ??

Ben kız arkadaslarımla bekar olanla hatta haftasonu tatillere gittim yurtici belki yurtdısıda gidebilirim ilerde ama tutupta gözüne gözüne sokar gibi italyayı secmem mesela
Eşimle Ukraynaya gittik cok güzel kız yokmus abarttıkları kadar dedim tepkisi yoo gayet var olmustu :KK70:
Yanlış anlamayın cidden merak ettigim icin soruyorum. Eşinizle başka kadınların güzelliği hakkında konuşurken hiç mi kıskançlık vs duygularınız kabarmıyor. Lütfen yanlış anlamayın eleştirme amaçlı,degil cidden,merak ettim

Ben kız arkadaslarımla bekar olanla hatta haftasonu tatillere gittim yurtici belki yurtdısıda gidebilirim ilerde ama tutupta gözüne gözüne sokar gibi italyayı secmem mesela
Eşimle Ukraynaya gittik cok güzel kız yokmus abarttıkları kadar dedim tepkisi yoo gayet var olmustu :KK70:
Güzellik göreceli birşey
Her yerde güzel kadın var dünyada
Burdada var atıyırum Almanya da da

Ben izin vermezdim. Bensiz ne alaka yani? Sonra neden Romanya neden bensiz neden erkek arkadasıyla? Arkadaşınız eşine çok yüz vermiş ve nedense bana güven vermedi.
Konu açmanız garip gelmedi ama merak ettim arkadasın çok mu güveniyor çok mu pasif veya başka sebep?
O sorun çıkmasın diye susuyor ama rahatsız tabi bir kadın olarak
Ben kendimce uyardım
Çocuk yapma dedim mesela henüz
Oturmayan birşey var adamda

Olduuuuu pışıık

Yanlış anlamayın cidden merak ettigim icin soruyorum. Eşinizle başka kadınların güzelliği hakkında konuşurken hiç mi kıskançlık vs duygularınız kabarmıyor. Lütfen yanlış anlamayın eleştirme amaçlı,degil cidden,merak ettim
Valla hic bişey hissetmiyorum desem :)
Hatta aksi gibi bazen ben gösteririm ay ne güzel kadın diye sanki günlük normal sıradan bişey konusuyormusuz gibi oluyor ne bileyim bi köpek kedi gördügümde ay ne şirin demem gibi sıradan bi konusma gibi geçiyor

Niye eşiyle yapışık ikiz mi? Tek başına ya da arkadaşlarıyla bu adam bir şey yapamıyor mu? Sizin göndermek istemiyor olmanız güvensizlikten kaynaklanıyor olmasın? Güvenmiyorsa yollamasın aöa ha, güvenmediği adamla ömür geçer mi bilemem

Gitmesinde ne gibi bir sakınca var? Yabancı bir ülkede aldatır, hazır eşi de yanında yokken kadınlara bakar, onlarla vakit geçirir endişesi mi var?
Aldatmaya niyeti olan bir adamı 7/24 evde tutsanız dahi aldatır, her aldatan yurtdışı tatiline giderek aldatmıyor zira, çoğu aldatma vakaları evde salondaki koltuğunda otururken arkadaşlık sitelerine üye olup oradan tanıştığı kadınlarla yazışmayla başlıyor, aldatma pc veya telefonunun klavyesine bir tıklamayla başlayabilir bunun için pasaporta, vizeye, uçak biletine gerek dahi yok.

Sorunun cevabına gelince ben gönderirdim, aklımda da hiçbir şüphe olmazdı.

Niye eşiyle yapışık ikiz mi? Tek başına ya da arkadaşlarıyla bu adam bir şey yapamıyor mu? Sizin göndermek istemiyor olmanız güvensizlikten kaynaklanıyor olmasın? Güvenmiyorsa yollamasın aöa ha, güvenmediği adamla ömür geçer mi bilemem
Olay güven değil ki burda
Tabiki arkadaslarıyla olabilir
Ama kızı bırakıp tatile arkadasıyla gitmesi abes
Daha yeni evlililer bide

Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Bsska ulkeyi gectim iki saat otemdeki sehire bile gondermem maksat tatilse

Gitmesinde ne gibi bir sakınca var? Yabancı bir ülkede aldatır, hazır eşi de yanında yokken kadınlara bakar, onlarla vakit geçirir endişesi mi var?
Aldatmaya niyeti olan bir adamı 7/24 evde tutsanız dahi aldatır, her aldatan yurtdışı tatiline giderek aldatmıyor zira, çoğu aldatma vakaları evde salondaki koltuğunda otururken arkadaşlık sitelerine üye olup oradan tanıştığı kadınlarla yazışmayla başlıyor, aldatma pc veya telefonunun klavyesine bir tıklamayla başlayabilir bunun için pasaporta, vizeye, uçak biletine gerek dahi yok.

Bir erkeğin henüz 1 senelik eşini bırakıp arkadasıyla gezmesini ben doğru bulmuyorum
Aldatır aldatmaz o beni ilgilendirmez
Ben olsam çok kırılırdım
İnsan sevdiği insanla seyahat etmek ister
Henüz yeni evli bir adam bana saçma geliyor
Düşüncenize saygı duyuyorum tabi

Aslında haklısın mune ama eşlerini aldatmak için bu ve benzeri ülkelere sadece bu amaçla gidenleri de çok duyuyoruz. Bu sebeple insam rahatsız oluyor. Aslında eşimi buraya gönderir veya göndermezdim bu soruya cevap degil. Eşinin genel tavırları önemli burada.
Tabi yine de ne olursa olsun konu güvenin de ötesinde bazı kadınlar ben de dahil eşimi bensiz o kadar uzakta tatile göndermezdim. Biraz bencillik de bana göre.

Back
X