Arkadaşımın eşi tek başına tatile gitmek ??

Şurdan şuraya gitmiyor romanyaya gidiyor. Bu tarz tatil, gezi gibi seyleri arkadaslariyla veya yalniz yapmak isteyen insan ne diye evleniyor ben de bunu merak ediyorum, bu sadece guvenmemekle alakali birsey degil.

Boyle sacma bir insanla evli degilim. Biz daha kendi kendi içimizde bir ciftiz, planlarimiz birlikte olur, katilmak isteyen arkadaslar bazen katilir toplu gidilir ama oyle ayri gideyim sevdalisi olmadik hic nebileyim.

Bazilari hep eşiyle olunca nefes alamiyormuş, ayri olmak nefes almakmiş. Belki arkadasinin kocasi da nefes alamiyordur😆

Şurdan şuraya gitmiyor romanyaya gidiyor. Bu tarz tatil, gezi gibi seyleri arkadaslariyla veya yalniz yapmak isteyen insan ne diye evleniyor ben de bunu merak ediyorum, bu sadece guvenmemekle alakali birsey degil.

Boyle sacma bir insanla evli degilim. Biz daha kendi kendi içimizde bir ciftiz, planlarimiz birlikte olur, katilmak isteyen arkadaslar bazen katilir toplu gidilir ama oyle ayri gideyim sevdalisi olmadik hic nebileyim.

Bazilari hep eşiyle olunca nefes alamiyormuş, ayri olmak nefes almakmiş. Belki arkadasinin kocasi da nefes alamiyordur😆
Arkadasım anlayışlı biri
Sözünü geçiremiyor
Ne var bunda falan semde git diyormuş
E kızın gitmeyeceğini biliyor bal gibi
Ben olsam giderdim valla madem öyle
Bu gibi adamlar herseyi hak ediyor...

Arkadasım anlayışlı biri
Sözünü geçiremiyor
Ne var bunda falan semde git diyormuş
E kızın gitmeyeceğini biliyor bal gibi
Ben olsam giderdim valla madem öyle
Bu gibi adamlar herseyi hak ediyor...

Anlayisli olmak zorunda cunku bu kafada birini zorla eve zincirleyemezsin sonuçta. İnsanda ne huzur birakir ne kafa...
Kadin gitme dese gitmeyecegini sanmiyorum adamin. Yapacak birsey yok yani, ya adama uyum saglayip kendi basina takilmaya aliscak ya da evde oturur.

Bir erkeğin henüz 1 senelik eşini bırakıp arkadasıyla gezmesini ben doğru bulmuyorum
Aldatır aldatmaz o beni ilgilendirmez
Ben olsam çok kırılırdım
İnsan sevdiği insanla seyahat etmek ister
Henüz yeni evli bir adam bana saçma geliyor
Düşüncenize saygı duyuyorum tabi
Sevdiğinle de tatile gider, erkek arkadaşıyla da, eşlerin arada bireysel bir şeyler yapmasında sakınca görmüyorum, arkadaşınız kırılmış sanırım, üzülmüş eşinin gidecek olmasına, yılların deneyimini söyleyeyim, gitme demek de engellemek de bir işe yaramaz ama kırıldığında, üzüldüğünde, istemediğinde susmak yerine konuşmak çözüm getirir, arkadaşınız şimdi susuyor sanırım, bu susmalar birikir birikir bir gün bir kavgada patlak verir, yapmasını istemediği halde susup razı geldiği herşeyi ortaya döktüğünde eşi zamanında neden konuşmadığını sorgular.

Birlikte gitmek istiyorsa ben de çok merak ediyorum oraları birlikte gitsek diyebilir, kendisi yerine arkadaşını tercih ettiği için incindiğini söyleyebilir.

Evliliklerin ana sorunu bu maalesef susmak veya direkt yapmayacaksın deyip inatlaşmak, sonrasında her kavgada herşeyi başa kakmak, konuşmak duyguları ifade etmek her zaman işe yarar.

Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
romanya , bulgaristan, ukrayna, moldovya, tayland bunlara göndermem zaten gidecekse de benimle gider yani bensiz gidemez bir kere gitmişti bensiz ama o ilk ve sondu ... zaten tatil amaçlı neden bir erkek eşini bırakıp arkadaşları ile tatile gider ki??? karısı gitse ona okey diyecekmiymiş eğerki cevabı evetse gitsin ama bence öyle bir durumda direk Hayır gidemezsin der ve adam erkek erkekğe tatile çıkacaksa kesin bir macera yaşar.. en basiti sex bara striptiz klübe falan giderler ...

Anlayisli olmak zorunda cunku bu kafada birini zorla eve zincirleyemezsin sonuçta. İnsanda ne huzur birakir ne kafa...
Kadin gitme dese gitmeyecegini sanmiyorum adamin. Yapacak birsey yok yani, ya adama uyum saglayip kendi basina takilmaya aliscak ya da evde oturur.
Ben ona dedim aynısını yap
Ne oturacaksın
Sana bu saygısızlığı yapıyorsa bedelini ödet madem
Ne var bir tatilmiş

Ee ne var bunda kocası peşinde kuyruk olanlar aldatılmıyor mu sanıyosunuz. Yapacak adam her yerde yapar bunun romanyası ukraynası yok. Tabi tüm bunlardan bağımsız bunun sizi ilgilendiren hiçbir tarafı yok. Size ne :D

Benim eşim gezmeyi çok sever,ben ev kuşuyum hiç sevmem. Yurt dışı planı yapar ben gitmem derim. Gitmesine de engel olmam. Çocuğunu da yanına aldıktan sonra her yere gidebilir

Sevdiğinle de tatile gider, erkek arkadaşıyla da, eşlerin arada bireysel bir şeyler yapmasında sakınca görmüyorum, arkadaşınız kırılmış sanırım, üzülmüş eşinin gidecek olmasına, yılların deneyimini söyleyeyim, gitme demek de engellemek de bir işe yaramaz ama kırıldığında, üzüldüğünde, istemediğinde susmak yerine konuşmak çözüm getirir, arkadaşınız şimdi susuyor sanırım, bu susmalar birikir birikir bir gün bir kavgada patlak verir, yapmasını istemediği halde susup razı geldiği herşeyi ortaya döktüğünde eşi zamanında neden konuşmadığını sorgular.

Birlikte gitmek istiyorsa ben de çok merak ediyorum oraları birlikte gitsek diyebilir, kendisi yerine arkadaşını tercih ettiği için incindiğini söyleyebilir.

Evliliklerin ana sorunu bu maalesef susmak veya direkt yapmayacaksın deyip inatlaşmak, sonrasında her kavgada herşeyi başa kakmak, konuşmak duyguları ifade etmek her zaman işe yarar.
Söylemiş zaten de oda ne var falan demiş
Arkadasım aşırı gururlu bir tip
Çok üstüne gitmemiş ama üzülmüş
Bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun
Adamı güvenilir bulmuyorum ben
Bide nedense hep bu tip ülkelere gidiyor

Ben ona dedim aynısını yap
Ne oturacaksın
Sana bu saygısızlığı yapıyorsa bedelini ödet madem
Ne var bir tatilmiş

Bedel ödetmek degil ama kendisi icin evde oturmaktansa gezse daha iyi yani sonucta alti ustu bir tatil.
Bana kirici gelirdi sadece ben arkadasimla gidecegim sen kendin git muhabbeti.

Ee ne var bunda kocası peşinde kuyruk olanlar aldatılmıyor mu sanıyosunuz. Yapacak adam her yerde yapar bunun romanyası ukraynası yok. Tabi tüm bunlardan bağımsız bunun sizi ilgilendiren hiçbir tarafı yok. Size ne :KK70:
Banane tabi
Soruyu öylesine sordum

Bedel ödetmek degil ama kendisi icin evde oturmaktansa gezse daha iyi yani sonucta alti ustu bir tatil.
Bana kirici gelirdi sadece ben arkadasimla gidecegim sen kendin git muhabbeti.
Banada gelirdi
Bilmiyorum bence öyle yani

Benim eşim gezmeyi çok sever,ben ev kuşuyum hiç sevmem. Yurt dışı planı yapar ben gitmem derim. Gitmesine de engel olmam. Çocuğunu da yanına aldıktan sonra her yere gidebilir
Ama o öyle dwğil
Arkadasım gezmeyi sever

Yoo, değil romanyaya burdan bensiz antalyaya hatta antakyaya bile gidemez

Evli değilim ama olsaydım gidebilirdi tabi neden olmasın ama geri döndüğünde beni bulabilir mi bilemem.

Aslında haklısın mune ama eşlerini aldatmak için bu ve benzeri ülkelere sadece bu amaçla gidenleri de çok duyuyoruz. Bu sebeple insam rahatsız oluyor. Aslında eşimi buraya gönderir veya göndermezdim bu soruya cevap degil. Eşinin genel tavırları önemli burada.
Tabi yine de ne olursa olsun konu güvenin de ötesinde bazı kadınlar ben de dahil eşimi bensiz o kadar uzakta tatile göndermezdim. Biraz bencillik de bana göre.
Belirttiğiniz gibi karşınızdakinin karakteridir aslolan, eğer kendinize güveniyorsanız buradan fizana gitse gözünüz arkada kalmaz, bu güven meselesi yanlış anlaşılmasın, muhteşem bir kadınım eşim beni aldatmaz'dan bahsetmiyorum, olabilir aldatabilir de ama siz giden gider, giden kendi kaybeder diyecek kadar güçlü biri olursanız sürekli kaygı içinde olmazsınız, ki dediğim gibi eğer bir erkek aldatacaksa evden de çok rahat yapabiliyor bunu, zaman teknoloji zamanı çünkü, canlı sohbet, arkadaşlık siteleri vs bir sürü yer var artık, iş çıkışı 1-2 saat dışarıda vakit geçirse yine yapar.

Söylemiş zaten de oda ne var falan demiş
Arkadasım aşırı gururlu bir tip
Çok üstüne gitmemiş ama üzülmüş
Bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun
Adamı güvenilir bulmuyorum ben
Bide nedense hep bu tip ülkelere gidiyor
İşte o zaman adamda bir problem var demek ki, güvenilir biri değilse, ki siz öyle hissettiyseniz arkadaşınız haydi haydi hissetmiştir, gitmesine üzülmesi normal, siz genel olarak siz gönderir miydiniz diye sorunca cevabım evet ben gönderirdim oldu, aslında arkadaşınızın eşiyle ilgili sorunu tatile gidip gitmemek değil, ortada güvensizlik gibi çok büyük bir problem var.

İşte o zaman adamda bir problem var demek ki, güvenilir biri değilse, ki siz öyle hissettiyseniz arkadaşınız haydi haydi hissetmiştir, gitmesine üzülmesi normal, siz genel olarak siz gönderir miydiniz diye sorunca cevabım evet ben gönderirdim oldu, aslında arkadaşınızın eşiyle ilgili sorunu tatile gidip gitmemek değil, ortada güvensizlik gibi çok büyük bir problem var.
Evet bende öyle düşünüyorum
Yoksa normal bir şey olsa sıkıntı olmaz bu kadar bencede

Evet bende öyle düşünüyorum
Yoksa normal bir şey olsa sıkıntı olmaz bu kadar bencede
Arkadaşınız belki de bir şeyler sezinliyordur da hem kendine hem size dile getiremiyordur, yurtdışına gitmesine üzülmesinin nedeni de budur ama biz kadınlar eşlerimizle ilgili bazı şeyleri görmek istemeyiz, sesli dile getirmekten çekiniriz çünkü hem aldatılmak bizim suçumuz olmadığı halde ayıplanacakmışız, kusurlu bulunacakmışız gibi düşünürüz hem de aldatılan olmak gururumuzu çok kırar.

Umarım eşi arkadaşınızı aldatmak için bu tip seyahatlere gitmiyordur, gerçekten masumca bir tatil planıdır.

Back
X