- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) sevme eylemiyle ilgili bişey dedigimi hatırlamıyorum yalnız
Benim kıskanclık anlayısım sokaktan gecen herhangi bi güzel kadına benim veya eşimin evet güzel demesiyle cosmuyor cok sükür :)
Misal Adriana Lima ya sen güzel desende demesende güzel bi kadın neden dile getirince veya görünce eşimi kıskanayım ki komik![]()
Sana tuhaf bana değil :)bir kadının güzel olup olmaması değil de özellikle göstermen beni güldürdü kusura bakma :) evet adriana lima güzel bir kadın fakat ben eşime adriana limanın resmini gönderip bak ne güzel dimi demem tuhaf yani![]()
Bende onu dedim yatağa almaBence gazı verin normal adam nereye gitse aldatmaz ama bu adam pek tekin değil sanki ayan beyan eğlenmeye gidiyor çok ukalaca bişey ben olsam tekmeyi basar burnundan fitil fitil getiririm geldiğinde ilişkiye filan girmesin ne halt kaptığı belli olmaz adamın
Eşin böyle birşey istemez işte olay bu zatenEşim ben olmadan gitmez , içi rahat etmez ama böyle bişeyle gelse gitmesini istemezdim.Kabul etmezse de cıngar çıkarırdım.Çok da geniş olmaya gerek yok.Her şey ölçüsünde olmalı bence.
Burda olay o değil işteBen eşim olmadan kaç kez kız arkadaşımla tatile gittim. Onun iş planı uymuyordu, benim fırsatı kaçırmamı istemedi ve gittim. Gittiğim yerlerin büyük kısmı da yurtdışı, eşiniz gitmek istese kıyameti koparacağınız yerler.
Şimdi onun da arkadaşı ile bir tatil fırsatı çıktı, ben gitmesini çok istiyorum ama o benim de onlara katılmamda ısrarcı, sanırım sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden benim sonradan problem çıkarmamdan korkuyor. Ama ben onun bana gösterdiği anlayışın karşılığını görmesini istediğim için gitsin istiyorum.
Evet kocama güveniyorum ama konu güven meselesi değil. Eğer yapmak isterse normal zamanda da, yanı başımda da yapabilir ve ruhum duymaz. E böyleyken, hiçbir suçu da yokken adamı neden ikimize de hayatı zindan edeyim?
Uzun lafın kısası, evliliği birbirinizi hapsetmek olarak görüyorsunuz, o yüzden de böyle mutsuzsunuz. Sanıyorsunuz ki adam o kafesten çıkınca hemen başka bir dişi bulup çiftleşecek. Üzülüyorum bu gergin yaşantılarınıza.
Bende tek gezdim hep dünyayı arkadasımla bazen deRomanya'ya ben de gittim gezdim, gayet güzel bir ülke eğer kültür turizmi için gidiliyorsa
Ama niyetleri başkaysa Romanya'dan ziyade Ukrayna, Belarus falan daha mantıklı olurdu çünkü vize gerekmiyor (evet bu ara odak noktam hep vize)
Bu arada maddiyat konusundaki yorumlarda diğer üyelere hak veriyorum. Ama ben tek başına gezmeyi çok seven bir insanım, ileride eşim olmadan da gezmek isterim, hele ki gezme anlayışımız aynı değilse. O açıdan pek bir şey diyemedim.
İşte o yüzden kararsız kaldım ben de. Yurtdışı gezme anlayışımız uymuyorsa muhtemelen ya gitmezdim ya gitsem bile ayrı takılırdımBende tek gezdim hep dünyayı arkadasımla bazen de
Yılda 1 kere yurt dışı imkanım olsa eşimle gitmeyi düşünürdüm özellikle evliliğimin ilk yıllarındaysa bu
Evet işte ama zaten inşş dünya görüşün benzer biriyle evlenirsin o yüzden de seyahatten de anladığınız şey aynı olurİşte o yüzden kararsız kaldım ben de. Yurtdışı gezme anlayışımız uymuyorsa muhtemelen ya gitmezdim ya gitsem bile ayrı takılırdımBen müze gezmek isterken yayıp oturacak insan beni delirtiyor
Neyse, kocam olursa düşürüm artık ahhaadfs
Daha iyi ya işte, arkadaşınızın üzülmesine gerek yok.Burda olay o değil işte
Bende modern bir kadınım
Burdaki adamın ne için gittiği belli
Evet tabi deDaha iyi ya işte, arkadaşınızın üzülmesine gerek yok.
Madem niyeti belli adamın, koysun kapının önüne gitsin.
Gözü dışarıda insanla evlilik yürümez.
İyimişAllahım bensiz markete çıkamaz benim ki hahah
O kızcağız susmaya devam etmesin bence.