Arkadasımın eşi ve tuhaf durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi yestla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yestla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2025
6
-4
1
27
Herkese iyi geceler hanımlar. Arkadasım için açıyorum bu konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ne yapacağımızı bilemedik.
Öncelikle arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu var. Sorun şu ki eşi sevgilikte ve hamilelikte cinsellik yaşıyormuş sorun yokmuş. Çocuk doğduktan sonra yaklaşık üç senedir üç dört ayda bir ilişkiye giriyorlarmıs. Şuan 2 aydır birlikte olmamışlar. Adam hep doktora gideceğim diyormuş ekiyormuş. Yada işten izin alamıyormuş. Bu akşam arkadaşım Duştan çıkıp onun yanına oturmuş Ama adam sanki askerlik arkadaşı gibi davranmış ve hiç yanaşmamış ve şiddetli bir kavga yaşamışlar. 15 gün sonra doktor randevusu alıp gideceklermiş izni o günmüş. sorun o ki adam bu halinden hiç rahatsız değil sanki normal olan o gibi davranıyormuş bir şey dediği zamanda işteyim çok yoruluyorum Sen yanaş önce diyormuş arkadaşım yanaşmazsa da aylarca teklifte bulunmuyormuş. Arkadaşıma dedim acaba birlikte olduğu bir kız mı var Hayır telefonu hep ortada dedi öyle bir şey yakalamadım dedi. acaba erkeklerden mi hoşlanıyor tercihini mi değiştirdi dedim hayır mümkün değil dedi.acaba doğumdan sonra sen değil de eşinmi lohusalık depresyonuna girdi dedim Gerçi çocuk 2 yaşında ama bazen erkeklerde oluyormuş böyle bir durum galiba Hayır sanmıyorum dedi. Ya da adam dümdüz sevmiyor artık Bizimkini bilmiyorum ama adamın sevgililik ve hamileliğe kadar yapıyor olup da doğumdan sonra yapmaması çok tuhaf geliyor bana Anlamadım.Bir de sizlere sorayım dedim belki bize bir fikir yürütecek olan vardır diye. Son olarak 2 senedir ayrı yatıyorlarmış adam da uyku apnesi varmış

Herkese iyi geceler hanımlar. Arkadasım için açıyorum bu konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ne yapacağımızı bilemedik.
Öncelikle arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu var. Sorun şu ki eşi sevgilikte ve hamilelikte cinsellik yaşıyormuş sorun yokmuş. Çocuk doğduktan sonra yaklaşık üç senedir üç dört ayda bir ilişkiye giriyorlarmıs. Şuan 2 aydır birlikte olmamışlar. Adam hep doktora gideceğim diyormuş ekiyormuş. Yada işten izin alamıyormuş. Bu akşam arkadaşım Duştan çıkıp onun yanına oturmuş Ama adam sanki askerlik arkadaşı gibi davranmış ve hiç yanaşmamış ve şiddetli bir kavga yaşamışlar. 15 gün sonra doktor randevusu alıp gideceklermiş izni o günmüş. sorun o ki adam bu halinden hiç rahatsız değil sanki normal olan o gibi davranıyormuş bir şey dediği zamanda işteyim çok yoruluyorum Sen yanaş önce diyormuş arkadaşım yanaşmazsa da aylarca teklifte bulunmuyormuş. Arkadaşıma dedim acaba birlikte olduğu bir kız mı var Hayır telefonu hep ortada dedi öyle bir şey yakalamadım dedi. acaba erkeklerden mi hoşlanıyor tercihini mi değiştirdi dedim hayır mümkün değil dedi.acaba doğumdan sonra sen değil de eşinmi lohusalık depresyonuna girdi dedim Gerçi çocuk 2 yaşında ama bazen erkeklerde oluyormuş böyle bir durum galiba Hayır sanmıyorum dedi. Ya da adam dümdüz sevmiyor artık Bizimkini bilmiyorum ama adamın sevgililik ve hamileliğe kadar yapıyor olup da doğumdan sonra yapmaması çok tuhaf geliyor bana Anlamadım.Bir de sizlere sorayım dedim belki bize bir fikir yürütecek olan vardır diye. Son olarak 2 senedir ayrı yatıyorlarmış adam da uyku apnesi varmış
Erkeklerde lohusalık yaşayabiliyorlarmış bu ihtimal de olabilir. Birde bazı erkekler eşleri çocuk doğurduktan sonra ona eş/kadın gözüyle değil anne gözüyle bakıp yani o arzunun yerine anneliğini ön plana koyup uzaklaşabiliyorlar. Her türlü ihtimalde de kesinlikle doktora gitmesi gerekiyor bunu 2 yıldır aşamamışlarsa konuyu daha fazla uzatmasınlar bence.

Doktora isteksizlik için mi gidecek?

Erkeklerde lohusalık yaşayabiliyorlarmış bu ihtimal de olabilir. Birde bazı erkekler eşleri çocuk doğurduktan sonra ona eş/kadın gözüyle değil anne gözüyle bakıp yani o arzunun yerine anneliğini ön plana koyup uzaklaşabiliyorlar. Her türlü ihtimalde de kesinlikle doktora gitmesi gerekiyor bunu 2 yıldır aşamamışlarsa konuyu daha fazla uzatmasınlar bence.
Bende öyle diyorum. Daha dayanamıyor zaten ne olacaksa olsun artık kafasında. Bakalım ne olacak

Arkadaşınız her ihtimale hayır dememeli..
Uyku apnesi sorunu ayrı yatmaya sebep birşey değil, makine ile uyuyor olsa bile değil. Tam aksine yalnız uyunulmaması gereken bir durum.
2 yıldır beraber uyumuyorlar demişsiniz, 2 yaşındada çocukları var. Çocuktan sonra hayatları değişmiş gibi daha çok..

Doğumdan sonra bazı erkeklerde eşten ve cinsellikten soğuma oluyor
Masturbasyon vardır büyük ihtimalle
Çokta değişmiyor
Doktorda değiştiremiyor çoğunlukla
Arkadaşınıza önerim ya kabul yada boşanma olur
Arkadaşımın 😅kocası doktor biraz zorlayınca adamı
Çok yoruluyorum insaf hiç mi saygın yok diyormuş
Ayda bire saygı duyulur mu be gözüm demiş
Askerlik arkadaşı ev arkadaşı gibi bişey işte

35 yasında vardır. Cok sesli uyuduğu için ayrı yatıyorlarmış. Aynı yatağa bile girmiyorlarmış. Bende adam uyumadan yapın diyorum o zaman sadece sevişmek için mi bir araya gelelim sonra iş bitince odalara mı gidelim önce o konuda tedavi olsun diyor

Sevişme eylemi uyanıkken yapılıyor, kaç yaşında bu enişte?

35 yasında vardır. Cok sesli uyuduğu için ayrı yatıyorlarmış. Aynı yatağa bile girmiyorlarmış. Bende adam uyumadan yapın diyorum o zaman sadece sevişmek için mi bir araya gelelim sonra iş bitince odalara mı gidelim önce o konuda tedavi olsun diyor
Her rengi denedi yeşili kaldı, 2 yılda 3 kez sevişmiş horlaması mı sorun 😂 siz karışmayın derim sonra onlar iyi olur sana da dönüp der ki ;" Kocamın beni aldattığı fikrini aklıma sen soktun" Sana kalır ihale. Bu kadar detay anlatmasına da izin vermeyin.

Cok sacma bizde kizimla ayni odada yan yana uyuyoruz esimle iliskimizi hep baska odada yapiyoruz ne var bunda evet sadece cinsellik icin bir araya gelinebilir bu kadar drama gerek yok

Horluyor mu? ah yarama tuz bastınız küçük bebeğim var, birde horlayan kocam 😊 biri ağlar biri horlar 🫣 çok alakasız olacak ama horlamanın kesin tedavisi var mı ya bilen birisi Allah rızası için bişey desin 🩷

Her rengi denedi yeşili kaldı, 2 yılda 3 kez sevişmiş horlaması mı sorun 😂 siz karışmayın derim sonra onlar iyi olur sana da dönüp der ki ;" Kocamın beni aldattığı fikrini aklıma sen soktun" Sana kalır ihale. Bu kadar detay anlatmasına da izin vermeyin.
Ahahah 😀😀 valla kendi anlattı ben dinledim ilk aklıma gelenleri dedim hepsini benden önce düşünüp bakmış zaten. En son ben tedavi olun hangi bölüme gerekiyorsa gidin başka yolu yok dedim

Ahahah 😀😀 valla kendi anlattı ben dinledim ilk aklıma gelenleri dedim hepsini benden önce düşünüp bakmış zaten. En son ben tedavi olun hangi bölüme gerekiyorsa gidin başka yolu yok dedim
Karışma boşver. 😁

O değil de bizim akrabanın eşi böyleydi adama kadın yıllarca yalvarmış tedavi ol diye adam hep ekmiş sonra kadın aile meclisinde söyleyip boşandı. Burayı okuyup tedavi olmayan erkekler size bi şok gelsin🤓

Büyük ihtimalle aldatıyor,fazla güvenmesin

Kafalar müthiş,sex için bir araya gelip sonra ayrı odalara gitmenin nesi yanlış???
Farkında değil ama artık hiç birlikte olmuyorlar hem şikayet edip hem çözüm yollarını tıkamak........
Siz bu işin neresindesiniz ? Arkadaşının evlilikte cinsel hayatını bilip dert edinip konu açmanızda çok manidar.Kendisi açıp soramayacak kadar beceriksiz ve cahil mi????

E niye dustan sonra yanina oturuyor ama?
Dusu sex icin mi aliyor bu nasil planliysa uyumadan oncesi de planli olabilir
Arkadasiniz degisik kafada
Ayrica ben kimsenin ozel hayatini bu kadar derinlemesine dinleyip de baska kiz mi var acaba diye fikir yurutmem
Sizde tuhafsiniz

Adamda cinsel işlev bozukluğuna dair bir şey görmedim konuyu anlattığınız kadarıyla. Sertleşme, erken boşalma vs gibi bir sorun yok. Neyin tedavisini olacak? Adam sadece karısıyla sevişmek istemiyor gibi görünüyor. Doktor ne yapabilir buna?

Kadın ayrı tuhaf. Madem sevişmek için bir araya gelmek yanlış geliyor o zaman adamı yataktan şutlamayacaktı.

E niye dustan sonra yanina oturuyor ama?
Dusu sex icin mi aliyor bu nasil planliysa uyumadan oncesi de planli olabilir
Arkadasiniz degisik kafada
Ayrica ben kimsenin ozel hayatini bu kadar derinlemesine dinleyip de baska kiz mi var acaba diye fikir yurutmem
Sizde tuhafsiniz
Bir arkadaşım ekolü işte yav, siz de fazla kurcalamayın. Yoksa insan sırf arkadaşının cinsellik problemleri için koşa koşa siteye üye olup konu açar mı? Biz de yemiş gibi yapıyoruz işte.

Back
X