Benim esimde de ayni durum var. KBBye gitti, burnunun bir tarafi yapisal olarak tamamen kapaliymis ve bademcikleri de cok buyuk oldugu icin yattigi an nefes borusunu tikiyormus. Ustune bir cok seye de alerjisi var ve o da burnunu tikiyor. Alerji icin aylik igne oluyor ama nefes almasi gun icerisinde bile hep agizdan. Bu sebeple kalbi ara ara gun icerisinde 140 falan atiyor. Bu da rahatsizlik verdigi icin kalbini yavaslatmasi icin doktor ilac verdi. O noktada da surekli yorgun oluyor artik. GEce duzgun uykusu yok, gunduz nefes alamadigi ve ilac kullandigi icin yorgun. KBB doktoru, uyku kalitesini olcmek icin cihaz verdi gece taktik falan. Uyku apnesi 70 yasindaki bir adamla es deger durumdaymis, 10 seneye kalbini cok yorar bu durum dedi.
Basta kalbi icin cok kardiyologa gittik en son psikiyatriye gonderdiler ve antidepresan verdiler ama gecmedi. En son ise KBBye gitti. Kasimda burun ameliyati olacak, ardindan da bademciklerini alacaklar.
Bu sure zarfi icerisinde yaninda asla uyuyamiyorum cunku cok horluyor. Artik alerjiden de kaynakli olarak otururken bile horluyor

uyuyor zannediyorum bir bakiyorum TV izliyor.