Arkadasımın eşi ve tuhaf durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi yestla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir arkadaşım ekolü işte yav, siz de fazla kurcalamayın. Yoksa insan sırf arkadaşının cinsellik problemleri için koşa koşa siteye üye olup konu açar mı? Biz de yemiş gibi yapıyoruz işte.
Konuyu ilk okuduğumda bunu düşündüm,neden arkadaşının günlük olmayan sex rutinini dinleyip,bunlar neden sevişmiyor yaaa diye koştur koştur konu açma isteği duyarlar???Çok samimi can ciğer olduğum arkadaşlarımın bile bu kadar özelini bilmem,bilmek istemem....

Konuyu ilk okuduğumda bunu düşündüm,neden arkadaşının günlük olmayan sex rutinini dinleyip,bunlar neden sevişmiyor yaaa diye koştur koştur konu açma isteği duyarlar???Çok samimi can ciğer olduğum arkadaşlarımın bile bu kadar özelini bilmem,bilmek istemem....
Hadi bildin diyelim denk gelmiştir kadın anlatmıştır da bunu bu kadar dert edinip konu açmak için koştur koştur gelip üye olmazsın.

Bir yakınımız başına geldi 1. Dereceden yakınım maalesef ben onu uyarmıştım doğum sonrası pansuman vs işlerine eşini dahil etme diye ama beni dinlemedi burda bir parantez açmak istiyorum bu bağlamda ben eşlerin doğuma girmesinin de uygun bulmuyorum kimi erkek gerçekten hassas oluyor tiksiniyor
Neyse bu kişi tüm o pansuman vs olaylarına eşini dahil etti ve sonra beklenen oldu adam elini ayağını çekti kadından derken bosandilar çünkü adam gerçekten çok hassas biriydi itiraf etmiş kadına midem bulanirdi hep sana pansuman yaparken ve şimdi istemiyorum demiş yani dediğim gibi öyle her detaya erkegi dahil etmek doğru bir şey olmayabilir bazen sizin arkadaşınız bir de bu yönden baksın soruna

Herkese iyi geceler hanımlar. Arkadasım için açıyorum bu konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum lütfen fikir verin ne yapacağımızı bilemedik.
Öncelikle arkadaşım 4 senelik evli ve çocuğu var. Sorun şu ki eşi sevgilikte ve hamilelikte cinsellik yaşıyormuş sorun yokmuş. Çocuk doğduktan sonra yaklaşık üç senedir üç dört ayda bir ilişkiye giriyorlarmıs. Şuan 2 aydır birlikte olmamışlar. Adam hep doktora gideceğim diyormuş ekiyormuş. Yada işten izin alamıyormuş. Bu akşam arkadaşım Duştan çıkıp onun yanına oturmuş Ama adam sanki askerlik arkadaşı gibi davranmış ve hiç yanaşmamış ve şiddetli bir kavga yaşamışlar. 15 gün sonra doktor randevusu alıp gideceklermiş izni o günmüş. sorun o ki adam bu halinden hiç rahatsız değil sanki normal olan o gibi davranıyormuş bir şey dediği zamanda işteyim çok yoruluyorum Sen yanaş önce diyormuş arkadaşım yanaşmazsa da aylarca teklifte bulunmuyormuş. Arkadaşıma dedim acaba birlikte olduğu bir kız mı var Hayır telefonu hep ortada dedi öyle bir şey yakalamadım dedi. acaba erkeklerden mi hoşlanıyor tercihini mi değiştirdi dedim hayır mümkün değil dedi.acaba doğumdan sonra sen değil de eşinmi lohusalık depresyonuna girdi dedim Gerçi çocuk 2 yaşında ama bazen erkeklerde oluyormuş böyle bir durum galiba Hayır sanmıyorum dedi. Ya da adam dümdüz sevmiyor artık Bizimkini bilmiyorum ama adamın sevgililik ve hamileliğe kadar yapıyor olup da doğumdan sonra yapmaması çok tuhaf geliyor bana Anlamadım.Bir de sizlere sorayım dedim belki bize bir fikir yürütecek olan vardır diye. Son olarak 2 senedir ayrı yatıyorlarmış adam da uyku apnesi varmış
Arkadasınla bu muhabbetleri yaomanız çok garip.

Allah allah çok garip insanlar var ya. Arkadasım dediğim hem arkadasım hem uzaktan akrabam. Kendi üyeliğim vardı. kızla konuştuktan sonra kadınlar kulübüne soralım dedim ama telefonu değiştirdi ğim için giriş yapamadım o an tekrar üye oldum sordum. Kendim için olsam kendim için sorarım kocamla günlük cinsel hayatımız var problemimiz yok. Soruya odaklanın detayları boşverin

Back
X